Teoorias on isegi Põhja-Iirimaal veel võimalik teine koht saada. Ja see mäng seal kuu aja pärast saab olema üks üsna jube kogemus. Loodame parimat - Serbia kodus võib võita Itaaliat, aga viik on reaalsem tulemus. JA Ljubljanas Sloveenia ükskõik mis muu motivatsioon on midagi Serbiale niisama ära ei soovi anda. MA loodan vähemalt nii, sest siiani tegelikult olen olnud arvamusel, et sellest mängust tuleb täpselt see tulemus, mida kellegil vaja parajasti on.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Põhja Iirimaa
Collapse
X
-
Kink kiidab kõvasti! Varsti ERRis ka videopöördumine olemas. Kink iseseisvalt hakkas kohe sellest pihta. Piiroja kiitis kah. Rüütli samutiAlgselt postitas Rein Vaata postitustLinki palun. Delfist, Soccernetist, PMist, Õhtulehest ja ERRist ei suutnud leida.
Kommentaar
-
eks teatav osa krediiti läheb edukusest ka sellele, et millal mängija mänguga liitub. Ahjupera väsitab vastaste kaitsed kaitsemängijad ära - väikesemalt vennalt lüüakse pall lihtsalt minema, aga Ahjuga on vaja võidelda ning energiat kulutada.Algselt postitas ercos Vaata postitustSee Zenjov kes täna mängis ei ole küll see Zenjov kes Sloveenia vastu mängis. Tore on vaadata kuidas mehel on JANU! Janu värava järgi! Kiirus oli ka ikka hoopis teine kui eelmine mäng. Ahjupera võib küll palle omaks võtta ja neid edasi anda, aga Zenjov on RÜNDAJA!
Lühidalt: two face, namiinsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mul oli enne mängu väike kartus, et võimalik edasipääs play-offidele hakkab Eesti koondist kammitsema, kuid õnneks nii siiski ei olnud. Tundub, et see andis hoopis lisamotivatsiooni. Lihtsalt suurepärane mäng!
Olen olnud Kinki suhtes kriitiline, kuid eile oli ta väga hea (isegi kui poleks väravat löönud). Sellise nokauteerimise taustal ei tahaks üldse parimaid või halvimaid nimetada, võitis kogu meeskond."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
No oli eila alles õhtu, super!!
Vunk, Kink.... Nende aktsiad tõusid teenitult nii mõnegi silmis, lõpuks ometi!
Fänlus oli nii nagu ta oli, mõnusalt häälekas, kuid puhtalt emotsiooni pealt, hädasti oleks koondisele laule ja hõikeid juurde vaja!!!
Elagu võit!Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar
-
Mäng oli kindel mis kindel. Ja Piiroja värav oli tööõnnetus. Ja kes nüüd siin ohkavad, et Vunk ongi tegelikult ka mängumees, siis ta on ka varem tegija olnud. Mõni aastakäik oli ta ainuke vend, kes mängis kõik aasta koondisemängud ära. Või mõni arvab, et Rüütli haipis meest varemalt lihtsalt üle. Kaitsev poolkaitsja ikka, tema ülesanne polegi ju tavaliselt väravate löömine, vaid vastaste mängujoonise surmamine. Kõik pealelöögid ja väravad on puhta boonused.
Rüütlist. Kui vahepeal tundus et treeneritool hakkab tugitooliks muutuma, siis hetkel tundub, et mees saab mõnusa diivani ja seda mitmeks setmeks aastaksTammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!
Kommentaar
-
Suure tõenäosusega tõuseme nüüd ca 60-dale kohale, ehk isegi ettepoole, mis omakorda tähendaks kõigi aegade parimat rankingukohta.Algselt postitas Leivo-Tigu Vimb Vaata postitustehk huvitav kedagi lugeda põhja-iiri fännide üht suuremat foorumit:
Mitte et see oleks kohutavalt tähtis, aga huvitav mitu kohta Eesti nüüd Fifa tabelis tõuseb? Kahe võiduga võiks siiski 15-20 kohta tõusta 86ndalt kohalt...
Kommentaar
-
Pmst oleks variant ka Klavan keskele lükata ning Kruglov või Teniste vasakkaitsesse nihutada. Rähni kaartidega väljasolemine ei tohiks kõige hullemaks probleemiks osutuda... Muidugi võimals Rähn ka Palatu või Stepanoviga asendada.Ei oleks ka hullu väga.Algselt postitas apoc Vaata postitustKahjuks oli see Taavi Rähni jaoks teine kollane kaart ehk järgmise mängu 7 oktoobril Põhja-Iirimaa vastu peab vahele jätma..
Arvatavasti Stepanov-Piiroja? Arvamusi?
Kommentaar
-
No selle Rähni kollase üle ei tasu põdeda kuna Stjopal on juba piisavalt kogemusi ja saab ilusti hakkama.Palatu las jääda ikka omale tasemele mängima ehk siis eesti liigasseAlgselt postitas apoc Vaata postitustKahjuks oli see Taavi Rähni jaoks teine kollane kaart ehk järgmise mängu 7 oktoobril Põhja-Iirimaa vastu peab vahele jätma..
Arvatavasti Stepanov-Piiroja? Arvamusi?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar