Krt, Raio teeb ikka kõik, et me närvid lõpuni pingul hoida...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Põhja-Iirimaa - Eesti (7.okt)
Collapse
X
-
Suhkruvee peale oled mõelnud?Algselt postitas markofkin Vaata postitustKrt, Raio teeb ikka kõik, et me närvid lõpuni pingul hoida...
Kommentaar
-
Las see jääda sulle, neiu. Mina eelistan humalat.Algselt postitas marconius Vaata postitustSuhkruvee peale oled mõelnud?
Kommentaar
-
Okei ma väga vabandan et sündmustest ette ruttasinAlgselt postitas fitti Vaata postitustMa arvan, et muljed on kõvad, arvestades, et see mäng hakkab tunni aja pärast.
Ma nüüd siis küsin uuesti - kuidas see superderby siis oli ka? Muljeid?
Kommentaar
-
Rossi mängib.Algselt postitas markofkin Vaata postitustTegelt ei ole vale teema, sest Balotelli, Rossi ja Pazzini kõrvalejäämine Serbia mängust on kindlasti valusam laks meile täna kui eelnimetatud kolme Eesti noormehe kojujätmine...
Giuseppe Rossi completes Italy training session with no problems. He'll be available for Friday's game in Serbia. Rossi-Cassano in attack@twitter
Kommentaar
-
Piiroja ka.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustRossi mängib.
Giuseppe Rossi completes Italy training session with no problems. He'll be available for Friday's game in Serbia. Rossi-Cassano in attack@twitter
Hästi.
Kommentaar
-
Aga ründes? Zenjovil vaja sibulat ja küüslauku, siis hüppab ise auku. Pall.Algselt postitas markofkin Vaata postitustRaiol ongi kala vaja. Ja sibulat. Siis seisab nagu tala. Kaitses.
Kapten Trumm
Kommentaar
-
vaatasid just ugri ässasi?Algselt postitas Meintz Vaata postitustVassiljev võib täitsa vahetusest tulla mingi 60 minut või nii, mäletate ju mis toimus Uruguay vastu.Suudetaks aint niikaua nulli peal hoida
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustRaadio 2-s tehti ka hommikul jalgpallist juttu. Sealt vast kuulsidki.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar