Korra vist eespool juba küsiti, aga mis asi on trimka?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Iirimaa (EM playoff)
Collapse
X
-
Keegi on märganud, kuidas viimastel päevadel Iirimaa koondisepoolsed väljaütlemised on oluliselt ettevaatlikumaks muutunud ja ei ole enam mingit varjamatut rahulolu selle üle, et loosiga just Eesti endale vastaseks saadi? Nii peatreener kui ka mitmed võtmemängijad on hoiatanud liigse enesekindluse eest ja öelnud, et Eesti *on* tugev vastane. Ei tea kas kardetakse liigse eufooriaga peale lennata, et kuuendal korral playoffidest saba jalgevahel tagasi koju sõita?
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKorra vist eespool juba küsiti, aga mis asi on trimka?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nupsu Vaata postitustMul on lhv jalkakaart, aga ma ei saa miskipärast end piletilevisse sisse logida
Kommentaar
-
Algselt postitas Den Vaata postitusthttp://shop.piletilevi.ee/public/?co...=ticketsselect
näitab et on vabu kohti, kuid neid saab osta LHV jalgpallikaardi omanik. Kas kellegil on seda kaarti? et saaks kontrollida...1 pilet mulle
Kommentaar
-
Algselt postitas Kartul Vaata postitustei toimi ka kaardiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas pesa Vaata postitustkindel või? mul jääb hetkel ainult selle taha et kaardi nr vaja sisestada...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar