Peakohtunik täitis oma rahastajate ootused.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Iirimaa (EM playoff)
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
-
kurat, ma ei oska isegi kurb olla. olen koondise üle uhke. okei, tuleb tunnistada, et iirlased olid meist paremad, aga kui oleks saand terve mängu 11 vs 11 mängida, siis poleks tulemus kindlasti nii katastroofiline olnud. kohtunik oli nagu ta oli, mis enam teha. dublinist võiks vähemalt võiduga tagasi tulla.
Kommentaar
-
Algselt postitas TYS0N Vaata postitusteestlane/venelane, ema eestlane, ise venelane. Toetan ainult Venemaad!
vabandust kirjavigade pärast, suht kiiresti kirjutan hetkelAlgselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
No meile tehti sama mis iirile eelmine kord,( Henry) erinevalt neist tehti meile pm 3 henry kätt, ( minu mõtted pole vaja kohe maha teha) To tyson su naine räägiks hoopis muud kui sitt sa seal oled , tead küll kus aga kahjuks sul polegi ju naist
Ma teen sulle pileti välja sõida kodumaale aga keegi ei oota sind ju seal kahju sinusugustest terve lasnagorski on siukseid täis, just SIBUL
T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"
Kommentaar
-
Algselt postitas TYS0N Vaata postitusttohib küsida miks?
Kommentaar
-
Kahju, koondis oli ka ilma muude teguriteta tegelikult täna pisut nõrgem, kui võiks, aga see selleks. Kassai... jah. Vahetustest nii palju, et kui Lindpere või Vosko oleks midagi ära teinud, siis oma pusimisega, mitte meeskonna abiga. Näha oli, et mehed ei ole valmis koondisega reaalses mängus kokku mängima. Oleks targem olnud vähemalt Voskot näiteks Ukraina vastu kasutada. Poisid proovisid, aga noh, mängiti ikkagi Iirimaa ja Ungari vastu
PS. TYSONit oleks kõige targem ignoda, las möliseb üksi.
Kommentaar
-
Algselt postitas ELauter Vaata postitustTyson mine perse värdjas!Algselt postitas TYS0N Vaata postitusttohib küsida miks?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Ma enne mängu mõtlesin, et tuleb, mis tuleb, jõudsime nii kaugele, olen uhke Eesti Koondise üle.
Aga jah, see, et see kaotus selline oli, see jääb küll pikaks meelde ja kui kassai nime kusagilt kuulma peaks, siis poleks küll pikemat mõtlemist ja ütleks kohe välja, et TÄIS PASK. Tõsiselt, see oli ikka täielik Iiri pooldamine. :S AJAB NÄRVI, TRA EI TAHA ROPENDAMA HAKKATA. :S
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustSest ainult idioot tuleb haavale soola raputama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar