Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sellel suve transferi faili on tehtud ainult vahetused. Meest ei ole muudetud.

Kommentaar

Algselt postitas Shaq Vaata postitust
      Kui valisin mängu alguses ainult Eesti liiga, kui suur on tõenäosus,et keegi välismaalt mu mängijaid sooviks osta?
      Väga suurt erinevust ei tohiks olla .

Kommentaar

http://www.neoseeker.com/forums/45152/

minu arust parim fmi foorum

Kommentaar

2014 hooaeg käsil, mängin Floraga ja Eesti Karikaturniiril tuli finaali vastaseks Flora II : D

Kommentaar

Mis te arvate koondisele managerina olemiseks? Peale 2014.a MMi hakkasin Inglismaa peatreeneriks ning avaldasid minu teenete järgi soovi ka Hispaania ja Itaalia koondised. Eks kulub natuke rohkem aega, kuid oma tiimi juhendamist see ei tohiks mõjutada.

Kommentaar

Algselt postitas Mourinho Vaata postitust
              Mis te arvate koondisele managerina olemiseks? Peale 2014.a MMi hakkasin Inglismaa peatreeneriks ning avaldasid minu teenete järgi soovi ka Hispaania ja Itaalia koondised. Eks kulub natuke rohkem aega, kuid oma tiimi juhendamist see ei tohiks mõjutada.
              Absoluutselt ei mõjuta.
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Lukaku on jumalik!
                Algselt postitas JT8055
                Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Mu lemmikmängija FM-is, ehk wonderkid: Massimo Polito
                  Statsid: http://www.upload.ee/image/735798/Polito.JPG
                  Hooajad: http://www.upload.ee/image/735799/Polito2.JPG
                  Super! Ta muidugi juba nimetatud klubi legendiks...ise 22 aastane.
                  See hooaeg võitis mitmed auhinnad.

Kommentaar

Pole üldse harjunud nende dollari hindadega. Vaatasin, et miks kurat hind 56 milli.
                    Miks ta sul nii vähe mänge teinud muidu on? Pole 30 mängu kätte saanud hooajal liigas, see hooaeg ka 15 mängu alg ja 15 vahetusest. Mingi injury prone kergelt?
                    Muidu tore regen kui ise pole midagi sinna kaasa aidanud mõne editoriga.

Kommentaar

Ise pole absull midagi kaasa aidanud, ainult treeningut muutnud
                      Tõesti super vend on, kahjuks ma iga mäng teda pole see hooaeg veel mängu pannud, aga see kindlasti muutub varsti.
                      Soovitage head MC-d või DM-i. Kes on ka aastal 2018 hea, ehk mitte liiga vana.

Kommentaar

verratti, canales näiteks.

Kommentaar

FMi superliiga siis

kas keegi oskab öelda,kus kohast saaks veel seda superliiga faili tõmmata? sealt lehelt ei lase otse tõmmata
                          ...it's better to burn out than to fade away(Kurt Cobain)

Kommentaar

Algselt postitas stairway to heaven Vaata postitust
                            FMi superliiga siis

kas keegi oskab öelda,kus kohast saaks veel seda superliiga faili tõmmata? sealt lehelt ei lase otse tõmmata
                            FM-Base'st failide allalaadimiseks pead registreerima! Võtab aega sul alla minuti..

Kommentaar

Niisiis, Valencia viskas vahepeal üle ning alustasin mängimist Wolvesiga. Media prediction oli 19th, kuid esimese hooaja lõpetasin endalegi üllatuseks 11.kohal. Teisel hooajal lõin oma 30M transfer budgeti laiaks, millest 13M läks Fredi ostule ning sai veel tiimi täiendatud selliste nimedega nagu Tinga(2.5M, hull mees poolikus), Marc Crosas(2M kasumit, müües edasi 7.5-ga Evertonisse), Mancienne, Cathcart, Lens(1.9-ga ostsin, 6M+clauses müüsin Aston Villasse, Fabio Aurelio, Adam Johnson(4.7M - flop) jne. Rohkem ergemaid oste peast ei mäleta. Kaitseliin oli ikka suht mäda, arvestades eesliiniga, Fabio Aurelio kõige kindlam mees, siis noored Cathcart, Mancienne keskkaitses ning Wolvesi legend Karl Henry paremkaitses.

Jäin kokkuvõttes teisel hooajal 14.kohale, lõpp vajus täitsa ära millegipärast, vahepeal olin seal 10ndat kohta püüdmas juba. Media prediction oli tõusnud 13-14.koha peale teiseks hooajaks nii et sain siiski korralikult hakkama.

