Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mida need lipud äärekaitsjate juures tähendavad? Ma ei ole sellele endiselt pihta saanud...

Kommentaar

See peaks näitama, kus suluseisu piir on.

Kommentaar

Lipud tähendavad seda, et kasutad offside trap'i.

Kommentaar

Probleem on sama: http://www.fm-base.co.uk/forum/f71/f...ry-t32854.html

On sellele leitud rohtu?
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Nufik raisk.

Alustasin ka üle tükima aja manageri mängimist (viimati sai mängitud CM4'a mingi 6 aastat tagasi). Alustasin Leeds'iga Coca Cola 1'st, esimesel hooajal sain ilusti Championship'i. Seejärel ühe hooajaga üleminekumängudega Premier'i. Üleminekumängude ajal paraku otsustati, et klubi hakatakse maha parseldama, mis tähendas, et tränsfeerid külmutati. Läbirääkimisi jahvatati kogu suve ja hooaeg premieris hakkas peale. Tore on teada, et sul on mitukümmend miljonit üleminekueelarves, aga kasutada seda ei saa.

Nüüd ma sitsin oma esimesel premieri hooajal 0-3 ja 0-4 kaotustega. Õnneks oktoobri alguses saadi klubi ülevõtmise osas kokkuleppele, et "no deal" ja tehti tränsfeerid lahti. Nii et eks korjame kuni aastavahetuseni puurist palle ja uue aasta tervitusena toome mõned jalgpallurid ka meeskonda

Aga vähemalt Euroopas läheb hästi. Siiamaani on Basel ja PAOK ära lüpstud. Nüüd ennustan vaikselt mitu palli Benfica mulle sisse taob
            308

Kommentaar

Villad ja siuksed jamad müüsin algul maha. Üleminekute viimasel päeval soetasin veel paremkaitsesse van der wieli.

Kommentaar

tohib küsida, miks villa maha müüsid ? imo mängu parim ründaja. lõi mul barca eest liigas 48 ja oma 20 midagi assisti ka sinna otsa.

Kommentaar

Villa müügist ei saa ka mina aru. Kui just mingit metsikut rahahunnikut ei saanud ta eest.
                  Miks mehed muidu nii õnnetud?

Kommentaar

Algselt postitas Katk Vaata postitust
                    Villa müügist ei saa ka mina aru. Kui just mingit metsikut rahahunnikut ei saanud ta eest.
                    Miks mehed muidu nii õnnetud?
                    Ka nemad ei saanud Villa müügist aru ma pakun.
                    Algselt postitas JT8055
                    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Hetkel käsil 2015/16 Premier League hooaeg ning mängin algusest saadik Middlesbrough'ga.
                      Esimesel hooajal tõusin kohe Premier League'i ning nüüd olengi seal püsinud ning olen ajapikku tõusnud Euroopa koha kandidaadiks.
                      Parim saavutus Euroopas on Euroopa Liiga veerandfinaal.
                      Premier Leagues parim koht on viies hetkel.
                      Teisel hooajal suutsin läbi ime ka FA Cupi võita, see on seni mu ainus karikas. Mitu korda olen jõudnud ka Liigakarika poolfinaali ning ühe korra isegi ka finaali, aga võita pole suutnud.
                      Hetke parim võimalik 11 on järgmine:

Oma ründaja Blaise O'Brieni suutsin kätte saada 3,5 miljoni eest ning nüüdseks on tema väärtus tõusnud 15,75 miljonini ning eelmine hooaeg valiti ta ka aasta ründajaks. Wonderkid.
                      Ben Fosteri sain ka üllatavalt hea hinnaga, kõigest 1 miljoni pidin Unitedile maksma tema eest.

Meeskonnast on muidu läbi käinud veel nimekaid mängijaid, aga nagu staaridel kombeks, ei sobi neile mängida sellises meeskonnas nagu Middlesbrough. Muidu meeskonnas on olnud Miguel Veloso, Mateo Mussacchio, Adam Johnson, Aaron Lennon, Nigel De Jong. Vähemalt nende müükidest olen head raha saanud ning andekaid noori asemele ostnud.

Kommentaar

kui mul on selected leagues näiteks England(Coca-Cola Championship and above), kas siis madalamalt kui Coca-Cola Championship tõusevad ka klubid ülesse ja championshipist langevad madalamale või mitte?
                        “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Algselt postitas aandres Vaata postitust
                          tohib küsida, miks villa maha müüsid ? imo mängu parim ründaja. lõi mul barca eest liigas 48 ja oma 20 midagi assisti ka sinna otsa.
                          Esiteks sai ta umbes pooleaastase vigastuse, teiseks chelsea pakkus mehe eest 60 milkut, millest lihtsalt ei saanud keelduda ning kolmandaks, ega villa mind väga ei sümpatiseeri ka.

Kommentaar

Algselt postitas alehis Vaata postitust
                            kui mul on selected leagues näiteks England(Coca-Cola Championship and above), kas siis madalamalt kui Coca-Cola Championship tõusevad ka klubid ülesse ja championshipist langevad madalamale või mitte?
                            jep...valitakse mingid klubid millegi alusel mis tõusevad championshippi
                            Proud to wear Claret & Blue!

Kommentaar

Algselt postitas avfc Vaata postitust
                              jep...valitakse mingid klubid millegi alusel mis tõusevad championshippi
                              Ja kui sina alla peaksid CC-st kukkuma, siis see nii ka läheb ja sina saad automaatselt kinga sealt.

Kommentaar

Selge. Lihtsalt mu feeder club oli üks tase sellest allpool, mõtlesin et kui edutan ta esimeseks, kas ta siis ikka saab pääsu liigasse, mis on ka minul juba active v mitte.
                                “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Working...
                                X