Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Ungari (12.oktoober 2012, Tallinn)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas tomm Vaata postitust
    Ärge maha lööge, aga ma arvan, et Oper istub ja tema asemel alustab Ahi.
    Opi on terve ning peaks kõigi eelduste kohaselt homme alustama. Treeningu põhjal on kaitses Šišov-Rähn-Klavan(?)-Kruglov, poolikus Puri, Vassiljev, Lindpere, Kink ja keegi veel (Dmitrijev tegi vaid individuaalharjutusi) ning ründes on Oper.
    Newton Heath 1878

Kommentaar

Algselt postitas rauulo Vaata postitust
      Opi on terve ning peaks kõigi eelduste kohaselt homme alustama. Treeningu põhjal on kaitses Šišov-Rähn-Klavan(?)-Kruglov, poolikus Puri, Vassiljev, Lindpere, Kink ja keegi veel (Dmitrijev tegi vaid individuaalharjutusi) ning ründes on Oper.
      Saywaaaaat ??? Ilma kaitsva keskpoolikuta läheme siis Ungari vastu mängima ? Lisaks veel Kink väljakul, kes laiemas plaanis pole just maailma suurim kaitsespets (kuigi mõnes mängus võib veits joosta, kui tuju on)? Tuleb huvitav mäng.

Kommentaar

Suurepärane! Lindpere - Vassiljev keskväljapaari olen ma pikka aega oodanud!

Kommentaar

Millised variatsioonid tekivad? 1. Eesti mängib 4-4-2 süsteemi ning Operi kõrval on teiseks ründajaks Henrik Ojamaa või Jarmo Ahjupera. 2. Eesti mängib 4-5-1 süsteemi, kus Vassiljev või Lindpere tegutseb ülemise poolkaitsjana ning teine keskpoolik on kas Dmitrijev (kui on piisavalt terve) või Martin Vunk. 3. Süsteemiks ikkagi 4-4-2, kus ründepaariks on Oper-Kink, vasakäär Lindpere ning Vassiljevi kõrval on teiseks keskpoolikuks kas Dmitrijev (kui on piisavalt terve) või Vunk. 4. Igaüks kasutab oma fantaasiat.

Järvela pakub variante. 4-5-1 kõige tõenäolisem, imho. Hello there, mr. Funky. So we meet again...

Kommentaar

Ma olen midagi maha maganud või? Meil on selline mees nagu Ojamaa ka. Ei mahu jälle platsile?

Kommentaar

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
              Ma olen midagi maha maganud või? Meil on selline mees nagu Ojamaa ka. Ei mahu jälle platsile?
              Myrks läheb alati hulluks, kui Odzamma põhis platsile ei jookse

Usun, see mees on mängus homme, kuigi ilmselt mitte algkoosseisus. Ja lööb oma uudsekolli ka, pange tähele.

Kommentaar

no minu meelest võiks lasta odzammal mingi 75-80 mintsa vabalt platsil olla. miks mitte ka 90, sest ilmselgelt on ta üks väheseid meie koondises, kes on reaalselt võimeline teravusi looma.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                  Myrks läheb alati hulluks, kui Odzamma põhis platsile ei jookse

Usun, see mees on mängus homme, kuigi ilmselt mitte algkoosseisus. Ja lööb oma uudsekolli ka, pange tähele.
                  Ma tahan, et Rüütli lõpetaks oma mossitamise temaga seoses. Ja lisaks tahan näha korraga platsil Operit, Kinki ja Ojamaad. Mis juhtuda saaks? Mäng läheks liiga tehniliseks?

Kommentaar

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
                    Ma tahan, et Rüütli lõpetaks oma mossitamise temaga seoses. Ja lisaks tahan näha korraga platsil Operit, Kinki ja Ojamaad. Mis juhtuda saaks? Mäng läheks liiga tehniliseks?
                    Mossitamine on liialdus, sellest saad isegi aru. Noor kutt tuli, lõi pauguga ukse lahti ja on kindel koondisemees sellest ajast saati. Ainsa nii kindlalt igas koondisemängus platsile saava uue mängumehena viimastest aegadest tuleb esimese pauguga meelde Teniste.

Ja sinu pakutud kolmainsust saame me täna platsil koos näha küll, ma arvan. Või õigemini - ma loodan. Sest selle kolmiku kokkumängu nägemiseks on küll paraku ilmselt eeldus, et me jääme taha - aga Rüütli kipub sellistes seisudes veidi arusaamatuid vahetusi tegema teninekord, äärepoolikud vahetama ründe asemel jne.

No näis. Mängutunne on sees juba. Hea õhtu tuleb.

Kommentaar

Oh gawd. Terevisioonis Voolaid ja luureandmed jalkaliidust, pakuti ikka 4-4-2 ja ründes Oper ja... Ahjupera. Kui nii ongi, siis...

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                        Suurepärane! Lindpere - Vassiljev keskväljapaari olen ma pikka aega oodanud!
                        no naudi siis kuidas lindpere on 3 m kaitsjatelt eest ära ja kinni püütakse ja ta perseli hüppab. naudi, sest see on ainus asi mida ta oskab, paraku....

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                          no naudi siis kuidas lindpere on 3 m kaitsjatelt eest ära ja kinni püütakse ja ta perseli hüppab. naudi, sest see on ainus asi mida ta oskab, paraku....
                          Lõpuks leidub ka foorumlasi kes saavad aru et mõned ei vääriks koondise kohta!

Kommentaar

Kardan ka, et täna saame jälle vana head Linnu aeglust näha...

Koondisekohta ta siiski väärib, imho. Tähtsamates mängudes aga ei vea ta enam küll välja juba liiga sageli.

Kommentaar

ime, et ungarlaste poolt platsi aadressil mingeid kommentaare ei ole tulnud. Eilsetes spordiuudistes nägi see ikka ootamatult kehv välja. Mitte ainult see fännidepoolne väravaalune vaid ka väljaku üldpilt oli suht kehva. Aga eks need kommentaarid tulevadpärast tänast kaotatud mängu.

Mängust rääkides olen ma täna suhteliselt skeptiline. Kui peaks Oper-Ahi ründepaar tulema või Vunk jälle korraldama hakkab, siis ma küll varianti ei näe. Rüütli käekirja vaadates pannakse teravaim mees ka ilmselt alles viimaseks 15-10 minutiks sisse jälle. Aga noh, õnnestumise korral on rõõm seda suurem, sest ootused on madalad.

Kommentaar

Teisipäeval Flora-Transi mängu ajal sadas umbes 25 minutit ränka padukat ja sellest piisas, et lõunavärava esine mudaauguks muutuks. Samas palli käitumise muutust väljakul, peale vähe kiirema lippamise maastsöötudel, ei täheldanud. Kolmapäevases uudisklipis oli näha, et platsi korrastamisega tegeletakse - ma usun, et tänaseks on asi korras. Ehkki, pehme ta tõenäoliselt on, jah.

Kommentaar

Working...
                                X