Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Iirimaa (EM playoff)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Täna sai koondise treeningul käidud .Prrrr. üsna külm oli isegi sel kellaajal. Mingi tunniga olin suht pingviini olemisega . Põhikoosseis on mul teada aga ei avalda ,kuna võibolla Tarmo ei taha ,et see avalikuks tuleb . Igatahes on minu jaoks üks üllatus aga mitte ookeani tagant nii palju võib öelda. Juba trenni vaadates olid mul närvid nii läbi nagu käiks päris mäng .Tea kas saangi täna ja homme öösel enam rahulikult magada .Liiga palju on mängus ja minu silmad ei pruugigi rohkem kunagi midagi selist näha.
    Veel ,et pesakond Ilveseid tuleb reedel mängule , kaelas minu tehtud sallid ja hümni laulvad RAM-i mehed saavad meilt sallid kaela ,et noodid suhu kinni ei külmuks. .
    FCF Forever

Kommentaar

Eesti võidab mõlemad kohtumised !
      One Nil And You F*cked It Up

Kommentaar

Algselt postitas Fänn614 Vaata postitust
        Isegi Läti sai Saksamaalt 0:0 viigi, miks meil ei võiks midagi sarnast mõne sakslastest nõrgema vastu tulla?Juhul kui me ikka sinna EMile saame.
        Mäletan seda mängu väga hästi, kuidas sai peale mängu lõppu korralikult baaris karjutud. Kõiki kolme Läti mängu sai vaadatud EM-i jooksul ning neile tõsiselt pöialt hoitud. Samuti oli võimas ka see, kuidas lätlased kohapeal tähistasid seda viiki peale mängu. Võimas! Iga punkt on kulda väärt seal, meiesuguste jaoks. Võin julgelt väita, et EMl mängimine ei olnud ainult Läti jaoks tähtis sündmus vaid ka kogu Baltikumi jaoks.

ps. kui kell sai täna 21:45 näitas minu kraadiklaas -2c Tallinnas

Kommentaar

norra ilmatargad pakuvad reedeks samaks ajaks küll 5-6 plussi

Kommentaar

Vähem kui 48 tundi mänguni... pinge kasvab. Ei tea, kas täna ja homme üldse undki saab.

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
              ETV spordiuudistes jah üks Spartaki särgiga töllmokk lunis iirlastelt allkirja ja kui et ma ei kuulnud valesti - siis küsis midagi ala : "Võ govorite po-russki?" vms. .. samas võisin muidugi valesti kuulda, siis sry.
              http://en.wikipedia.org/wiki/Aiden_McGeady tõttu ilmselt.
              sigpic

Kommentaar

Kuidagi ei jaksa siin kodus istuda, tahaks staadionile pääseda juba ja häälest lahti saada.

Kommentaar

Algselt postitas rallikas
                  http://www.youtube.com/watch?v=YhqeY_acS-A&feature=related
                  Võiks seda vaheajal statal kuulda.

ja vanamehed(kogu austuse juures) võtke ennast kokku. ma kardan juba teite pärast. saate südari ja kordusmängu ei näegi.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Nii, päris uusteemaga, seega ärge näkku lööge Nimelt võib-olla saada endale 2x vip vms piletit mismingi 5-6rida meeskonnast ülespoole, küljetribüüni keskel. Esialgne plaan oleks ise minna, kuid kui see ebaõnnestub,siis mis rahaeest ja kuidasja kusoleks mul võimalus müüa? Ise asun võrus. ideed ja soovitused jne. paluks kas erasõnumile või epostile: djelton92@gmail.com

Kommentaar

käed juba värisevad.. adrenaliin on kõrgel ja enam ei möödu 15 minutit ka ilma ,et ma mõtleks mängule... JA see MEIE KAMP "Sinine, Must ja Valge" oleks ideaalne laul poolaegade vahell rahva üleskütmiseks ennem teise poolaja algust....

Ikkagi usun sellesse, et eesti on rohkem valmis mänguks iirimaaga kui iirimaa eestiga! usun meie võimalustesse, kui saame esimesest mängust soodsa tulemuse!

Homme saab õnneks homikust pea keskööseni tööl olla ja ei pea kodus küüsi närima, kuid reedel loodan, et ennem mängu närvivapustust ei saa!

Kommentaar

väga mõnus intervjuu Ovtšinnikoviga. Kes saab aru, lugege kindlasti. Räägib väga positiivselt Rüütlist, eesti jalgpallist. Ja intervjuu lõpeb sõnadega :"Eestlased suudavad kõike"

Kommentaar

Algselt postitas soc Vaata postitust
                          http://www.sovsport.ru/gazeta/article-item/491364
                          väga mõnus intervjuu Ovtšinnikoviga. Kes saab aru, lugege kindlasti. Räägib väga positiivselt Rüütlist, eesti jalgpallist. Ja intervjuu lõpeb sõnadega :"Eestlased suudavad kõike"
                          Tõepoolest, väga positiivne intervjuu, tänud linki jagamast.

Kommentaar

Kas rongkäik toimub? Sellisel juhul peaks see hakkama ka varakult.

Kommentaar

20:00 minuteada läheb rong liikvele. Jõuab ilusasti.

Kommentaar

vb see siit läbi käinud, aga lisan ikkagi: "Kell 21.35 algav ülekanne on nähtav veel ERR Spordi veebiküljel ning sellele pääsevad ligi ka välismaal viibivad huvilised." allikas: delfi.ee

Kommentaar

Working...
                                X