Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hooaeg läbi ja suvi käes siis . Shaktharist vallandati sellepärast et avaldasin soovi interiga liituda ennem seda jõudsin ka meistrite liiga pool finaali kus kaotasin kokkuvõttes 3-4 manule . Liitusin mallorca 1 mäng oli veel hooaja lõpuni sealt ka vallandati sest nad jäid 19 kuigi ma mängisin nendega aind 1 mängu.Nüüd lõpuks liitusin valenciaga sinna ma ostan selle lukaku ära siis.
    (võitsin shaktariga ukraina liiga ka ära 4 vooru enne lõppu oli kindlustatud . karikas langesin 3 roundis välja)

Kommentaar

Esimene hooaeg Liverpooliga lõpetatud ja üsna hästi.

Võitsin nii liiga, kui ka League Cupi.Liigas lõin 109 väravat ja lasin sisse 30 tükki.Võitsin 85 punktiga- kuus punkti Chelsea ees.26 võitu, 7 viiki ja viis kaotust.Langesid välja Birmingham, Burnley ja Hull.Topscorer oli Kuyt 24 väravaga, 34 mängust.Premier league Highest avarage rating- Aquilani 7.76(21mängu).Üllatajaks oli Everton, kes jäi neljandaks 74 punktiga.Läbikukkujaks oli Fulham, kes jäi 15 kohale 41 punktiga.Ise sain aasta manageri auhinna ja Ngog sai parima noormängija auhinna.

Meistrite liigas kaotasin veerandfinaalis OM-ile.

Ostud in:
      Di natale 16.75M
      Buonanotte 4.3M
      Vuckic loan fee 300K
      Zapata 15.25M
      Delfouneso loan fee 1.5M

Müügid:
      Kelly,Darby ja Pacheco laenule.
      Babel 12.5M -Juventus
      Maxi 15M- R.Madrid

------------------Di natale---Torres-----Kuyt----------

-------------------Gerrard---------------Aquilani-------
      ------------------------------Masch---------------------
      -----Insua----------Carra----------------Zapata---------Johnson
      ------------------------------Reina------------------------------------

Kommentaar

Niisiis, jaanuar on käes, liigas hetkel hoian teist kohta 37 punktiga, esimene on At. Madrid 39p-ga. Esiviisik on 4p sees.

Pidin ette võtma päris palju muudatusi, kuna näiteks Sanchez tahtis suuremasse klubisse minna ning Inler consideris oma optsioone distsipliini pärast(kuigi ülejäänud tiim oli rahul). Viisin sellekuise transferite klubi ka natuke miinustesse, kuid eks suvised boonused selle taas korvavad.

Ostsin siis:

Arjen Robben Bayernist - 11M
        Sokratis Papastathopoulus Genoast - 20M
        Nicolas Otamendi Bordeauxist - 15M
        Stefan Jovetic Fiorentinast - 17M
        Cesar Azpilicueta Getafest - 10.5M
        Simon Rolfes Leverkusenist - 13.5M

ning müüsin:

Ayila Yussuf - 7.5M-ga Tottenhami
        van der Wiel - 6.25M-ga Arsenali
        Alexis Sanchez - 17M-ga ManUsse
        Gökhan Inler - 13M-ga ManUsse

Ainuke suurema põhjuseta müük oli Yussuf, kuna ostsin tugeva keskkaitsepaari 35M-ga(Sokratis, Otamendi), ning mehe eest sai ka kõvema summa, erinevalt Marchenast ja Kompanyst ning Escudest.

Praegu juba kahetsen Rolfesi ostu, sest oleks saanud tunduvalt parema mehe odavamalt, kui natuke oodata. Ning Assistant Manageri sõnul on mu praegune keskväljapaar Banega-Vidal isegi parem, kui Rolfes sinna mitte kellegi asemele panna.

