320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Iirimaa - Eesti (EM Play-Off)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas KaImO Vaata postitust
    Olles lugenud kommentaare Voskoboinikovi kohta siis tekib mul küsimus, et kas siin footumis on mingi Voskoboinikovi vihkajate klubi? Tõsi, esimesel poolajal oli kohati ebakindel, kuid teisel poolajal tegi pallide võitmisel väga tublit tööd. Ta ei pruugi õhus olla samal tasemel kui Ahjupera, kuid maas on ta Ahjuperast selgelt üle(samas sai ka õhus täitsa rahuldavalt hakkama). Lisaks teeb ka ta musta tööd mida Ahjupera ei tee.
    ma proovisin siin paar lehekülge tagasi sama tõestada, aa ei tulnud välja ilmselgelt. mina olin ausaltöeldes õnnelik, kui ta algrivistusse sai ahjupera asemel. tglt minu arvates võiks taoline vosko esitus lüüa suu lukku neil, kes ahjupera liiga pilvedesse on oma jaoks tõstnud. kumbki neist pole ülimalt kehv mängija, ega üleootuste parim, mõlemal omad head ja vead, kuid sõltuvalt meeskonnast võiks neid kumbagit vahetada. või no kui zenjov muidugi tagasi, siis ta ilmselgelt voskost edukam.

    sellise iirimaa suguse meeskonna vastu, ks mängivad väga tõhusat kaitsetööd on taolisel pikal ja "aeglasel" ahjupera mõõtu mängijal raske midagi korda saata. vähemalt vosko jäi väljakul nähtavale kohale.

    Kommentaar


      Kink tuleb vasakule äärele naelutada. Eile oli selgelt kimbatuses, kui ei saanud sealt sisse lõigates umbe peale tulistada, sest jalg oli vale. Sedasi õpib ehk (uuesti) kaitsjaid üks-ühele ette võtma ja teravaid tsenderdusi pilduma ehk areneb normaalseks ääreks. Või normaalseks jalgpalluriks.

      Kommentaar


        Kodumängus tuli Vosko sissevahetamisega ette elu, mees jõudis kasti korduvalt, võttis palle alla, andis edasi jne - oli näljane ühesõnaga. Eile oli kõvaketas tal kinni kiilunud ikkagi, midagi ei ole öelda, mida edasi mäng läks, seda rohkem ta mäda pani. Eilse põhjal puhtalt ei saa küll öelda, et Vosko Ahjust parem oli, reedese põhjal küll.

        Kommentaar


          "Näljane" on hea sõna ta kohta. Rapsib ja rabeleb nagu loom.

          Millega tahan öelda, et Ahi on selgelt parema klassiga mees ja esimene toimiv koljat-target meil seal ees. Korraliku ründepartneri (loe: Zhenjovi) puudumisel väheneb paraku ka ta kasutegur.

          Kommentaar


            Kõik mehed mängisid oma kohad välja, välja arvatud Vosko, kes on ikkagi täielik saast. Aitab hellitustest.

            Kommentaar


              Rüütli võiks mõni mäng Klavanit CM või DM kohal katsetada. Tema söödutäpsus ja tehnika avaldas eile väga muljet, kuid keskkaitsesse ma teda veel ei topiks. Ning Vosko kohta nii palju, et mehel tahtmist on aga kvaliteeti mitte. Pigem näeks Kinki või Lindperet seal ees ründaja rollis kui teda.

              Tubli viik poistelt.

              Kommentaar


                Sorry,

                olen ka vist liiga palju Premier league vaadanud, et eilse m2ngu ajal oksemaik suhu tuli. Need kuramuse pikad pallid, mille m2ngimine meile edu pole toonud, olid iirlastele kerge saak. Kui Vosko kuidagi saigi palli puutuda, polnud tal rynnakuks omade toetust. Vosko jooksis ringi nagu ajudeta kana. Kink hoiab palli ilmselgelt yle - keegi mainis, et teeb ruumi - kysimus: Millele, oma egole v6i? R2hnilt iga pall klaariks ja need hilinenud jalgadesse lendamised - kollane oleks vabalt v6inud punane olla. Keegi mainis, et Lindpere oli kehv - ma mainiks 2ra, et kui Sul mehed ikka ei liigu ja ei avane ja palli ei taha, kuidas saabki pasa keskel hea olla. S88tudega ei saa ju n6uda avanemisi..

