Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Punkt 1. Kui Kostja oma mängu käima ei saa ja 2 varasema tsüklimängu väärse partii teeb, siis ei ole mõtet üldse midagi loota.
Punkt 2. Oper ja Ahjupera ees ? See ei toimi. Ojamaa + Oper !
Punkt 3. Andku jumal meile kannatust Vunki kohapealt.
Punkt 4. Lindpere on 0
Punkt 5. Neemelo võiks vahetusest tulla ja sisse sokutada ühe
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Punkt 1. Kui Kostja oma mängu käima ei saa ja 2 varasema tsüklimängu väärse partii teeb, siis ei ole mõtet üldse midagi loota.
Punkt 2. Oper ja Ahjupera ees ? See ei toimi. Ojamaa + Oper !
Punkt 3. Andku jumal meile kannatust Vunki kohapealt.
Punkt 4. Lindpere on 0
Punkt 5. Neemelo võiks vahetusest tulla ja sisse sokutada ühe
4 esimese punktiga nõus.
5 oli vist naljaga öeldud ja seda ei arvustaks.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Eesti tänane algkoosseis: väravas Sergei Pareiko, paremkaitses Tihhon Šišov, keskkaitses Taavi Rähn ja Igor Morozov, vasakkaitses Dmitri Kruglov, keskväljal Konstantin Vassiljev ja Joel Lindpere, paremal äärel Sander Puri, vasakul äärel Tarmo Kink, alumine ründaja Henrik Ojamaa ja ees Andres Oper.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Eesti tänane algkoosseis: väravas Sergei Pareiko, paremkaitses Tihhon Šišov, keskkaitses Taavi Rähn ja Igor Morozov, vasakkaitses Dmitri Kruglov, keskväljal Konstantin Vassiljev ja Joel Lindpere, paremal äärel Sander Puri, vasakul äärel Tarmo Kink, alumine ründaja Henrik Ojamaa ja ees Andres Oper.
Miks peaksin ma mingisuguse spekulatiivse koosseisu siia copyma?
5 minuti pärast on ilmselt kogu meedia seda sama infot täis nii kui nii, vali ise mida allikana soovid.
Miks peaksin ma mingisuguse spekulatiivse koosseisu siia copyma?
5 minuti pärast on ilmselt kogu meedia seda sama infot täis nii kui nii, vali ise mida allikana soovid.
Kommentaar