Mina rahustaks paljud maha ja ei soovitaks pead pilvedesse ajada. Ajalugu on näidanud, et 2x oleme P-Iiri käest 0-1 kaotuse võtnud vastu ning on suur tõenäosus samasugusele skoorile. Ka piirlased on näljased ja nurka aetud koerad ning võivad olla väga jõulised ning järeleandmatud täna. Ilma Vassiljevita on meie koondis hoopis teine mansa. Nii, et väga raskeks läheb. Itaalia mängis seal 0 - 0 ja
Serbia läbi häda õnnega võitis 1 - 0.
Meie edu võib tuleneda vaid raudkindlas distsipliinis, lapsikute eksimuste vältimises, uue keskkaitseliini edukas koostöös. Kui seda kõike suudame järgida siis olen enam kui kindel, et meie vasturünnakud võivad olla tulemuslikud. Kui enne mängu algust pakkuda, et 60-ks minutiks oleme viigis ja sisse tuleb Vassiljev ja co võtaksin selle vastu. Usun, et suudame mängu ka siis veel enda kasuks pöörata. Eks paistab kas Rüütli panustab sarnasele strateegiale.
Serbia läbi häda õnnega võitis 1 - 0.
Meie edu võib tuleneda vaid raudkindlas distsipliinis, lapsikute eksimuste vältimises, uue keskkaitseliini edukas koostöös. Kui seda kõike suudame järgida siis olen enam kui kindel, et meie vasturünnakud võivad olla tulemuslikud. Kui enne mängu algust pakkuda, et 60-ks minutiks oleme viigis ja sisse tuleb Vassiljev ja co võtaksin selle vastu. Usun, et suudame mängu ka siis veel enda kasuks pöörata. Eks paistab kas Rüütli panustab sarnasele strateegiale.

Kommentaar