Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2010 Kohtunikud
Collapse
X
-
Aru ei saa miks Prantsuse kohtunik. :S
Kaka ise noris seda punast lausa.
tra üldse ei saa aru miks nii fifa, kui ka enamik kohtunike kaitsevad seda piripillidest koosnevat agressiivseid brasiiliasi.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustAru ei saa miks Prantsuse kohtunik. :SThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Üldiselt olen ka mina uuenduste pooldaja, kuniks mängutempo sellest kuidagi ei kannata. Aga kui kohtuniku kõrva sisse tuleb info videokorduste kohta kümne sekundiga, siis ei võta see ju kauem aega kui praegu olukordi äärekohtunikega läbi arutades.
Jalgpalli masinlikuks või "steriilseks" muutumist pole vaja karta, sest vaidlused joone tõmbamise koha üle jäävad niivõinaa alles. Ka hokis tuleb videokordustele vaatamata ikkagi ette vaidluskohti, kas litter oli üle joone või mitte.
Isegi kui jalgpallile tuleb ebaõigete otsuste ümber käiv kära kasuks, siis kuniks mängu sisu sellest ei kannata, tuleks reeglite järgimiseks ikkagi maksimum teha. Lõppude-lõpuks on see ikkagi mäng ja mängul on reeglid ja reeglitest tuleb kinni pidada. Joon lubatu ja lubamatu vahel jääb igavesti püsima, aga selliseid täiesti idiootseid olukordi, nagu meetrisest suluseisust löödavad väravad või üle väravajoone käinud pallide lugemata jätmine, oleks võimalik kerge vaevaga vältida.
AGA. Halenaljakas on see, kuidas viimane piisk karikasse peab olema brittide vastu käiv otsus. Rämedat ärategemist on olnud ennegi ja mitte vähe, aga tõsine pasundamine läks lahti sel aastal, kui põhjaiirlased ja inglased kõrvetada said. Alagrupiturniiril lasti Fabianol käsipalli mängides Elevantidele värav lüüa ja see sai marginaalselt tähelepanu, samas kui pärast inglaste vastu läinud eksimust on maailm justkui pöörlemise lõpetanud.
Lihtsalt kiusu pärast loodab osa minust, et FIFA saadab inglased praegu persse Aga tegelikult on point õige... lihtsalt kahju, et teeaugu parandamiseks peab poliitik ise seal oma mersu vedrustuse ära lõhkuma. Ja kahju, et osadel riikidel selline võim on ja väiksemad närigu muru.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitusthttp://mm2010.postimees.ee/?id=281929
Aru ei saa miks Prantsuse kohtunik. :S
Kaka ise noris seda punast lausa.
tra üldse ei saa aru miks nii fifa, kui ka enamik kohtunike kaitsevad seda piripillidest koosnevat agressiivseid brasiiliasi.
kaka raibe oli seda teist kollast kindlalt väärt. Värdjad teesklejad. Loodan, et hollandlased neile mütsi pähe tõmbavad ning Lucio ka oma teenitud kaardid kätte saab mida ammu norinud. Dunga saab siis hiljem jälle öelda kui ebaõiglaselt nende suhtes mängitakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustJoon lubatu ja lubamatu vahel jääb igavesti püsima, aga selliseid täiesti idiootseid olukordi, nagu meetrisest suluseisust löödavad väravad või üle väravajoone käinud pallide lugemata jätmine, oleks võimalik kerge vaevaga vältida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMa tean küll, et minu küsimuse võib liigitada tähenorimise alla, aga kui meetrine suluseisu värav on täiesti idiootne, kas seda on ka 95 cm? 90 cm? 80 cm? 70? 65? 60? 55? 50? 40? 30? 20? 15? 10?
meeter on täisidiootne, 50cm on pool-idiootne, 2m on topelt-idiootne
ja nii edasi jätkates 0 on normaalne, -1m on intelligentne, -10m on suisa geniaalne, ja -30m kuskil einsteini kategooriasSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMa tean küll, et minu küsimuse võib liigitada tähenorimise alla, aga kui meetrine suluseisu värav on täiesti idiootne, kas seda on ka 95 cm? 90 cm? 80 cm? 70? 65? 60? 55? 50? 40? 30? 20? 15? 10?
Teinekord võib olla ilmselge ka kümme sentimeetrit. Aga kui kaitsja ja ründaja liiguvad täiel kiirusel üksteisele vastu, siis on tõenäoliselt ka pool meetrit juba vaieldav, kuna söödumoment tuleks selle määramiseks ülitäpselt määrata.
Nii et piiride tõmbamise küsimus jääb niiehknaa, küll aga aitaks uuendused piire koomale tõmmata ning räigeid prohmakaid vältida.
Kommentaar
-
võib-olla on kohtunikud kodjad? mõningaid situatsioone esineb mängudes haruharva ning pole ime, et kohtunikud segadusse satuvad.
võib-olla on rohkem vaja elukutselisi kohtunike, kes on õiglasest vilest motiveeritud palgatšekiga?
löök rahakoti pihta on teatavasti kõige valusam.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustlöök rahakoti pihta on teatavasti kõige valusam.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar