Algselt postitas tomm
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Ungari (12.oktoober 2012, Tallinn)
Collapse
X
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustOpi on terve ning peaks kõigi eelduste kohaselt homme alustama. Treeningu põhjal on kaitses Šišov-Rähn-Klavan(?)-Kruglov, poolikus Puri, Vassiljev, Lindpere, Kink ja keegi veel (Dmitrijev tegi vaid individuaalharjutusi) ning ründes on Oper.
Kommentaar
-
Millised variatsioonid tekivad? 1. Eesti mängib 4-4-2 süsteemi ning Operi kõrval on teiseks ründajaks Henrik Ojamaa või Jarmo Ahjupera. 2. Eesti mängib 4-5-1 süsteemi, kus Vassiljev või Lindpere tegutseb ülemise poolkaitsjana ning teine keskpoolik on kas Dmitrijev (kui on piisavalt terve) või Martin Vunk. 3. Süsteemiks ikkagi 4-4-2, kus ründepaariks on Oper-Kink, vasakäär Lindpere ning Vassiljevi kõrval on teiseks keskpoolikuks kas Dmitrijev (kui on piisavalt terve) või Vunk. 4. Igaüks kasutab oma fantaasiat.
Järvela pakub variante. 4-5-1 kõige tõenäolisem, imho. Hello there, mr. Funky. So we meet again...
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustMa olen midagi maha maganud või? Meil on selline mees nagu Ojamaa ka. Ei mahu jälle platsile?
Usun, see mees on mängus homme, kuigi ilmselt mitte algkoosseisus. Ja lööb oma uudsekolli ka, pange tähele.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMyrks läheb alati hulluks, kui Odzamma põhis platsile ei jookse
Usun, see mees on mängus homme, kuigi ilmselt mitte algkoosseisus. Ja lööb oma uudsekolli ka, pange tähele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustMa tahan, et Rüütli lõpetaks oma mossitamise temaga seoses. Ja lisaks tahan näha korraga platsil Operit, Kinki ja Ojamaad. Mis juhtuda saaks? Mäng läheks liiga tehniliseks?
Ja sinu pakutud kolmainsust saame me täna platsil koos näha küll, ma arvan. Või õigemini - ma loodan. Sest selle kolmiku kokkumängu nägemiseks on küll paraku ilmselt eeldus, et me jääme taha - aga Rüütli kipub sellistes seisudes veidi arusaamatuid vahetusi tegema teninekord, äärepoolikud vahetama ründe asemel jne.
No näis. Mängutunne on sees juba. Hea õhtu tuleb.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustSuurepärane! Lindpere - Vassiljev keskväljapaari olen ma pikka aega oodanud!
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas metssiga Vaata postitustno naudi siis kuidas lindpere on 3 m kaitsjatelt eest ära ja kinni püütakse ja ta perseli hüppab. naudi, sest see on ainus asi mida ta oskab, paraku....
Kommentaar
-
ime, et ungarlaste poolt platsi aadressil mingeid kommentaare ei ole tulnud. Eilsetes spordiuudistes nägi see ikka ootamatult kehv välja. Mitte ainult see fännidepoolne väravaalune vaid ka väljaku üldpilt oli suht kehva. Aga eks need kommentaarid tulevadpärast tänast kaotatud mängu.
Mängust rääkides olen ma täna suhteliselt skeptiline. Kui peaks Oper-Ahi ründepaar tulema või Vunk jälle korraldama hakkab, siis ma küll varianti ei näe. Rüütli käekirja vaadates pannakse teravaim mees ka ilmselt alles viimaseks 15-10 minutiks sisse jälle. Aga noh, õnnestumise korral on rõõm seda suurem, sest ootused on madalad.
Kommentaar
-
Teisipäeval Flora-Transi mängu ajal sadas umbes 25 minutit ränka padukat ja sellest piisas, et lõunavärava esine mudaauguks muutuks. Samas palli käitumise muutust väljakul, peale vähe kiirema lippamise maastsöötudel, ei täheldanud. Kolmapäevases uudisklipis oli näha, et platsi korrastamisega tegeletakse - ma usun, et tänaseks on asi korras. Ehkki, pehme ta tõenäoliselt on, jah.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar