Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Põhja Iirimaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Peale 3-1 väravat tõmbas keegi P-Iiri lipu poolde masti ja oli seal vähemalt pool tundi (pilti näeb mu FB kontolt, kvaliteet on küll sitt). Mängu lõpus tõmbas tõenäoliselt sama vigurivänt lipu täitsa alla. See oli aga nii korraks, et ei jõudnud pilti teha. Keegi käskis selle kohe üles tõmmata
    Sama pildi leiab ka minu mälust ja mu sõbra omast kui ma talle ütlesin: "vaata, keegi tõmbas Põhja-Iiri lipu poolde masti."
    Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

Ärge seda fääride kaotust küll meenutage. Läks nagu läks. Punkti oleks sealt võinud saada sellise mänguga, rohkem mitte. Küll aga võitsime me võõrsil Serbiat ja Sloveeniat! See lööb punktikaotuse fääridelt iga kell üle!

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
        Ärge seda fääride kaotust küll meenutage. Läks nagu läks. Punkti oleks sealt võinud saada sellise mänguga, rohkem mitte. Küll aga võitsime me võõrsil Serbiat ja Sloveeniat! See lööb punktikaotuse fääridelt iga kell üle!
        lööb küll aga me võime väga puudust tundma hakata neist punktidest
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Selle fääride mänguga kahjuks ongi nii, et "tiitlid" (siinkohal jutumärkides) otsustatakse "väikeste" vastu ja tihti just võõrsil, kuid lootus sureb viimasena.

Kommentaar

• Läbi kui:
              • Serbia võidab ühe mängu (17p)
              • Serbia teeb ühe viigi ja Eesti viigistab (SRB 15p, EST 14p)

• Edasi kui:
              • Serbia teeb mõlemad viigid ja Eesti võidab (mõlemad 16p). Omavahelised mängud jäid meie poolt vaadates 1-1 ja 3-1 (EST 4p, SRB 1p)
              • Serbia kaotab Itaaliale ning teeb Sloveeniaga viigi ja Eesti võidab (EST 16p, SRB 15p)
              • Serbia teeb Itaaliaga viigi ning kaotab Sloveeniale ja Eesti võidab (EST 16p, SRB 15, SLO 14)
              • Serbia kaotab mõlemad ja Eesti viigistab (kolmekesi 14p).
                1. Omavahelised: EST-SRB 1-1, 3-1, EST-SLO 2-1, 0-1, SLO-SRB 1-1, 1-0 võit (EST 7, SLO 7, SRB 2). Serbia kukub välja.
                2. Väravate vahe järgmiseks: EST-SLO 2-1, 0-1 (väravate vahe 2-2).
                3. Nüüd rohkem võõrsil löödud väravaid: EST-SLO 0-1, SLO-EST 1-2 (EST 2, SLO 1)

Lihtsamalt öeldes ei tohi Serbia kindlasti enam võita ja Eesti peab võitma kolmel juhul neljast.

Loodame, et mõistus töötas seda tehes.

Kolm olulist mängu:
            SRB-ITA. Itaalial pole midagi enam võita
            NIR-EST. Kaotust tuleb igatepidi vältida
            SLO-SRB. Kui Eesti viimase mängu võidab pole ka sloveenidel midagi püüda.

Üsna teoreetiline see edasipääs ikkagi on.

Kommentaar

Kodus läks fääride vastu niikuinii nagu ta läks. Seega 3 punkti neilt kokkuvõttes on sedakorda isegi hea resultaat

Kommentaar

lihtsalt infoks

kõiki väravaid saab vaadata siit (ilma geoblockita ehk üle maailma):

soovitan soojalt ka Siimu supergaleriid vaadata. Mõned pildid on lihtsalt liiga head Ma ühe teen varsti omale backgroundiks

Kommentaar

Sellist mängu ei mäletagi, kus viiest väravast kolm on täiesti kohutavad kaitsja või väravavahi eksimused. Eriti üllatav selles mõttes, et seni ju vastased olid ainult neli kolli lasknud endale lüüa ja kaitse nende trump. Ja kas nende väravavaht ongi nii sitt nagu täna paaril korral näitas (ka Vunk ütles peale mängu, et Rüütli käskis talle palju peale lüüa) - vana oleks ju äärepealt ühe totaalse kingituse veel lõpupoole teinud? Uskumatu mäng igatahes.

Kommentaar

+ Kingi ja Ahjupera ründepaar töötas väga hästi.
                    + Publik andis 12-nda mehe juurde
                    + Vunk lõi värava

- Lõime ise endale ühe ära. Ülehäälestatus.
                    - Arusaamatu oli Ahjupera välja vahetamine. Kas sai vigastada?
                    Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Ahjupera...

Mida nii head ta siis tegi?

Kommentaar

Algselt postitas Edson Vaata postitust
                        + Publik andis 12-nda mehe juurde
                        - Arusaamatu oli Ahjupera välja vahetamine. Kas sai vigastada?

Kahjuks treener ega mängijad ei maini 12 mängija kohta midagi. Mis iseenesest on muidugi kurb.
                        Ahjupera vahetus õigustas ennast täiega. Lõi ju Zenjov värava ja tekitas oma kiirusegaparaajat peavalu vastastele.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kink kiitis ju publikut? Kiitis.

Kommentaar

Rutates asjadest natuke ette, siis play-offis tuleb vastane tõenäoliselt sellest grupist: Türgi, Iiri/Armeenia, Bosnia/Prantsusmaa, Rootsi, Horvaatia/Kreeka, Montenegro, Portugal/Taani, Tšehhi.

Ehk siis mõndadega võib mängida küll ja mõndade vastu poleks väga palju lootust.

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                              Kink kiitis ju publikut? Kiitis.

Linki palun. Delfist, Soccernetist, PMist, Õhtulehest ja ERRist ei suutnud leida.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Aga palun:

Siinsamas

Kommentaar

Working...
                                X