Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Iirimaa (EM playoff)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
    no kurat.. und ei tule
    Kusjuures ei tulegi .. KRT .. palun öelge, et see oli minu silmavääratus ... aga eesti fännidele (nagu ka iirlastele) tiritakse võrk ette?????????????????????????????????????????????? ????????

Kommentaar

mõlemale võrk ette.. võta seda kuidas tahad, aga mina võtaks seda ainult niimodi, et nüüd me oleme juba arvestatav fännijõud, kellele, isegi võrk ette tõmmatakse!

Nägin unes piirojat-- äkki lööb värava?

Kommentaar

Algselt postitas Kartul Vaata postitust
        kas keegi oskab nimetada PUBI .. mis oli täna sinimustvalgelt kaetud .. ning EESTI fännid laulsid oma kuldkõrid soojaks???
        ei olnudki vast, iirlaste invasioon. eitea kas nad homme plaanivad laiali valguda et ühtegi pubisse aint eestlasi ei jääks?

Kommentaar

Nägin unes, et ma korjasin lapsepõlvevsõpradega õunu.

Võimalik tähendus?!?!?!?!?!?!?

SEE ON VÕIT VÕIT SEE KÕIGE TÄHTSAM ON KUI ANNAD ENDAST KÕIK
          Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

Takil ja atsil putsad on uued
            midagi ja midagi veel on uued kuued
            SEE ON VÕIT!

Kommentaar

Soovin Edu nii poistele kui ka peatreener Tarmo "Järi" Rüütlile!

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                Ikka meie õige keskkaitse paar ongi ju Piiroja-Stepanov ja viimastes mängudes see kooslus hästi töödanud.Rähni saab vajadusel kaitsvakeskpoolikuna vajadusel sisse tuua.
                Kogu eduka valiktsükli on olnud keskkaitses Rähn koos Piirojaga ja sa räägid nüüd Stepanovist kui "õigest" keskkaitsjast?
                Eks Rüütli ise teab mis tagamaad sellel valikul on ja kindlasti vastutab ka selle eest.

Kommentaar

Stepanov- igatepidi loogiline, et põhis alustab. Mina soovisin sedasi ja ma usun, et enamus isegi.

Võrk- Playoff mängudel on kõrged turvanõuded ja sellest ka võrk usutavasti. Kergem jälgida, et keegi väljakule ei jookse, midagi viska jne jne.

Uni- ma olen ammu juba päevi, tunde ja minuteid lugenud aga magada saan rahulikult. Usk Eesti koondise võitu!!!

Kommentaar

Nägin täna unes kolme varianti, 1. esimene poolaeg lõppes 1-1, teisel poolajal 70- 80 minutitel saab keegi iirlastest M tähega punase kaarti Jäägeri maha tõmbamise eest, arvatavasti (McGeady.), siis lõid ka eestlased 2 värava kahjuks lööjaid ei tea.
                    2 variant oli see et mäng jäi ära kuna rähn otsustas jooma minna
                    3. Olin mängu esimese poolaja maha maganud ja ärkasin kohe üles.
                    T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"

Kommentaar

2007. saadi hakkama ilma turvavõrkudeta, kas nelja aastaga on Eesti koondise fännide riskikäitumine muutunud nüüdseks võrreldavaks Bosnia fännidega.

Tänane mäng peaks olema pidu, mitte ületurvatud turvaõppus.
                      See papp, mida raisatakse mingite kalavõrkude paigaldamisele, võiks panustada pealtvaatajate mugavusele, pidu rõhutatavatele atraktsioonidele, toitlustuse orgunnimisele staadioni ümber, lisasissepääsuväravate tekitamisele. Orgunnige sügiskülmal õhtul pliksid tribüünirahvale termostest kuuma jooki pakkuma.
                      Kas kusagil mujal, kui ainult Eestis, lekitatakse mängupäeval meediasse manitsevaid üllitisi pealtvaatajatele, mida tohib, mida mitte.

Kommentaar

Ehk võiks vingumise asemel soovitusi täita ja loota et kõik kulgeb meeldivalt? Pole kellegile saladus, et sa oled nagu üks rikki läinud plaat või mõni ämm, kelle elutöö ongi hädaldamine. Üle viskab.

Kommentaar

Iirlased nutavad Eesti sinise-musta lipu üle, justkui oleks tegu mingi solvanguga:

Kommentaar

Jobusid on iga fännirahva hulgas, neid limiteeritud vaimkapatsiteediga gingereid ei tasu selles kontekstis küll millekski panna. Sama hästi võiks võtta suvalise nende lipu ja sellele mingi stoori ümber mõelda... Tainad.

Kommentaar

Ohhhhhsakurjam.... Uni oli väga rahutu ning hommikust saadik juba adrenaliin paugub! Ma armastan seda tunnet, seda värinat, mis aina võimeneb..
                              Õhtul staadionil möirgame, oma meeste võitu tähistades, raisk!
                              Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

Täna kõik meie löögid raamidesse ja võtku välja!

Estonia willing to shoot on sight
                                A look at the match statistics for both Ireland and Estonia compiled by UEFA over the qualifying tournament makes interesting reading and points to the willingness of Estonia to shoot at goal at every opportunity:

Tournament statistics:

Estonia - Republic of Ireland
                                Goals scored
                                15 -15
                                Attempts on target
                                56-39
                                Attempts off target
                                73-39
                                Corners
                                49-37
                                Fouls committed
                                152-156