Algselt postitas cyhton
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Iirimaa (EM playoff)
Collapse
X
-
Algselt postitas Kartul Vaata postitustkas keegi oskab nimetada PUBI .. mis oli täna sinimustvalgelt kaetud .. ning EESTI fännid laulsid oma kuldkõrid soojaks???
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustIkka meie õige keskkaitse paar ongi ju Piiroja-Stepanov ja viimastes mängudes see kooslus hästi töödanud.Rähni saab vajadusel kaitsvakeskpoolikuna vajadusel sisse tuua.
Eks Rüütli ise teab mis tagamaad sellel valikul on ja kindlasti vastutab ka selle eest.
Kommentaar
-
Stepanov- igatepidi loogiline, et põhis alustab. Mina soovisin sedasi ja ma usun, et enamus isegi.
Võrk- Playoff mängudel on kõrged turvanõuded ja sellest ka võrk usutavasti. Kergem jälgida, et keegi väljakule ei jookse, midagi viska jne jne.
Uni- ma olen ammu juba päevi, tunde ja minuteid lugenud aga magada saan rahulikult. Usk Eesti koondise võitu!!!
Kommentaar
-
Nägin täna unes kolme varianti, 1. esimene poolaeg lõppes 1-1, teisel poolajal 70- 80 minutitel saab keegi iirlastest M tähega punase kaarti Jäägeri maha tõmbamise eest, arvatavasti (McGeady.), siis lõid ka eestlased 2 värava kahjuks lööjaid ei tea.
2 variant oli see et mäng jäi ära kuna rähn otsustas jooma minna
3. Olin mängu esimese poolaja maha maganud ja ärkasin kohe üles.T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"
Kommentaar
-
2007. saadi hakkama ilma turvavõrkudeta, kas nelja aastaga on Eesti koondise fännide riskikäitumine muutunud nüüdseks võrreldavaks Bosnia fännidega.
Tänane mäng peaks olema pidu, mitte ületurvatud turvaõppus.
See papp, mida raisatakse mingite kalavõrkude paigaldamisele, võiks panustada pealtvaatajate mugavusele, pidu rõhutatavatele atraktsioonidele, toitlustuse orgunnimisele staadioni ümber, lisasissepääsuväravate tekitamisele. Orgunnige sügiskülmal õhtul pliksid tribüünirahvale termostest kuuma jooki pakkuma.
Kas kusagil mujal, kui ainult Eestis, lekitatakse mängupäeval meediasse manitsevaid üllitisi pealtvaatajatele, mida tohib, mida mitte.
Kommentaar
-
Täna kõik meie löögid raamidesse ja võtku välja!
Estonia willing to shoot on sight
A look at the match statistics for both Ireland and Estonia compiled by UEFA over the qualifying tournament makes interesting reading and points to the willingness of Estonia to shoot at goal at every opportunity:
Tournament statistics:
Estonia - Republic of Ireland
Goals scored
15 -15
Attempts on target
56-39
Attempts off target
73-39
Corners
49-37
Fouls committed
152-156