                Lisaks veel see, et 0:4 seisul minna m2ngima, kui oleks seis 0:0?? Suurim idiootsus mida kuulnud olen. 0:4 seisu pealt peab m2ngima minema nagu seis oleks 0:6 ja v6idule!

                Londak v6rdv22rne asendus? Kas te ei austa Pareikot?
                Vassiljevilt eile v2rav, kuid mida yle j22nud m2ngu tegi. Tra tunnistage, et me peaksime igayks oma suuskade juurde j22ma ja unustama igasuguse kollektiivse m2ngu.

                1-5 on ikka v2ga v2ga piinlik.

                Kommentaar


                  Algselt postitas TOOTSI JUNN Vaata postitust
                  Londak v6rdv22rne asendus? Kas te ei austa Pareikot?
                  Vassiljevilt eile v2rav, kuid mida yle j22nud m2ngu tegi. Tra tunnistage, et me peaksime igayks oma suuskade juurde j22ma ja unustama igasuguse kollektiivse m2ngu.

                  .
                  Kuidas on Londaku kiitmine Pareiko miteaustamine? Mis siis peame sajatama teda selle eest, et tegi mitu head tõrjet ja päästis meid? Ja Vassiljev tegi väga palju musta tööd enne väravat. Rabas kaitses nagu segane. Päästis mitu korda meid. Vassiljev kindlasti MoM.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas TOOTSI JUNN Vaata postitust
                    Keegi mainis, et Lindpere oli kehv - ma mainiks 2ra, et kui Sul mehed ikka ei liigu ja ei avane ja palli ei taha, kuidas saabki pasa keskel hea olla. S88tudega ei saa ju n6uda avanemisi..
                    ...söödad jooksu peale, söödad sinna kohta ja nii kuhu oma mees jaole saab. Sisuliselt võid palli digaonaalis kõrge kaarega huupi lüüa kui teisiti ei oska, suuda, taha.
                    Et seda teha peab palli ka vastavalt omaks võtma, et saaks kiirelt ja täpselt sööta - selle kiire tegutsemise oli aga Joll vist Meerikasse jätnud, sest tema liigutused (mõttepausid) olid kaks sekundit ajast maas.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

                    "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

                    "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

                    Kommentaar


                      Koondis tegi läbi aegade parima etteaste kvalifikatsiooniturniiril ja mõne mehe arvates on ikka kõik halvasti ja paha, üks tunneb lausa piinlikustki. Jääge poisid parem oma Premier League'i liistude juurde, Eesti koondis ei hakka kunagi mängima nagu ManU, Liverpool või Arsenal.

                      Londak v6rdv22rne asendus? Kas te ei austa Pareikot?
                      Tra tunnistage, et me peaksime igayks oma suuskade juurde j22ma ja unustama igasuguse kollektiivse m2ngu.

                      Nende kahe viimase kommentaari peale ei tea, kas nutta või naerda.
                      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

                      Kommentaar


                        Mulle meeldisid eile peaegu kõik mängijad väljaarvatud Lindpere ja natuke Vungi.
                        Klavan on MOM, sest Kostja söödud ei olnud eile nii head kui tavaliselt.
                        Esimesed 10 minutit olid suht jubedad, mõtlen Rähni pallist mööda löömist ja Keane tühjast väravast mööda löömist.
                        Mõlemad ründajad mängisid hästi, kuid teine teise mõistmine oli 0.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas ke$ha Vaata postitust
                          Aitäh selle solvangutelaviini eest, Gallacher. Sa oled Tõeliselt Tark.

                          Selgitan sulle siis need kolm lauset lahti:

                          1) Koondise tase oli nõrk selles ühes mängus, mis oli eile õhtul. Praktiliselt 0 väravavõimalust, pallid ette ei jäänud sinna pidama, väga vähe suudeti järjest täpseid sööte jagada, kaotati enamus kahevõitlustest jne. Eks see tuli sellest, et pool koosseisu olid uued näod.

                          2) Iiri oli poolkõva, kuna nad ilmselgelt ja loogiliselt läksid oma 4-0 seisu hoidma. "Võõrsil viik" on asja räige kontekstist välja rebimine stiilis "mängisime poolaja viiki." 1-5 kaotus on reaalsus, mis on liiast kui võrrelda seisudega, mis meil alagrupis jäid Iirimaast tugevamate meeskondade vastu: Sloveenia 2-2, Itaalia 1-5, Serbia 4-1. Iiri on enam-vähem Euroopa keskmine meeskond, kel on väga hea treener.

