USA hakkas peale sellist võimsat esitust meeldima kohe.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
2009 FIFA Confederations Cup
Collapse
X
-
..vaatasin seda mängul Kreekas/Korfu saarel hotellis koos serblastega... nagu arvata võite siis olid nad mitte just et brasside poolt vaid 100% jänkide vastu.
Tegid üllatusest silmad suureks ja plärud suunurgast kukkusid põrandale kui kuulsid et oma järgmise mängu Euroopas mängivad meie vastu
II poolaeg oli juba brasiilia-jalgpalli moodi : tehniline ja kiirete söötudega, võideldi isuga iga palli pärast ning pikka palli ette ei tambitud. Ikkagi ütlen et Dunga ajal ei ole brasiilia mängujoonis see millise pärast ma neid ca 30a. tagasi armastama hakkasin. Nii et Eestil on loota häid võimalusi 12august.
Aga 2010 MMil tulevad kollased jälle tiitlivõitjateks!!!RummaBastards!
Kommentaar
-
kast õlut, et ei tule?Algselt postitas jansa Vaata postitustAga 2010 MMil tulevad kollased jälle tiitlivõitjateks!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustkast õlut, et ei tule?
.. ma võiks vahele panna küll : ennem peaks Rein e. 13 oma kasti Football Beeri mulle ära tooma mis ta 2002 a. MMist võlgu on
RummaBastards!
Kommentaar
-
Kast premiumit, et ei võida. Reinu õlle jõime ära.Algselt postitas jansa Vaata postitust.. ma võiks vahele panna küll : ennem peaks Rein e. 13 oma kasti Football Beeri mulle ära tooma mis ta 2002 a. MMist võlgu on
Kommentaar
-
DEAL! Järgmine aasta oled oodatud meie Brasiilia telki LillekülasAlgselt postitas dannar Vaata postitustKast premiumit, et ei võida. Reinu õlle jõime ära.
RummaBastards!
Kommentaar
-
100.- vahele, et ei ole?Algselt postitas budulojus Vaata postitustAh ärge jamaga aga finaalis on Holland ja InglismaaThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Olen ise sama arvanud, aga see võib täitsa olla kui Holland jälle varumehi mängima ei pane peale seda kui on alagrupi kinni pannud.Algselt postitas budulojus Vaata postitustAh ärge jamaga aga finaalis on Holland ja Inglismaa
LFC
Kommentaar
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustinglismaa -brasiilia finaal on tulekul
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar