Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Iirimaa - Eesti (EM Play-Off)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
    http://sport.postimees.ee/644986/kol...trellide-taha/

Vaatan, et mõned seltsimehed said kõva seikluse iirimaal
    Ise sellise papi peaks välja köhima siis küll naljakas poleks.
    Home Alone saagast tuttav grupeering nimega "Wet bandits".

Kommentaar

Postimehe loo kohta üks päris hea komm...Selle kunni kohta ytleks mina pigem, et vana mees aga varsa aru, minge vahel mõnele Flora mängule, siis näete ise!

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
        Postimehe loo kohta üks päris hea komm...Selle kunni kohta ytleks mina pigem, et vana mees aga varsa aru, minge vahel mõnele Flora mängule, siis näete ise!
        Mitte, et sul selle aruga just kiita oleks.
        Pede!
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Tundub et sa ikkagi said temaga Copenhagenis kokku
          Mida see Kunn sulle ette jäi? Tema magas samal ajal kui me Kesaga söömas käisime ja kraani keerasin mina lahti, midagi pahatahtliku selles ei olnud (külmkappi hotellis ju ei olnud). Briti kraanikausid ja kraanid on natuke teise ehitusega kui meil.

Kommentaar

Pahvi kättemaks!!!???!!!
            RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
              Pahvi kättemaks!!!???!!!
              Kindlasti
              Ja õhtulehte kirjutas ka pahv...
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Väga lõbus lugemine igatahes kuigi mõnele mehele läks reis päris kalliks...

Kommentaar

Sellest, et sularahas nõuti seda ja kaardilt keelduti raha maha võtmast lõhnab selle järele, et korrastamise eest maksmine toimub ümbrikupalgas.
                  Ülemine auk kraanikausil on see, mis üleujutuse vältimiseks peab vee ära juhtima kanalisatsiooni ja kuna see ei töötanud, siis on hotell lihtsalt hooldamata jätnud oma sanitaartehnika.

Kommentaar

"Leidsime ühe eestlasest taksojuhi, kes meid ligi 200 km tunnikiirusega Belfasti sõidutas. Jõudsime napilt Liverpooli lennukile ja sealt tulime juba Tallinna," märgib ta.

HAhahaha, hullud tüübid olete ikka

Kommentaar

Prison Break ja Amazing Race ühe päevaga

Kommentaar

Sul elu parim päev vist täna . Hommikul panid uued roosad alukad jalga , Postimehes kommitud .Nüüd võib õnnest särada !

Kommentaar

Artikkel sarjast "Hapukurgi hooaeg"
                          Homsetes lehtedes võiks spordikülgedel olla mitu iirlast siin trahvi said või pokri viidi
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                            Artikkel sarjast "Hapukurgi hooaeg"
                            Homsetes lehtedes võiks spordikülgedel olla mitu iirlast siin trahvi said või pokri viidi
                            Politsei üritab vältida välisfännide ära viimist. Kui nad kallale lähevad vms siis viiakse alles minema. Üritavad probleeme vältida. Kõige ehedam näide on Djurgardeni mängust kus Devil minema viidi otse tribüünilt ja alguses põhjuse tõi, et segab teisi fänne (jooksis lipuga meie tribüünil edasi-tagasi) kuid kuna nad said aru, et seda ei olnud siis pandi lihtsalt avalikus kohas alkoholijoobes (no ta ei räusanud ega tuikunud ega midagi ausalt öeldes...ma ei saa aru miks hollyka eest kõiki koju minevaid tegelasi minema siis ei viida)...samas kui Djurgardeni fännid said linnas laamendada ja põletada igast asju keset tänavaid. Välisfännid on nagu pühad loomad keda ei tohi puutuda. Kõige parem oli muidugi kogemata pealtkuuldud vestlus politseinike vahel: "kurat midagi võiks toimuda, saaks möllata natuke"...see ütleb kõik mida need tegelased mõtlevad ja mis mõtlemine neil puudub (nende mõttes vist on reegel: jalgpallifänn = huligaan kes kõiki läbi tahab peksta ja kõike põlema panna).

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                              Kindlasti
                              Ja õhtulehte kirjutas ka pahv...
                              ..kahju et mõned Direktorid irooniast aru ei saa!
                              RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                                Prison Break ja Amazing Race ühe päevaga
                                ... ja ühtlasi ka Sex Trip
                                RummaBastards!

Kommentaar

Working...
                                X