                          3) Parim asi, mida Rüütli kohta treenerina öelda saab oleks midagi sellist, et "ta laseb meestel mängida." Kuna ta on endale sellise eemaloleva rolli võtnud, siis suurim mõju, mis temalt meeskonnale on, on millised mängijad kuuluvad algkoosseisu. Seega võiks oodata talt selles asjas ülimat täpsust. Kõik võidud, mis selles seerias olid, tulid mängijate individuaalsete oskuste pealt. Nende avaldumine on ka võimalik kui peatreener läheneb oma tööle süstemaatselt. Kahju, et Eesti EMile ei saanud - äkki oleks selle raha eest päris treeneri palganud.

                          Rüütli peab lahkuma.
                          *Omajagu valusat tõtt ikkagi selles postituses on. Uskumatu mudiugi, arvestades postitaja isikut.

                          *Ja miks peaks koondise tulihingelised fännid nüüd väikeste tüdrukute kombel solvuma kui "premierleague-vennad" räägivad ausalt, kuidas neile mäng tundus. Aga tegelikult ju nii ongi... Söödud nigelad, tehniline pagas kesine, lahendused olematud jne. Kurb reaalsus, aga selline see meie koondis on. See ei tähenda et me muidugi koondist vähem armastama peaksime.

                          *Kokkuvõttes muidugi oli eilne suhteliselt kena. Mängupilt ja tulemus jne. Ja paljud mehed üllatasid positiivselt. Kiidan!
                          olgem kristlased, vabandused on esitatud

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                            Klavan on MOM, sest Kostja söödud ei olnud eile nii head kui tavaliselt.
                            Klavan tegi muidugi paar korda Piiroja, andes näiteks esimese poolaja alguses söödu nii, et kaks eestlast jäid sellest umbes 20 meetri kaugusele (mõlemas suunas, kusjuures) ja teisel poolajal magas kaitses ning kattis ära suluseisu, mistõttu pidi tegema piirojaliku spage, et olukord klaarida. Spage muidugi fännidele tõenäoliselt meeldis. Rabedust oli veelgi.

                            Kuid asja võib temast saada ja see on tore, et ta palliga midagi teha julgeb.

                            Väga meeldis Teniste.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

                            Kommentaar


                              Mõelge kui lihtne see Iirile oli...
                              Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Martin Vaata postitust
                                Klavan tegi muidugi paar korda Piiroja, andes näiteks esimese poolaja alguses söödu nii, et kaks eestlast jäid sellest umbes 20 meetri kaugusele (mõlemas suunas, kusjuures) ja teisel poolajal magas kaitses ning kattis ära suluseisu, mistõttu pidi tegema piirojaliku spage, et olukord klaarida. Spage muidugi fännidele tõenäoliselt meeldis. Rabedust oli veelgi.

                                Kuid asja võib temast saada ja see on tore, et ta palliga midagi teha julgeb.

                                Väga meeldis Teniste.
                                Jah mul on kõik need momendid on mul meeles, aga siiski oli ta enamus mängijatest pea jagu üle
                                Minu hinded:
                                Londak-8
                                Oleks 9, aga värav oli tema kala ja eksis mõnel korral
                                Jääger 7,5
                                Sai McGeadyga hästi hakkama, aga muidu tema äär lekkis suht tihti.
                                Rähn-7
                                Üldiselt hea mäng, aga mõned eksimused tulid sisse
                                Klavan-9
                                Põhjendus on eespool olemas
                                Teniste-8,5
                                Kaitse pani lukku, aga ründes ei suutnud eriti korralike tsenderdusi anda
                                Kruglov-0 Mängis liiga vähe
                                Vunk-6 Sattus sisse häid momente, aga muidu oli palju valesööte ja mängis üldse tavapärasest kehvemini.Teise poolaja keskel väsis silmnähtavalt
                                Vassiljev-9 Kaitses tegi kõvasti musta tööd.Ründes tuli söötudel mõned eksimused, tänu millele ta 10et ei saanud
                                Lindpere-4 Ründes oli null Ja ei paistnud millegagi silma
                                Kink-6 Ta loovus meeldis mulle, kuidki korralike pealelöökideni see ei viinud
                                Puri-8 Suurepäraselt sekkus vahetusest
                                Purje-5 Ei paistnud millegagi silma
                                Saag-8 Väga hea mäng.Jooksis korralikult ja suutis ka palli hoida
                                Vosko 7.Miskipärast meeldis mulle, ei oska põhjendada

                                Kommentaar

                                Working...
                                X