Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Põhja-Iirimaa - Eesti (7.okt)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
    Jah, ennustati neid sellepärast, et nad olid sellel poolel, kus ülejäänud põhikoondislased. Kui nüüd samamoodi tehti ka sellel korral, siis peakski homme alustama Zenjov-Saag, mitte meedias arvatud Kink-Ahjupera, aga eks näis.
    Kas sellessamas valiktsüklis mitte ei proovitud Kinki ründes? Mäng ei meenu... Või oli baskide vastu?

Kommentaar

Algselt postitas mortan Vaata postitust
      Tammeka mehed ennustavad homse lahingu käiku ja tulemusi (ja ühtlasi pildikesi Eestimaast ja Eesti vuti nüanssidest põhjaiiri-väliseestlastele)

Tunne on tugev juba 4 päeva terve see nädal...Häälestamist ei ole vaja...häälestus on põhjas...kusjuures tunne on hea jäänud ainult väga pikk 13 tundi...
      sigpic

Kommentaar

Ma ärkasin täna ennem 7't ülesse suure ärevuse tõttu ja und ei ole tulnud enam.. kuigi vaba päev. Kuidas aega laiaks lüüa, et see kiiresti läheks?

Kommentaar

Juhul, kui Serbia peaks mõlemad järelejäänud mängud kaotama, piisab Eestile ka viigist

Kommentaar

Algselt postitas carlo2 Vaata postitust
            Juhul, kui Serbia peaks mõlemad järelejäänud mängud kaotama, piisab Eestile ka viigist
            Highly unlikely

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
              Ma ärkasin täna ennem 7't ülesse suure ärevuse tõttu ja und ei ole tulnud enam.. kuigi vaba päev. Kuidas aega laiaks lüüa, et see kiiresti läheks?
              Võta unerohtu.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Pole kahjuks, kuradi kurat..

Kommentaar

Pole kahjuks, kuradi kurat..
                  Unerohtu müüakse igas toidupoes juba 15 minuti pärast. Müüakse ühekaupa, nelipakis, kuuspakis, 24pakis. Mõnusaks kõrvaltoimeks on meeldiv surin peas, kätes, jalgades ja tuntav meeleolutõus. Pluss lahtub see ära täpselt mängu ajaks, kui praegu näiteks 5 doosi sisse võtta ning mängu ajal saab mängujärgse adrenaliini tasakaalustamiseks uuesti annustama hakata.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                    Unerohtu müüakse igas toidupoes juba 15 minuti pärast. Müüakse ühekaupa, nelipakis, kuuspakis, 24pakis. Mõnusaks kõrvaltoimeks on meeldiv surin peas, kätes, jalgades ja tuntav meeleolutõus. Pluss lahtub see ära täpselt mängu ajaks, kui praegu näiteks 5 doosi sisse võtta ning mängu ajal saab mängujärgse adrenaliini tasakaalustamiseks uuesti annustama hakata.
                    Korralikul eestlasel on alati mõni rohi kodus varus. Isegi kangemaid rohtusid.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Tee paar tundi trenni, mängi mõnda jalgpalliteemalist arvutimängu, käi kinos sõpradega, korista.

Kommentaar

juutuubis on 10 tunnine trololololooo. Söögipausid vahele ja kui vaadatud, siis algabki kauaoodatud mäng.

Kommentaar

Ma vaatan, et ootus on päris suur siin vendadel...Nende 6-päkk unerohtudega on selline kõrvaltoime, et päeva lõpuks võib juhtuda, et mäng jääb üldse vahele...kangemate unerohtudega on see variant juba päris kindel.
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                            Kas sellessamas valiktsüklis mitte ei proovitud Kinki ründes? Mäng ei meenu... Või oli baskide vastu?
                            Serbia vastu võõrsil
                            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                              juutuubis on 10 tunnine trololololooo. Söögipausid vahele ja kui vaadatud, siis algabki kauaoodatud mäng.
                              iseenesest on ka 10h nyan cat, aga enam ei jõu lõpuni vaadata

Kommentaar

Et ootusärevus üle ei keeks, pakuvad põhjanaabrid meile õhtusele thrillerile eelsoojenduseks, algusega kell 19.15, omaltpoolt põneva ja põhimõttelise lahingu rootslastega, kellele omakorda oleks positiivne resultaaat ülioluline play-offi pääsemiseks (ja võimalik, et seal eestlastega finaalturniirile pääsu eest madistamiseks).

YLE 2 - 19.00 Soome-Rootsi.

Netist kui striimi leiab, kell 18.00 Armeenia-Makedoonia, armeenlastel on sarnaselt meile aegade parim šanss play-offi pääseda.

Kommentaar

Working...
                                X