Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Põhja-Iirimaa - Eesti (7.okt)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma ei taha olla paatybluuper, aga pennal oli ses mõttes kahtlane, et piirlane haaras Kostja kaissu siiski karistusalast väljaspool.
    Kaissu haaras väljaspoola aga põhimõtteliselt rippus küljes ka veel siis kui Kostja juba karistusalas sees. Mõni kohtunik poleks pruukinud ära vplistada nagu ka teise värava puhul.
    Ma praegu mõtlen nii ja naa, et kui aasta parimate valimiseks läheb, siis Rüütlile annaks parima treeneri auhinna kohe ära; seda, kas Kostja parima meessportlase ja koondis parima võistkonna tiitli saab, peab veel kaineks saades kaaluma. Hetkeemotsiooni järgi muidugi.

Kommentaar

Hea küsimus. Hakkame aega tagasi kerima :
      Serbia kaardid :
      Täna: Branislav Ivanović, Zoran Tošić, Dejan Stanković, Nikola Žigić.
      Fääridega kodus: 0
      Põhja-Iirimaa vastu võõrsil: Slobodan Rajković, Miloš Ninković, Radosav Petrović.
      Eesti võõrsil (nende poolt vaadatuna ikka) : Milan Biševac, Nenad Milijaš.
      Põhja-Iiri vastu kodus: Marko Pantelić, Dejan Stanković, Miloš Krasić.
      Itaalia vastu poolikus mängus: Slobodan Rajković.
      Eesti vastu kodus: Nemanja Vidić, Miloš Krasić, Danko Lazović.
      Sloveenia vastu kodus:Nemanja Vidić, Dejan Stanković, Aleksandar Luković, Milan Jovanović, Nikola Žigić, Zdravko Kuzmanović.
      Fääride vastu võõrsil: Antonio Rukavina, Ivan Obradović.
      Ehk siis minu arvestuse järgi peaks järmise mängu vahele jätma ainult Zigic. Parandage kui eksin (Stanovic teenis täna kolmanda kollase, aga üks karistus juba kantud, seega see temal nagu esimene kollane ja Vidic oma karistuse kahe kollase eest juba ära kandnud).

Kommentaar

Kolmas kollane peaks tähendama ka mängukeeldu. Ehk pärast kahte hakkavad järjest tulema.

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
          Ei ole statistik, aga pärast viimast mängu jäi justkui meelde, et ei ole. Seni parim kaotuseta seeria oli 2 võitu ja viik. Aga parandage, kui eksin.
          Uskudes elavat entsüklopeediat Schwedet, siis vastab tõele. Kolme valikmängu järjest ei ole varem kunagi võidetud.

Pendlast - hämmastavalt palju reeglite mittetundmist on siin. Kastist väljas algav ja kasti kanduv hoidmine, täpselt nagu antud juhul, on ju puhas penalti. Mitte midagi kahtlast selles otsuses küll ei olnud, vilistas täpselt õigesti.

Ja kas ma olen ainus, kellele küll mingit suluseisu ei paistnud teise värava olukorras. Ilusti ühel joonel olid, kusjuures vehkima hakanud äärekohtunik sellest joonest tubli meeter-kaks värava pool.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
            Ja kas ma olen ainus, kellele küll mingit suluseisu ei paistnud teise värava olukorras. Ilusti ühel joonel olid, kusjuures vehkima hakanud äärekohtunik sellest joonest tubli meeter-kaks värava pool.
            Minu arvates ei hablanud Zelinski ka seda kohta lahti, et esiteks oli küll sööt tagasi läinud iirlasest, kuid samas polnud Vunk ka mingi nipiga suluseisus.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
              Kolmas kollane peaks tähendama ka mängukeeldu. Ehk pärast kahte hakkavad järjest tulema.
              Sellepärast selle nimekirja siia paningi, et keegi parandaks, kui midagi märkamata olen jätnud.
              Seega peaks mängu vahele jätma nii kapten kui ka torn... üsna oluline kaotus Serbia jaoks. Aga mingeid põhjapanevaid järeldusi selle põhjal muidugi teha ei maksa.

Kommentaar

Suluseisu polnud jah seal olukorras mitte mingi valemiga. Mis puudutab pennalt, siis ilmselt paljud kohtunikud oleks andnud siiski karistuslöögi.

Kommentaar

Kuna need playoff mängud oleks ?

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                    Suluseisu polnud jah seal olukorras mitte mingi valemiga. Mis puudutab pennalt, siis ilmselt paljud kohtunikud oleks andnud siiski karistuslöögi.
                    Vaieldav. See tirimine hakkas kastist väljas juba ja see oli suht väike aga kastis sees läks asi hullemaks ning Vassiljev kukkus. See nüüd küll tähtsust ei oma kus kohast tirimine algas vaid kus kohast kohtunik nägi, et see asi tuleks peatada.

Iga mäng ju jäetakse väikse särgist tirimise eest vile andmata.

E: Kiidan veel Klavanit, tegi ikka väga hea mängu. 2l poolajal võis teda isegi edukalt paremal pool rünnakul näha. Väga kõva mängumees.

Kommentaar

Meil jätab siis Zenjov vahele järgmise valikmängu, kas play-offi, või uue tsükli esimese, kui nad ikka kanduvad edasi, üks FIFA, teine UEFA sari ju. Ilmselt kandub mängukeeld siiski edasi.

Ja Rüütli oskab hästi öelda, paremini ei saagi vist:

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                        Ma praegu mõtlen nii ja naa, et kui aasta parimate valimiseks läheb, siis Rüütlile annaks parima treeneri auhinna kohe ära; seda, kas Kostja parima meessportlase ja koondis parima võistkonna tiitli saab, peab veel kaineks saades kaaluma. Hetkeemotsiooni järgi muidugi.
                        Avo Keel ja võrkpallurid on samamoodu tõsised konkurendid Rüütlile/jalgpalluritele.
                        /andestatagu see pisike vahelepõige mulle kui endisele võrkpallurile /

pealegi kui mingi ime läbi koondis tõesti EM finaalturniirile välja jõuab siis annaks kah oma hääle jalgpallile
                        Seisan üksi mere ääres
                        jalas kollased sandaalid
                        valged, merevahust sääred
                        hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Eesti siis kaotusseisult välja tulles 10 punkti teeninud see valiktsükkel. Ei anta alla lihtsalt.

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
                            Eesti siis kaotusseisult välja tulles 10 punkti teeninud see valiktsükkel. Ei anta alla lihtsalt.
                            Eesti siiski 16 punkti teeninud

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                              Eesti siiski 16 punkti teeninud
                              Kaotusseisust välja tulles on teenitud 10 punkti 16-st. Müstika.
                              Newton Heath 1878

Kommentaar

Algselt postitas ttBoll Vaata postitust
                                Vaatasin, et Serbia poolelt said täna mitmed mängijad kollase kaardi. Oskab mõni targem öelda , et kas keegi serblastest peab järgmise mängu vahele ka jätma?
                                Ei, aga halb uudis on see, et sloveenide kapten Robert Koren Serbia vastu kaartide tõttu mängida ei saa.
                                Newton Heath 1878

Kommentaar

Working...
                                X