Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andorra - Eesti (16.10.2012)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mis hala ja siunamine siin käib? Tõesti keegi lootis, et nii pisikese platsi peal niivõrd kaitsva meeskonna vastu hakkab Eesti lükkama imesööte ja superkokkumängu? Vaadake pallivaldusportsente (mis lõpupoole Andorrakasuks veits kosus). Eelpool keegi mainis "andorra suurepäraseid võimalusi". Kus? Tõsi, mul esimesed 20 minutit jäid ühe koosoleku pikale venimise tõttu nägemata.

Ojamaa - kuulge, ma oleksin väga üllatunud, kui ta poleks värskeid pöördeid ja liigutusi näidanud 81 minutit mänginud amatööride vastu. Minu meelest on poiss saanud mängaega täpselt nii palju, kui tarvis. Oma viga, et pole ära löönud. Ja Oper siiski näitas klassi, sest selle pealöögi sai ta teha tänu enda söödule, mis ta andis Vungile ja seejärel avanemisele. Nii mõnigi muu meie "ründaja" oleks seal vungi lattipauku vahtima jäänud, mokk töllakil.

Ma ootan huviga kõikidelt kirujatelt, missugust mängupilti nad siis õigupoolest Eesti koondiselt ootasid?

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
      Holland võitis rumeenlasi, madjarid türklasi 3:1, tabel meeldivalt segane, mõneti jätab mingid võimalused veel ka meile, ole vaid mees ja mängi(võida) - mis tänase mängupildi põhjal on muidugi põhjendamatu optimism... Aga me ju usume...?
      Reaalseid edasipääsulootusi nagunii ei oleks, maksimum ja kordaminek oleks valiksarja lõpuks edestada lisaks Andorrale veel ühte vastast.
      Aga uskuda ja toetada tuleb.

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
        Mis hala ja siunamine siin käib? Tõesti keegi lootis, et nii pisikese platsi peal niivõrd kaitsva meeskonna vastu hakkab Eesti lükkama imesööte ja superkokkumängu? Vaadake pallivaldusportsente (mis lõpupoole Andorrakasuks veits kosus). Eelpool keegi mainis "andorra suurepäraseid võimalusi". Kus? Tõsi, mul esimesed 20 minutit jäid ühe koosoleku pikale venimise tõttu nägemata.

Ojamaa - kuulge, ma oleksin väga üllatunud, kui ta poleks värskeid pöördeid ja liigutusi näidanud 81 minutit mänginud amatööride vastu. Minu meelest on poiss saanud mängaega täpselt nii palju, kui tarvis. Oma viga, et pole ära löönud. Ja Oper siiski näitas klassi, sest selle pealöögi sai ta teha tänu enda söödule, mis ta andis Vungile ja seejärel avanemisele. Nii mõnigi muu meie "ründaja" oleks seal vungi lattipauku vahtima jäänud, mokk töllakil.

Ma ootan huviga kõikidelt kirujatelt, missugust mängupilti nad siis õigupoolest Eesti koondiselt ootasid?
        Mängupildi kohta ei oska midagi kosta,aga et tuleks sellise vastase üle üks korralik a la 3:0 võit,mitte selline a la läbi ussim... nagu täna.Sellised ootused siis.

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust

Mingit imemängu ja väravate tulevärki ei oodanud aga mitte ka seda, et me peale 1:0 eduseisu vastaste surve alla jääme. Sellega olen nõus, et Andorral mingeid supervõimalusi polnud. Aga tsenderdusi, nurgalööke jne said nad natuke liiga palju. Kasvõi see uglavoi mängu lõpus, mille Oper peale maapõrget rinnaga maha võttis ja vist uuesti üle otsajoone tõrjus - piisab sellest kui jääd ülinapilt hiljaks või põrkab pall mätta tõttu pisut halvasti ning tulemuseks on käsi ja pennal.Ja plats platsiks aga nagu isegi ütled, olid vastaseks siiski amatöörid.
          Mis Ojamaasse puutub, siis ei kuulu nende hulka kes tas messiast näevad aga fakt on see, et täna lülitus ta mängu väga õnnestunult ja konkreetselt selle mängu põhjal on raske vastu vaielda neile, kes talle rohkem mänguaega nõuavad. Ja need momendid kus ta kõvasti teravust lõi, olid ju ka sellised kus lisaks noorusele ja värskusele näitas ka tehnilisi oskusi.