Kolmandaks hooajaks võtsin boardilt safe mid-table ülesande(mitmes koht see üldse on?) ning sain järjekordsed 30M kulutamiseks(siiski enamus sellest rahast läks wage budgeti tõstmiseks). Media prediction on õnneks eelmise hooaja ebaõnnestumise tõttu langenud 16ndaks. Selle hooaja ostud siis: Boucher(18.a noor GK Chelseast - 300k, tahtsin pingile nooremat meest, kellest äkki kasvab mingi korralik päss ka välja), G.Milito(free transferiga Barcast, läks õnneks), Obertan(1.1M loan fee, varusse tahtsin asjalikumalt äärt saada, kes nii AMR kui ka AML), Tosic(ka Manust tulnud, 3M sain kätte, ostsin vasakule äärele põhisse, kuniks sain kätte...), Kalou(3.2M Chelseast, meeletu palgaröövel, tahtis vist 60k nädalas saada), Gago(4.9M-ga Realist, järjekordne palgaröövel, 72k nädalas), Giuliano (Internacionalist 13.75M, selle ostuga läksin riski peale, sest peale vaadates polnud skillid seda raha kaugeltki väärt, kuid skautide sõnul "twice as better than Obertan". ) Ehk siis 4.5 tärni FMi 5 tärni skaalal. Klubisse saabudes oli aga asjalikemate silmade all mees langenud 4 tärniks "poisikeseks". Ning viimane ost, Antonio Floro Flores(2.4M Udinesest, päris korralik kolme tärnine ründaja).

Müügid:

Müüsin siis 22M väärtuses mängijaid, et natuke uuemat verd sisse tuua, välja läksid siis sellised mehed nagu Kightly(7.5M Lyoni), Crosas(7.5M+20% next transfer profit Evertoni), Davide Petrucci(4.1M+25% next transfer profit ManUsse(haha)). AMC-na ta mu tiimi ei sobi, kuid 4.1M-i ta nkn väärt pole minule. Muu sodi läks veel 3M väärtuses.

Tuli veel meelde ka, et teise hooaja alguses tuli noortekast mu tiimi poiss nimega Mihkel Kaljuste, kes oli 16.a ning pärit Kiviõlist. Treenerite sõnul oli mees quality player tulevikuks ning pidi saavutama Frediga sama taseme. Nüüdseks mees 17.a ning kõmmutab Eesti U21 eest kolle. Naljakal kombel pole minu meelest aga mees veel ühtegi skillipopi näidanud.

Põhikoosseis siis:

----------Hennessey-------------
                              Henry-Mancienne-Milito-Aurelio
                              -------Tinga-------Gago---------
                              Giuliano--------------------Kalou
                              ---------Fred--Floro Flores/Doyle

Hooaja esimeses mängus oskas Milito 5.minutil Tottenhami vastu punase kaardi saada...kuid siiski esimese poolajal juhtisin kuidagi Fredi väravast. Siiski tuli vastu võtta kokkuvõttes 2-1 kaotus kodus. Minu silmis on veel ainuke nõrk koht Henry paremkaitses ning murettekitav veel Aurelio, kuna mees küll tasemel, kuid kauaks? Vanust mehel 31.a. Eks järgmise hooaja transfer budgetiga midagi välja mõtleb. Plaanisin muidu Diego Renani paremkaitsesse saada(4.5 tärnine koll jällegi), kuid mees läks tühise 10M-ga jaanuaris Benficasse.

Selle hooaja eesmärgiks võtaks siis PL-i 10.koha, äkki siis saab juba nii palju raha kokku, et saaks kaitse korda ning saaks eurokohtade eest võitlema hakata.
                              Last edited by Mourinho; 18.08.10, 17:11. Põhjus: üks kerge kirjaviga jäi silma. :)

Kommentaar

Muideks, olen ise ka mõnda aega Wolves'iga mänginud. Kohe on lõppemas 3. hooaeg. Vahepeal isegi juhtisin PLi aga mängus Hulliga said mõlemad (!) ründajad vigastada ja alates sealt tulid mõned kaotused, kuid nüüd olen tagasi võidusoonel ja CL paistab vaikselt. Isegi 2. koht liigas võimalik veel saavutada, ise pean Birminghami võitma ja lootma et Man City ja Tottenham kaotavad.

Kooseis on võrreldes algusega päris palju muutunud, seega transfereid ja summasid siia kirjutama ei hakka. Enamus mängijaid kes olen ostnud on suhteliselt noored.

-------------Akinfeev---------------
                                Foley---Burdisso---Zubar---Albertazzi
                                --------------Castillo------------------
                                Gervinho------Hernanes--James Rodriguez
                                --------Adriano--------Yildirim---------

Vahetuses on Nani, Owen, Anier, Poli, oscar, Ward, Milijas

Mul tuli ka mingi eestlane noortesüsteemist välja, kuid tal pole nii palju potensiaali.

E: Enne tähtsat mängu sai loomulikult Akinfeev vigastada :S
                                E2: Mina ja Tottenham saime ülesandega hakkama, aga City mitte, seega 3. koht.

Kommentaar

Working...
                                X