Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Põhja-Iirimaa - Eesti (7.okt)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mina rahustaks paljud maha ja ei soovitaks pead pilvedesse ajada. Ajalugu on näidanud, et 2x oleme P-Iiri käest 0-1 kaotuse võtnud vastu ning on suur tõenäosus samasugusele skoorile. Ka piirlased on näljased ja nurka aetud koerad ning võivad olla väga jõulised ning järeleandmatud täna. Ilma Vassiljevita on meie koondis hoopis teine mansa. Nii, et väga raskeks läheb. Itaalia mängis seal 0 - 0 ja
    Serbia läbi häda õnnega võitis 1 - 0.

Meie edu võib tuleneda vaid raudkindlas distsipliinis, lapsikute eksimuste vältimises, uue keskkaitseliini edukas koostöös. Kui seda kõike suudame järgida siis olen enam kui kindel, et meie vasturünnakud võivad olla tulemuslikud. Kui enne mängu algust pakkuda, et 60-ks minutiks oleme viigis ja sisse tuleb Vassiljev ja co võtaksin selle vastu. Usun, et suudame mängu ka siis veel enda kasuks pöörata. Eks paistab kas Rüütli panustab sarnasele strateegiale.

Kommentaar

Tavaline mängueelne ärevus hakkab peale tulema. Kurat ei jõua ära oodata

Kommentaar

Mulle endale sümpatiseerib mõte, et teise poolaja algul või keskel tuleks vahetusest sisse värsked mehed Vassiljev ja Zenjov. See duo võiks siis päris palju pahandust teha.

Kommentaar

Ärevus on tõesti suur!

Kui nüüd korraks võtta helesinised prillid eest ära siis selles valguses eesoleva mängu tulemust hinnata oleks paganama raske ning pole erilisi põhjuseid miks peaks Eesti täna kindlasti Piirit võitma. Tegelikult oleks viik hea tulemus kuigi see meid ei aita ning tuleks minna jackpoti peale, kas kõik või mitte midagi. Siiski tuletaks enne taktikutele meelde, et kui tuleb info mängu lõpus, et Serbia juhib Itaalia vastu siis sel juhul pole mingit vajadust viigiseisu pealt arutuid riske võtta. Lõppude lõpuks on 3. koht parem kui 5.

Kommentaar

siin mõned pärisid, et kuidas mängu näha väljaspoolt eestis. see otse.err.ee lehega on see värk, et vahest laseb välismaal keelatud saateid vaadata nii, kui oled hakanud striimi juba enne selle saate algust vaatama, ehk siis, kui käib veel saade, mis on ülemaailma näidatav.

teine variant on sky sports4, mis kannab ka tänast mängu üle: www.mypremium.tv ja sealt sky sports4.

edu eestile!

Kommentaar

Mind ei kõiguta üldse kas 3. või 5. koht. Mul väga hea meel, et eesti üldiselt tegi väga eduka ja paljulubava valiktsükkli

Kommentaar

valiktsükkel on igati korda läinud jah, tulgu täna mis tuleb

Kommentaar

Täpselt. Saagu täna mis saab, igal juhul on uhke olla Eestlane. Kes oleks võinud arvata et mäng enne valiktsükli lõppu on Eestil võimalus saada play-offi ! Super tsükkel on olnud. Aitäh koondis!
                  So self aware so full of shit

Kommentaar

http://atdhenet.tv/index.html,siit peaks ka nägema kellel soovi vaadata läbi neti.

Kommentaar

Fakk! Sama palju, kui ma vihkan tüüpe, kes meeletult ootusi üles kruvivad, käivad mulle närvidele ka vennad, kes hakkavad mõned tunnid enne mängu mingeid ettenutvaid pingviini-pilte siia üles panema (sorry Stok). Valiktsükkel on olnud juba ülimalt kaunis. Vapustavaid emotsioone Belgradist, Ljubljanast ja kahel korral Lillekülast pole võimalik sõnadesse panna.

Lõppkokkuvõttes oleneb täna kõik mängupildist. Peaasi, et mängitaks oma kindel ja hea tase välja ning kui tablool on mängu lõppedes kurvad numbrid, siis tuleb lihtsalt leppida, et seekord andsime endast kõik, aga ka sellest ei jätkunud.

Kommentaar

Kas kellelgil on võimalik mäng salvestada ja pärast kuhugile jagamiseks ülesse lükata? Mul vist ei õnnestu näha, perkele.
                        How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

EESTI ALGKOOSSEIS: Pareiko - Jääger, Stepanov, Piiroja, Klavan - Puri, Vunk, Dimitrijev, Kruglov - Kink, Ahjupera

Kuidas tundub? Loodame, et keskkaitse paari vigastused ei sega. Kink ja Ahjupera alguses sees.. väga hea, st et Zenjov tuleb värskelt enda teravuse ja kiirusega sisse.

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
                            EESTI ALGKOOSSEIS: Pareiko - Jääger, Stepanov, Piiroja, Klavan - Puri, Vunk, Dimitrijev, Kruglov - Kink, Ahjupera

Kuidas tundub? Loodame, et keskkaitse paari vigastused ei sega. Kink ja Ahjupera alguses sees.. väga hea, st et Zenjov tuleb värskelt enda teravuse ja kiirusega sisse.

Meeldib väga selline koosseis. Olenevalt muidugi seisust võiks kohe pärast vaheaega sisse tuua Vassiljevi, kuskil 60 minuti paiku Zenjovi ning üks vahetus jäetakse tõenäoliselt varuks (silmas pidades poolvigast keskkaitsepaari).

Kommentaar

ma ei mõista kuidas saab olla koondise põhis mees kes nagu käib trennis lihtsalt...nagu no first team football....ajuvaba nagu kuidagi...ehk jobistab ära siis vähemalt

Kommentaar

tra ärme heitida. Rüütli teab vast ikka kõige paremini, mida ta teeb. Pöidlad pihku igatahes.

Kommentaar

Working...
                                X