Kahju on väravavahist, Renanist, kes tahab peale hooaja lõppu klubist lahkuda. Ühtegi tahtjat pole, kuigi MoM-awarde on mees ikka robinal kogunud. Üks hea sooritus teise järele.

Kommentaar

Algselt postitas Mourinho Vaata postitust
          Niisiis, jaanuar on käes, liigas hetkel hoian teist kohta 37 punktiga, esimene on At. Madrid 39p-ga. Esiviisik on 4p sees.

Pidin ette võtma päris palju muudatusi, kuna näiteks Sanchez tahtis suuremasse klubisse minna ning Inler consideris oma optsioone distsipliini pärast(kuigi ülejäänud tiim oli rahul). Viisin sellekuise transferite klubi ka natuke miinustesse, kuid eks suvised boonused selle taas korvavad.

Ostsin siis:

ning müüsin:

Ainuke suurema põhjuseta müük oli Yussuf, kuna ostsin tugeva keskkaitsepaari 35M-ga(Sokratis, Otamendi), ning mehe eest sai ka kõvema summa, erinevalt Marchenast ja Kompanyst ning Escudest.

Praegu juba kahetsen Rolfesi ostu, sest oleks saanud tunduvalt parema mehe odavamalt, kui natuke oodata. Ning Assistant Manageri sõnul on mu praegune keskväljapaar Banega-Vidal isegi parem, kui Rolfes sinna mitte kellegi asemele panna.

Kahju on väravavahist, Renanist, kes tahab peale hooaja lõppu klubist lahkuda. Ühtegi tahtjat pole, kuigi MoM-awarde on mees ikka robinal kogunud. Üks hea sooritus teise järele.
          Otamendi eest 15M on küll nüüd päris palju.Mina maksaks tema eest kõige rohkem 6M.

Kommentaar

Ostsin siis:

ning müüsin:

robben 11 milli aint päris hea...
            Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
              Otamendi eest 15M on küll nüüd päris palju.Mina maksaks tema eest kõige rohkem 6M.
              Võib-olla ta pole sinu mängus päris nii hea, kui mul. Pigem maksin Sokratise üle.

Kommentaar

Võib-olla ta pole sinu mängus päris nii hea, kui mul. Pigem maksin Sokratise üle.
                Minul tõusis Otamendi value 18 miljoni peale aastaks 2014.

Kommentaar

Maksad Lukaku eest ikka liiga palju. Mina saan ikka tema esimesel aastal kohe 7.5M kätte.

Kommentaar

kas kellelgi on veel olnud probleem eesti liiga patchi tõmbamisega. kasutasin mikusiku antud linki ja tõmbab koguaeg 74,5% rohkem mitte.
                    Andke nõu palun. Ja äkki keegi, kellel on see fail olemas viitsib selle mulle saata kuidagi. oleksin väga tänulik.
                    margus.kask.250@mail.ee

Kommentaar

Skillid on täitsa normaalsed, ainult Jumping ja Heading on natuke madalamad, kui võiks, kuid mees ainult 1.78cm mängus. Googeldasin natuke ning mees on IRL 1.83...huvitav.

http://www.i28.tinypic.com/m7s7j5.jpg

Kommentaar

Otamendi võib saada mängu parimaks kaitsjaks. Üsnagi tihti võib seda juhtuda.

Kommentaar

mis selle otamendi täisnimi on ?

Kommentaar

Nicolas Otamendi?

Kommentaar

Algselt postitas estsoccer Vaata postitust
                              Maksad Lukaku eest ikka liiga palju. Mina saan ikka tema esimesel aastal kohe 7.5M kätte.
                              patchidega saad ka? ma sain ka algul, kui olid vanemad patchid. aga nüüd uutematega enam ei saa.

edit: leidsin sellise mehe nagu vaclav kadlec. partizanist. korralikult kasvatada, läheb ka väga tasemel mängijaks.
                              “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Leidsin sellise koha, kus kõik wonderkid' id välja toodud. Suurepärane!

Kommentaar

Working...
                                X