Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Tahtsin just öelda, et vähemalt hümnide ajal oleks nagu viisakas see undamine lõpetada. Telepildist ei saa aru, kas need ahvid sel ajal püstigi viitsivad tõusta või puhuvad istudes seda rõvedust edasi.
    tõsi, kuid jänkidel on see komme niikuinii. enda hümni ajal vilistada(mida esitatakse ntx NHL-i või NBA mängu eel), ma mõtlen.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Noh finaalmängudes vist väga palju seda pininat pole, sest mus manner liiga rott et mingid neegrid saaksid oma paska seal puhkuda... MUIDEKS avastasin sellise SMS teenuse, isa olen juba kasutanud.Kui oled kodust eemal vms ja tahad kiirelt päeva tulemusi teada, saada sõnum INFO(tühik)JALGPALL numbrile 1311 ja saadki kätte.Sõnumi hind on 5kr ja tasu on ühekordne !
      Arvasin, et on bullshit aga väga hea.Nüüd kui matkal vms millalgi saab kasutada

Kommentaar

SMS-iga tulemused, 5KROONI ! ! !

Noh finaalmängudes vist väga palju seda pininat pole, sest mus manner liiga rott et mingid neegrid saaksid oma paska seal puhkuda... MUIDEKS avastasin sellise SMS teenuse, isa olen juba kasutanud.Kui oled kodust eemal vms ja tahad kiirelt päeva tulemusi teada, saada sõnum INFO(tühik)JALGPALL numbrile 1311 ja saadki kätte.Sõnumi hind on 5kr ja tasu on ühekordne !

Kommentaar

Algselt postitas VonAmos Vaata postitust
          BTW mingi Eesti jalgpallifänn tegi selle, mu sõbra tuttav vms.

Kommentaar

suunaksin tähelepanu asjaolule, et siiamaani (enne serbia-ghaana mängu) pole ükski ründaja väravat löönud.
            buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Pasunate kohta siis:

"Vuvuzela noise: according to BBC engineers it is a Bflat below middle C with a fundamental of 233Hz"

Ja kui telekas võimaldab saab vaiksemaks keerata nii:

Kommentaar

Tehke väravad suuremaks, siduge väravavahi silmad kinni, võtke 1 mees vähemaks. Ükskõik mida, aga 0 või 1 väravat mängu kohta paneb käe puldi järgi sügelema. ei kõlba nii enam. FIFA ma loodan su peale.
                Türgi mägede hirm, kitsekarjuste kuningas ja Atamani kuri naaber...

Kommentaar

Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust
                  suunaksin tähelepanu asjaolule, et siiamaani (enne serbia-ghaana mängu) pole ükski ründaja väravat löönud.
                  stat of the day - madalaima keskmise väravatearviga MM on 1990, kus löödi 2.21 kolli per peli. Praeguse MM-i hetke keskmine on 1.33.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

cyan sai esimese ründajana värava kirja, aga mängust endiselt tühjus.
                    ja ma ei saa aru, mis kuradi konservatiivsus see lokkab - miks mitte võtta esimses mängus risk, mida saaks siis perssemineku korral järgmise kahe mänguga paigata, mitte, et vägistame selle esimese mängu viigi peale ja siis võtame kokku ennast või mida iganes nad enda peas mõtlevad.
                    vuvuvuvuvuvubzzzzzzzzzzzelade kohta on juba mingi protest tulnud, võiks need raisad ära bännida küll. mind personaalselt väga ei sega, veel, aga kardetavasti tahaks juba juuni lõpus kirve või püssi järgi haarata.

värav per mäng asja kohta, et küll põhja-korea arvelt see number õigeks kõmmutatakse.

seda tahtsin ka öelda, et ma annaks praeguse seisuga tiitli lõuna-koreale.
                    buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

värav per mäng asja kohta, et küll põhja-korea arvelt see number õigeks kõmmutatakse.
                      See vastus on VALE.

seda tahtsin ka öelda, et ma annaks praeguse seisuga tiitli lõuna-koreale.
                      See vastus on TÕDE.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                        stat of the day
                        Ghana on neljast platsilkäinud Aafrika meeskonnast ainuke, kes on suutnud võita
                        ja Sloveenia viiest Euroopa satsist samuti
                        (siin teevad sakslased vast paranduse)

viike on ka muidugi mitu olnud
                        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas Kurat Vaata postitust
                          Pole küll tabel kõikide mängudega ja suurem asi kunstiteos aga tegin enda arvutile tausta selle ja järgmise nädala mänguaegadega ehk keegi soovib veel kasutada.

1280x1024px http://img708.imageshack.us/img708/4...11280x1024.jpg
                          1680x1050px http://img375.imageshack.us/img375/8...11680x1050.jpg
                          veits teemaväline küsimus aga mis fondiga sa tegid selle taustapildi ?

Kommentaar

Kas Eestist on ka võimalik kusagilt vuvuzelasid saada?

Kommentaar

Algselt postitas pall17 Vaata postitust
                              Kas Eestist on ka võimalik kusagilt vuvuzelasid saada?
                              Ma väga loodan ,et mitte.
                              Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas kardo Vaata postitust
                                veits teemaväline küsimus aga mis fondiga sa tegid selle taustapildi ?
                                Calibri

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Working...
                                X