Kommentaar

Nii,algatuseks ei suutnud ETV jobukakk Kaljuveeri juhtimisel ülekannet õigel ajal alustada,sest venekeelne AK oli olulisem ja seega jäi Eesti hümn nägemata.Täiesti hämmastav,kuidas külatasemel mängupilt oli emotsioonid nii miinustesse viinud,et värava üle ei osanudki õieti rõõmustada.Ja kas selle üle peaks imestama, et nii Rumeenia ,kui ka Ungari võitsid Türgit viimases kahes voorus ?

Kommentaar

kas vassiljevi poolt on nelja mängu jooksul kasvõi 1 pealelöök väravale tehtud?
              Seisan üksi mere ääres
              jalas kollased sandaalid
              valged, merevahust sääred
              hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Hea tähelepanek jalkaliidu FB lehelt:
                10 mängu ja 10 võitu - selline on saldo Andorra vastu. Valikmängudes olime seni teeninud 3 korda 2:0, 2 korda 2:1 ja 2 korda 1:0 võidu.
                Viimane pooltund oli päris kole vaadata küll, aga mis mõttes halatakse pärast võõrsilvõitu vaat et rohkemgi kui pärast kolme järjestikust kaotust? Eesti koondis ei ole ja ei ole kunagi olnud meeskond, mis sellised vastased kinnisilmi ära võtab.

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
                  kas vassiljevi poolt on nelja mängu jooksul kasvõi 1 pealelöök väravale tehtud?
                  Mingil müstilisel põhjusel ei löö ta enam ka karistuslööke ?!?!

Kommentaar

Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
                    Nii,algatuseks ei suutnud ETV jobukakk Kaljuveeri juhtimisel ülekannet õigel ajal alustada
                    ma loodan, et sa saad aru, et Kaljuveer ei juhi tegelikult ETV-d
                    ja alustab ülekannet (mida ta tõesti juhib) siis, kui tal lastakse seda teha

sest venekeelne AK oli olulisem
                    võimalik, et see on tõesti põhjuseks

Ja kas selle üle peaks imestama, et nii Rumeenia ,kui ka Ungari võitsid Türgit viimases kahes voorus ?
                    miks peaks üldse keegi selle üle imestama, need pole nõrgad koondised
                    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Ilma tema platsinägemiseta, tehnikata ning söötudeta oleks Eesti koondis hambutu nagu 90aastane naabriproua.

Arvake ära, kellest jutt? Just nii! Mida te siis ootate, kui Vassiljevit kasutatakse valel positsioonil/koondise vorm kehv?

Ma võtan ette oma juunikuise blogipostituse: http://blog.soccernet.ee/2012/06/08/...oondisekutset/

Ma ei muudaks mitte ühtegi sõna. Mitte midagi uut ega üllatavat pole juhtunud. Eestil on paar-kolm säravamat mängijat. Ülejäänude tase on ääretult sarnane. Ainus, mis muret teeb, on Rüütli valitud taktikad (442 - milleks?).
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Praegu ei ole aega pikka juttu ajada, siin on tähtsamad asjad toimetada, aga tõlge on selline:
                        http://www.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=r%C3%B5ve&F=M

Kommentaar

Uskumatu lugu aga eilse mängu murdepunktiks võib lugeda Vungi sissetulekut. Suutis nõrgema meeskonna vastu edukalt tegutseda ja ainsa värava arhidektiks osutuda.
                          Lõpus aitas teravust üleval hoida Ojamaa, kelle oleks võinud ehk juba varem sisse tuua. Platsi kõrvalt kostunut kuuldes ei tahaks küll rohkemas Rüütlit milleski süüdistada, treener ilmselgelt sütitas mängijaid võitlema ja domineerima. Seda kõike ei suudetud aga reaalselt ellu viia.
                          Aga mis peamine - 3 punkti võeti ja sellesmõttes alt ei mindud.

Kommentaar

Mida kuradid, te ajate et võit on võit? Eesti koondiselt võiks peale eelnevat valiktsüklit oodata natukene enamat, kui hädist 1-0 võitu Andorra üle?

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
                              Mida kuradid, te ajate et võit on võit? Eesti koondiselt võiks peale eelnevat valiktsüklit oodata natukene enamat, kui hädist 1-0 võitu Andorra üle?
                              võrreldes fääridega edasiminek ju
                              Seisan üksi mere ääres
                              jalas kollased sandaalid
                              valged, merevahust sääred
                              hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Positiivne on see, et kõik mehed terveks jäid. Kraavikaevajad ja õpetajad lõhkusid päris karmilt. Šišovi kodarad oleks kindlalt sodiks sõidetud kui ta poleks jõudnud ise selles jalad ees olukorras üles hüpata.
                                Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Working...
                                X