Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Põhja-Iirimaa - Eesti (7.okt)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

[12:31] <hint> nägin unes et 2-1 võitsime
    [12:31] <hint> saag oli vist see, kes viis 25 min juhtima
    [12:31] <hint> kuskil 80 NI viigistas
    [12:31] <hint> ja kuskil 85 lõime 2-1, aga ei mäleta kes
    [12:32] <hint> serbia juhtis itaaliat samal ajal 3-2(wtf?) viimase info järgi, aga see oli 5 minti enne lõppu
    [12:32] <hint> ja tra ma ei suutnud välja uurida, kas itaalia suutis viigistada või mitte
    [12:32] <hint> ärkasin üles raisk
    [12:32] <hint> sundisin end uuesti magama jääma, et unenägu edasi näha
    [12:32] <hint> nägin kah
    [12:33] <hint> aga raisk serb ita skoori ikka ei suutnud välja uurida

PS: Kas nad vabaduse väljakul ekraanilt enam koondise mänge üldse ei näita ve? Kui siis, miks kurat?

Kommentaar

PBK peaks näitama Slovakkia-Vene mängu
      Mina olen alati enne tähtsaid Eesti koondise mänge vaadanud Läti või Leedu mänge, täna siis Läti-Malta

Muide kava.ees on märgitud, et kommentaator on Kalkun ja stuudioanalüüsi juhib Kaljuveer

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
        PBK peaks näitama Slovakkia-Vene mängu
        Mina olen alati enne tähtsaid Eesti koondise mänge vaadanud Läti või Leedu mänge, täna siis Läti-Malta

Muide kava.ees on märgitud, et kommentaator on Kalkun ja stuudioanalüüsi juhib Kaljuveer
        Jumal tänatud, et kaljuveer stuudianalüüsiga piirdub. Siis võib vaadata. mis Läti-Maltasse puutub, siis ma olen see aasta vaadanud laivis just kõige enam Malta koondise mänge, mitte Eesti nagu varasematel aastatel.

Kommentaar

Kommentteerigu kes tahes. Sai sätitud nii , et ajaloolist mängu pubis näeks, irooniana iiri pubis....... seal käib lärm nagunii taevani. Eesti-Itaalia mängu sall sobib täna õhtusse hästi
          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Kas keegi teab kas otse.err.ee näitab mängu? seal on pandud et näidatakse ainult eestis, aga paljude seal maha tõmmatud saadetega on minu arust ka nii, et ei näe üldse neid läbi neti?
            FC Shark United

Kommentaar

Wiki andmetel tuleb kohtunik Saksamaalt http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Eu...land_v_Estonia

Kommentaar

keegi oskab mõnda stream'i soovitada, et näeks mängu välismaalt vaadates? Hetkel otsisin ja ei leidnud, võimalik ka, et avaldatakse veidi hiljem. igaljuhul, kes midagi teab võiks jagada infot.Aitäh!

Kommentaar

Algselt postitas Bullet5 Vaata postitust
                  keegi oskab mõnda stream'i soovitada, et näeks mängu välismaalt vaadates? Hetkel otsisin ja ei leidnud, võimalik ka, et avaldatakse veidi hiljem. igaljuhul, kes midagi teab võiks jagada infot.Aitäh!
                  mul sama küsimus ikka õhus.sooviks ka seda ajaloolist mängu otse näha kuigi suure hädaga ajab ka vikerraadios toimuv ülekanne kus üks kommnteerija pidi Igor Prins olema
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Kas see ei aita? http://www.skysat.tv/et/downloads/de...sat-player/1.0
                    Tõmbad ära ja valid: Demo ja saab edukalt vaadata.

Kommentaar

Wiki andmetel tuleb kohtunik Saksamaalt http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Eu...land_v_Estonia

Referee Manuel Gräfe (GER)
                      Assistant Referee 1 Markus Häcker (GER)
                      Assistant Referee 2 Guido Kleve (GER)
                      4th Official Babak Rafati (GER)

Kommentaar

Algselt postitas Bullet5 Vaata postitust
                        Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                        mul sama küsimus ikka õhus.sooviks ka seda ajaloolist mängu otse näha kuigi suure hädaga ajab ka vikerraadios toimuv ülekanne kus üks kommnteerija pidi Igor Prins olema

ehk aitab, ise asi paljud neist küll töötavad...
                        link 1
                        link 2
                        link3
                        link 4

edit : link5, tundub kõige parem

Kommentaar

Natuke ka statistikat. Bundesligas aastast 2004 ja FIFA kohtunik aastast 2007.

Kommentaar

Get the latest football news from across the Premier League and beyond, with transfers updates, live match coverage, opinion and analysis from the Mirror Sport team.

Kommentaar

Manuel Gräfe - Saksa jalkaliidu poolt austatud hooaja 2010/11 aasta parima kohtuniku tiitliga.

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                                ehk aitab, ise asi paljud neist küll töötavad...
                                link 1
                                link 2
                                link3
                                link 4

edit : link5, tundub kõige parem
                                Samuti ka Triobet lubab näidata tänast mängu. Selleks peab muidugi vähemalt mingid sendid peal olema.

E: Balti riikides vist ainult näeb.

Kommentaar

Working...
                                X