Ma sain pileti. aga teie?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mm 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas urmas24 Vaata postitustPäris korralik loomus tuli seekordsest piletiloteriist. Tuleb hakata reisiks valmistuma...
Kommentaar
-
Algselt postitas urmas24 Vaata postitustMängud 50
See oli ikka väga valus loosimine. Mina sain 7st 6 ja sõber, kellega koos panin 7st 7, aga õnneks tal ei pidanud krediitkaart valule vastu ja tema poolt pandud piletid lähevad kaotsi, muidu oleks ikka liiga raju olnud. Jalgpall on tore asi küll aga kahepeale 50k+ piletitele kulutada ja teha 10 mängu 10 päevaga 10s eri linnas, no thank you...
Tuli siis 2 viimase alagrupi mängu Pretorias ja Johannesburgis, 2 1/8 finaali Rustenburgis ja Pretorias ja 2 veerandfinaali Johannesburgis ja Cape Townis."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Selline piletimüük on alati olnud, et ei tea, mis m'ngule saad. Eelmise MMi aegu ostsin viimases faasis ja seal käis asi siis niimoodi, et olid juba meeskonnad teada. Vabad piletid olid ainult suht kolmandajärgulistel mängudel. Ise käisin niimoodi vaatamas Ukraina ja Saudi Araabia vahelist mängu. Aga see oli ka tore, sest enamus fännidest olid ukrainlased ja nendega sai täitsa kenasti jutule.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustSelline piletimüük on alati olnud, et ei tea, mis m'ngule saad. Eelmise MMi aegu ostsin viimases faasis ja seal käis asi siis niimoodi, et olid juba meeskonnad teada. Vabad piletid olid ainult suht kolmandajärgulistel mängudel. Ise käisin niimoodi vaatamas Ukraina ja Saudi Araabia vahelist mängu. Aga see oli ka tore, sest enamus fännidest olid ukrainlased ja nendega sai täitsa kenasti jutule.
..kui ma 98 Prantsumaal MMil ja 2000 Holland/Belgias EMil käisin siis ostsin küll peale detsembrikuiseid alagruppide loosimisi läbi EJLu piletid mängudele millés mängivad riigid ka teada olivad... v.a. veerand- ja poolfinaalide piletid loomulikult. Ma ei tea , nüüd paistab olukord keerulisem olevat...RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKüsin sellist asja, et kas peaks praegu näiteks Lufthansast piletid ära ostma (no siis, kui müüki tulevad, mis peaks kuu pärast juhtuma) või oleks mõttekam oodata sooduspakkumisi?
Kommentaar
-
õnnestus endalgi saada piletid ühele mängule... 12.juuni Port Elizabeth. Nüüd tuleb vaid loota, et grupp B tuleb huvitavKüsimus teile kes te piletid saite, et kas FIFA saatis teile kinnituse ka e-mailitsi. Mina pole veel mingit kinnitust saanud, kuid application Fifa kodukal näitab positiivset vastust ning ka pangaarvelt on raha juba ammu maha läinud...
I love Football. Football is my Life and I love my Life.
Kommentaar
-
e-mailile tuli vastus ca. nädal pärast raha maha võtmist."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar