Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Iirimaa - Eesti (EM Play-Off)
Collapse
X
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustPostimehe loo kohta üks päris hea komm...Selle kunni kohta ytleks mina pigem, et vana mees aga varsa aru, minge vahel mõnele Flora mängule, siis näete ise!
Pede!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustPostimehe loo kohta üks päris hea komm...Selle kunni kohta ytleks mina pigem, et vana mees aga varsa aru, minge vahel mõnele Flora mängule, siis näete ise!
Mida see Kunn sulle ette jäi? Tema magas samal ajal kui me Kesaga söömas käisime ja kraani keerasin mina lahti, midagi pahatahtliku selles ei olnud (külmkappi hotellis ju ei olnud). Briti kraanikausid ja kraanid on natuke teise ehitusega kui meil.
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitustPahvi kättemaks!!!???!!!
Ja õhtulehte kirjutas ka pahv...INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Sellest, et sularahas nõuti seda ja kaardilt keelduti raha maha võtmast lõhnab selle järele, et korrastamise eest maksmine toimub ümbrikupalgas.
Ülemine auk kraanikausil on see, mis üleujutuse vältimiseks peab vee ära juhtima kanalisatsiooni ja kuna see ei töötanud, siis on hotell lihtsalt hooldamata jätnud oma sanitaartehnika.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustArtikkel sarjast "Hapukurgi hooaeg"
Homsetes lehtedes võiks spordikülgedel olla mitu iirlast siin trahvi said või pokri viidi
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustKindlasti
Ja õhtulehte kirjutas ka pahv...RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustPrison Break ja Amazing Race ühe päevagaRummaBastards!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar