Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2008 - veerandfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Soory poisid ja plikad.
    Hollandi- Venemaa mängus olen Venemaa poolt.
    andrei ja andrian tegid anaalkaape?

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
      andrei ja andrian tegid anaalkaape?
      Kuhu sa Maksimi unustasid?
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Soory poisid ja plikad.

Nõukogude Liidu hümni viis toob pisara silma?
        tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Algselt postitas gianluca Vaata postitust
          Nõukogude Liidu hümni viis toob pisara silma?
          Mitte eriti. Vaba maa, vabad inimesed. Igaüks teeb mis tahab.
          Venemaa oleks lihtsalt Hispaaniale kergem poolfinaali vastane. Ennustasin Hispaania võitu ja Hollandi laeks jäi mu ennustuses veerandfinaal.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
            Kui midagi oleks näha olnud, siis oleks see ära vilistatud. Selle teemakäsitluse võib praeguseks lõpetada. Ballack nägi et Ferreira võib pallini ulatuda ja aitas teda natuke, aga piisavalt delikaatselt, et kohtunik ei reageerinud. Ja kohtunike olukorda ei teinud ka kergemaks Ferreira, kes ei andnud ka eriti vileks põhjust.
            Olukorras olev kohtunik ei näinud, aga väljaku ääres oleval Scolaril õnnestus küll tähele panna. Sel juhul võiks sellele platsil mängu juhtivale härrale prille või paremaid läätsesid soovitada, aga pigem tundub, et asi polnud nende puudumises
            Üldiselt pole ka erilist vahet, sest see jalgpall juba selline on ja Portugal eilse mänguga võitu väga ei väärinud ka.
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Väga hea mäng Saksamaalt ja kaotuse hirmu õnneks eile ei saanud tekkida. Nüüd loodaks ka Itaalia edu ja oleks kõik väga viis

Kommentaar

Tolles situatsioonis toetas Ballack ikka väga õrnalt oma käed Ferreira seljale puhkama. Pigem oli kaitsja ise juba tasakaalust välja minemas ning paistis, et hindas veidi ka palli lendu valesti. Lisaks veel räme prohmakas esimese värava juures, kus konkreetselt magas Ssteigeri maha. Polnud just parim mäng härral
                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Soory poisid ja plikad.
                  reetur raisk!

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                    millises kopli või lasnamäe baaris mängu kavatsed vaadata? ei usu et eriti narva viitsid sõita mänu vaatama.
                    Wuudstokki lähen

Kommentaar

Kui nüüd päris olla, siis vaatan Hollandi - Venemaa mängu ühel sünnipäeval. Seal on kõik eestlased. Õnneks on nad normaalsed inimesed kes ei vaevle eelarvamuste küüsis. Nende jaoks pole oluline inimese rahvus, sugu, rass jne. Samuti nad austavad teiste inimeste arvamusi isegi siis kui nad nii ei arva.

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                        Umm, Kalkun kommenteeribki. Kuuse ei jaga vist jalgpallist ööd ega mütsi ma kardan :P
                        a kes neist üldse midagi jagab?
                        ainukesed on Pohlak, ja Sarap....ülejäänud k.a. koondislased ei jaga ikka mängust tglt mitte sittagi.
                        no täitsa müstika, aga nii on.

aga teemasse niipalju, et ma ootaks väga et teine naistesats (Itaalia) ka välja kukub, pole vaja neid murul püherdajaid ja pisarate valajaid....

aga täna võiks Türgi võita

ja kusjuures Horvaatia ja Saksamaa juurde tagasi tulles, siis alagrupis lõid horvaadid sakslasi puhtalt kooliga. sakslastel hakkasid jalad värisema, kui horvaatidel pall oli....
                        kui nad poolfinaalis ka kokku lähevad siis saab Saksamaa selle mängu tappa!

Kommentaar

Algselt postitas Pierre Vaata postitust
                          aga teemasse niipalju, et ma ootaks väga et teine naistesats (Itaalia) ka välja kukub, pole vaja neid murul püherdajaid ja pisarate valajaid....
                          Hispaanlased on muidugi meil need, kes mitte mingil juhul murul ei püherda...
                          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                            Sel juhul võiks sellele platsil mängu juhtivale härrale prille või paremaid läätsesid soovitada, aga pigem tundub, et asi polnud nende puudumises
                            Nagu keegi on ütelnud. "Kohtunikuks võib saada igaüks, kellel on kehv simanägemini ja kes oskab tagurpidi joostes vilet puhuda"

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                              millises kopli või lasnamäe baaris mängu kavatsed vaadata? ei usu et eriti narva viitsid sõita mänu vaatama.
                              Ma vaatasin Venemaa rootsi mängu Lost Continendis ja mina koos viie kolleegiga olime ainus eestlastest laudkond. Kuna mul oli ennustus ainsana Venemaa peal, sis minul probleemi polnud, aga teised eelistasid Rootsit, kuid õnneks-kahjuks väravt nad ei löönud ja seega suurt naaberrahvust ei pahandanud.

Rabarockil röökisin see-eest üle jalkatelgi Venemaa mängu ajal Rossija-Rossija, nii kõvasti kui minu niigi äraolev hääl võimaldas, siis sain küll natuke selgitada, et eg a ma keskerakondlane või tibla põle

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                                Ma vaatasin Venemaa rootsi mängu Lost Continendis ja mina koos viie kolleegiga olime ainus eestlastest laudkond.
                                Aga hundis oldi 100%-liselt Rootsi poolt. Või Venemaa vastu. Ikkagi kultuurne kõrts.
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X