Algselt postitas zaz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
pean jagama. kurioosne lugu juhtus. pole sellist asja varem olnud - 8 mehega skoorida üliolulises mängus 11ne vastu.
CLi esimene ring ManCity (mina) OMiga. OMiga kogu aeg probe olnud ja kaks korda järjest pähe saadud s.h. esimene kohtumine võõrsil 1-0 (mõni tiim lihtsalt on selline). Tuli kodumäng. Tegin taktikas muutusi ja asi toimis, kuigi paar põhimeest vigastusega väljas. Domineerisin metsikult. Neil polnud pmst hingamisruumigi. Ent väravat ei tulnud. Enne sai mu mees teise kollase ja punase. Läks natukene aega mööda ja lõin värava. Kahe mängu summas 1-1. Siis sai kaitsja veel 88. min vigastada ja vahetused olid tehtud. 9 11ne vastu ja tuli lisaaeg. Lisaaja teisel poolel oli järjekordne keskväljamees vigastusega platsi kõrval ehk olin 8kesi 11ne vastu ja uskumatu ja tõsi, kuid lõin otsustava värava. Müstika!Ai hea mäng oli, vahepeal olid närvis juba väääga läbi.
Kommentaar
-
niisiis juhendasin Argentina koondist ühe MM valiktsükli. MMi suutsin võita.
Turniiri parimaks mängijaks ja suurimaks skoorijaks oli Tevez, kes lõi 11(!) väravat. Agüero oli resultatiivsuse tabelis teine.
Kõige uhkem olen selle üle, et kogu asi sai tehtud enda loodud taktikaga
mängud:
AG vs. Kanada 6-0 (Tevez 4)
AG vs. Põhja-Korea 4-1 (Tevez 1)
AG vs. Rootsi 4-2 (teise koosseisuga)
1/16 vs. Senegal 5-0 (Tevez 1)
VF vs. Elevandiluurannik 3-1 (Tevez 1)
PF vs. Saksamaa 5-4 (Tevez 4)
F vs. Prantsusmaa 1-0 (võiduvärav Higuainilt 90+3!)
Kõige hullem andmine oli poolfinaalis, kus oli ikka täiesti täiesti kreisi mäng. Ükskord juhid, siis oled taga. Ja võiduvärav tuleb 90+4!
Olin otsustanud, et kui MMi võidan, siis panen ARG ameti maha ja seda ka tegin.
Kommentaar
-
Eestlased peatreeneritena!
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
kuidas neid pilte siia postitada sai?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustEestlased peatreeneritena!
kuidas neid pilte siia postitada sai?
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKui mängu tööle panen siis kuidas saaks nii,et ma näeks ka alumist menüüriba?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Panen mängu käima ja kohe lööb ette valge kasti kus sees kiri:Football manager 2010 is running dangerously low on memeory.please quit and free up some memeory.
tried to allocate 1836345404 bytes
mis värk on?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar