pfffffff......ma ainsana nägin kuidas opi ei suutnud 2 meetri pealt palli väravasse saata?.......ohh jah......ise ka arvasin,et tuleb vassiljevi asemel
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Ungari (12.oktoober 2012, Tallinn)
Collapse
X
-
Ja kui treeneril poleks alzheimeritAlgselt postitas budulojus Vaata postitustTõesti see vend täna võitles täiega ja tegi ühe parima mängu koondise eest!
Me oleks selle mängu võitnud,kui Joelil oleks natukenegi seda kiirust!!!
Kommentaar
-
Millest sa aru ei saa, Vunk ise pole probleem, vaid see, et Rüütli ei toonud sisse kedagi ründavat ja ohtlikku. Vungi üks õnnestunud pealelöök on samuti ebaoluline.Algselt postitas Osvaldo Vaata postitusttegi sama jah.lõi peale.......raami........otsustavad hetked olid 85 minutit varem.......siis kui see mäng kaotati........aga jah....vunk on munn ja kaotas jälle mängu.......
Kommentaar
-
Peale Eesti koondise masendavat kaotust on mu meeltes mitmeid mõtteid, tooksin ka mõne Teieni. Minu arvates on Tarmo Rüütli ennast ammendanud, ta tegi imelise tsükli eelmisel aastal, kus oli meil õnne kamaluga, aga sellel hooajal on mind imestama pannud mitmed vahetused, ka tänasel mängul jälle. Esiteks-Miks kurat, vahetati järjekordselt Ojamaa välja, mees oli kui keravälk väljakul, oli aktiivne ja igati asjalik, pandi asemele Ats Purje, kes on kui higine sokk ühes sitases saapas.
Teiseks- Mida veel, vahetata Martin Vunk sisse, kes on teadatuntud sitakäkerdis seal väljakul, tõsi, seekord tuleb olla õnnelik, et Vunk ei alustanud, nagu minu teada eelmistel mängudel, kuid ikkagi, Tarmo Rüütli näitab iga järgneva mänguga, et ta on ammendanud ennaks, võib-olla tuleks proovida kuskil klubijalgpalli, EML`is.
Minu arvates on Kostja mäng ka allamäge vajunud peale Venemaale minekut, ei tea, mis selleks olla võib. Füüsilisem mäng ja tihedus võib-olla, et ei jõua enam? Igatahes, olen Venemaa mängude kohta tal küll kiidusõnu kuulnud, kuid ise olen ainult ühte mängu jälginud.
Sergei tegi hea mängu, esimene värav oli küll natukene tema kapsaaeda, kuid löök oli ka tegelikult vägagi asjalik ja täpne.
Igatahes, Tarmo Rüütli on hetkel sama sitt, kui sitt ja amortiseerunud on Eesti Koondise fäńlus, tänast mängu jälgides valdasid mind mitu korda mõtted, et kurat, keeran telekal volüümi maha, kaua ikka jõuab kuulata, skandaalseid lugusid "Kulo" repertuaaris ja ise välja mõeldud käkerdistest? Oleks aeg hakata revolutsiooni tekitama. REFORM sisse...
Kommentaar
-
tra küll kui bucis oli kõik, miks mul hääl ära on kui mökud väljakul. Opi oleks pidanud varbaga virutama mitte mingit chippi tegema seal. Ja kas keegi ei võiks koondislastele öelda, et kui peale ei löö siis ei saagi väravaid tulla. Ja mis on lahti "meie kostjaga"?
Läbi sinimustvalgete prillide siis kui palju juute mahub põrnikasse? 54- kaks ette, kaks taha ja 50 tuhatoosi!INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Õnneks pole Eesti ei esimene ega viimane koondis mis peale edukat valikturniiri/turniiri järgmist tsüklit väga kehvalt alustab. Nii on.
Vungi sissetoomine - täiesti ajuvaba käik."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Ei tea kas nüüd päris keegi ta aju närib otseselt, aga lihtsalt selline mandumine on toimunud. Treener võib olla samas, mängijad samad, aga näed lõpmatuseni nagu asi paremaks ei lähe, kuskil tuleb piir ette ja mingit arengut enam ei toimi. Ei ole kellegi "süü" otseselt. Lihtsalt on vaja muudatusi. Rüütli jääb meile alatiseks meelde oma eelmise EMi tsükliga ja kõik mäletame teda hea sõnaga. Lihtsalt hetkel on vaja muutusi. Uus peatreener, mõned mängijate vahetused, mõned taktikalised ümberkorraldused, värsked näod, värsked ideed. Võita meil siin pole vist enam midagi, küll aga võiks nüüd järgmistes mängudes kõik endast välja panna, et vähemalt kaotusi enam ei tuleks ja suudeks tõestada endale ja fännidele et suudetakse head jalgpalli mängida küll.Algselt postitas baller Vaata postitustJa kui treeneril poleks alzheimerit
Kommentaar
-
Kurb mäng, kus oleks pidanud punkt(e) võtma. Võimalusi loodi rohkem kui Rumeenia ja Türgi mängu peale kokku. Avapoolajal oli nii Ojamaal kui Kinkil võimalused. Lisaks veel teisel poolajal Operi uskumatu ebaõnnestunud sooritus ja ka Vungi pomm polnud halb. Positiivne oli Śisovi esitus ning peale Pareiko võiks mängu paremuselt teise hinde panna Purjele kelle mängu sisenedes tekkis oluliselt rohkem seda vajalikku ründeteravust, millest Rüütli enne mängu rääkis. Paraku ei suudetud kingitud võimalusi kasutada.
Isenesest võib ju väita, et pea pool algkoosseisu oli puudu (Jääger, Klavan, Teniste, Dmitrijev ja Zenjov) kuid ometi olid madjarid vast ühed vähesed peale Andorra kellelt selles grupis punkte võtta. Rumeenia ja Türgi olid kraadi võrra paremad kui ungarlased. Samas saab ka teisipäeval ilmselt väga keeruline olema ehkki alla 3 punktise saagiga naasmise ei saa kuidagi rahul olla. See tsükkel on sisuliselt juba läinud ja saab ehk proovida ka teisi mehi kes senistes mängudes platsile pole saanud. Nulliring eeldaks mingisuguste muudatuste tegemist või vähemalt proovimist.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Jajah järgmine kord samad mehed kohal enamus foorumlasi kiidab takka ja kui jälle kaotus käes siis saadakse aru, et polnud vist jälle teps mitte õige valik.
Lind oli kuidagi etem täna ning Puri oli ka parem kui tavaliselt ja tore, et suudeti pealelöòkideni jöuda mida eelmistes mängudes väga näha polnud aga muidu masemasemase nii ei saa rallit sõita. Võid ju paar aastat yhe autoga sõita aga kolmas aasta enam ei vea ilma tehniliste ja taktikaliste uuendusteta lihtsalt välja
KAS NÙÜD TULEB MINGIT SORTI MUUTUS KUSKILT??????????????????????????????????????!?
Kommentaar
-
Lisaks kõigele,
Rahvuskoondis on meil praegu nagu Dr Jekyll ja Mr Hyde - enamus koondislasi teeb 7 mängu jooksul 3-4 halba või väga halba esitust, 2-3 head või koguni üllatavalt head esitust + 1 keskpärane...
Nimesid nimetades: alustagem KKKst: Kostja on viimased 3 olnud päris kohutav, olles eelnevalt neljast kolm ikka väga hea; - Kink, Kruglov on alternatiivselt kas päris head või siis totaalselt meeskonna kahe-kolme viletsama seas. Puri: üks päris OK mäng eksib ära umbes 3 jubeda esituse sekka. Vunk: noh, khmm, kommentaarid on vist liigsed - mees on tegelikult skoorinud koondisele ühe ülimalt kauni ja tähtsa värava, kuid kuuest mängust neljas või viies on lihtsalt masendav.
Lindpere: just tahtsin öelda, et seda härrat paluks edaspidi mitte lennutada üle ookeani (aeglus jm) - kuid tänases kaotusmängus madjarite vastu oli ta minu meelest äkitselt meie koondise 2-3 parema mängija seas...
Täna ei mänginud kapten Klavan, Teniste ja Jääger - ma tõsiselt pean neid kolme suurepärasteks mängijateks - kuid selle tsükli avanedes on igaüks neist teinud ka minu jaoks ühe šokeerivalt kehva esituse...
Tarmo Rüütli kohta tahaks samuti hetkeemotsioonilt öelda, et eelmise tsükli õnne ning heade otsuste tegija dr Rüütli on nüüd asendunud arusaamatute valikute ning viletsate otsuste tegija mr Rüütliga...
Kommentaar
-
Jansa, aitäh priiküüdi eest koju.
Siin lõppebki vist ka tänasest õhtust positiivsete meenutuste osa...
Unustage ära Serbia võõrsil ja kodus. Unustage ära Sloveenia võõrsil ja Piirlased kodus ja võõrsil. See on ajalugu. See on killuke ajalugu sellest, kuidas jalgpallikääbusel võib vedada.
Ma kirjutasin siia pika tiraadi sellest, kuidas meil ei ole keskväljamaestrot vaid keskpärane maestro kusagil väljal. Ja sellest, kuidas meil ei ole Pidžammast ründajat vaid pidžaamas ründaja, kellel hallipäine treener puht kiusu pärast mängida ei lase jne jne jne.
Jne jne jne. Ja kustutasin selle siis ära, sest... Putsi küll. Ma usun ikkagi. Miks, ma ei tea, ärge küsige. Ma usun ja armastan ja loodan. Aga ma ei jaksa enam seda saasta vaadata. Lööge teisipäeval Andorrale 12, kui tahate. See ei tähenda MITTE MIDAGI. Sest midagi on väga kapitaalselt perses ja ma ei näe meest, kes seda muutma hakkaks lähemal ajal.
Siin me oleme, sõbrad, ja teisiti me ei saa. See on meie reaalsus. Kolm mängitud mängu, 6 lastud väravat ja null löödud väravat.
Šišov for the win. Kogu mängu kokkuvõte. Ülejäänud võivad endale kapist jäätist võtta auhinnaks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar