Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Iirimaa (EM playoff)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Korra vist eespool juba küsiti, aga mis asi on trimka?
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Trimka on konfi vend.
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Keegi on märganud, kuidas viimastel päevadel Iirimaa koondisepoolsed väljaütlemised on oluliselt ettevaatlikumaks muutunud ja ei ole enam mingit varjamatut rahulolu selle üle, et loosiga just Eesti endale vastaseks saadi? Nii peatreener kui ka mitmed võtmemängijad on hoiatanud liigse enesekindluse eest ja öelnud, et Eesti *on* tugev vastane. Ei tea kas kardetakse liigse eufooriaga peale lennata, et kuuendal korral playoffidest saba jalgevahel tagasi koju sõita?

Kommentaar

ma olen suht kindel, et igasugused mõeldavad lisatribüünid tulevad, sellist võimalust juba meie juhid käest ei lase. arvan, et see jäetakse väga viimasele minutile vältimaks neid nö ärimehi, kes pileteid massiliselt kokku ostavad.
          Jalgpallifänniks ei saada

Kommentaar

Sellist käitumist oli ette arvata, et hakatakse vastast kiitma, et endalt natukenegi võidukohustust/pinget maha saada
            Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
              Korra vist eespool juba küsiti, aga mis asi on trimka?
              tribüün

Kommentaar

näitab et on vabu kohti, kuid neid saab osta LHV jalgpallikaardi omanik. Kas kellegil on seda kaarti? et saaks kontrollida...1 pilet mulle

Kommentaar

Krt tükk aega mõelnud, et peaks LHV jalkakaardi ära tegema, ei tea miks jokutanud, praegu tuleks see boonus kõvasti kasuks..

Kommentaar

Mul on lhv jalkakaart, aga ma ei saa miskipärast end piletilevisse sisse logida

Kommentaar

Algselt postitas Nupsu Vaata postitust
                      Mul on lhv jalkakaart, aga ma ei saa miskipärast end piletilevisse sisse logida
                      Proovi antud lingi kaudu

Kommentaar

Algselt postitas Den Vaata postitust
                        http://shop.piletilevi.ee/public/?co...=ticketsselect
                        näitab et on vabu kohti, kuid neid saab osta LHV jalgpallikaardi omanik. Kas kellegil on seda kaarti? et saaks kontrollida...1 pilet mulle
                        ei toimi ka kaardiga.

Kommentaar

Algselt postitas Kartul Vaata postitust
                          ei toimi ka kaardiga.
                          kindel või? mul jääb hetkel ainult selle taha et kaardi nr vaja sisestada...

Kommentaar

Algselt postitas pesa Vaata postitust
                            kindel või? mul jääb hetkel ainult selle taha et kaardi nr vaja sisestada...
                            Piletilevist öeldi, et tehniline aps. Arvan, et äkki valmistavad mingit müüki ette .. kas täna v homme ..

Kommentaar

Oot, ei saagi siis osta või?

Kommentaar

Ei saa jah. Uurisin ise nii LHV-st kui ka Piletilevist. Ja jutt on ainult üks - kõik on läbi müüdud. Niiet ilmselt ei ole mõtet loota, et mingisugust müüki ette valmistatakse. Huvi pärast küsiks, kust ja kuidas see link tekkis?

Kommentaar

Working...
                                X