Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Ungari (12.oktoober 2012, Tallinn)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas chac Vaata postitust
    ahi on mu meelest suuresti selle taga et vassiljev ja sõbrad jõuavad ka mängus löögipositsioonile,
    Ei ole

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
    Krt, se Ahju palli ülevalpidamine ei ole suuremat toitnud.
    Milline ülevalpidamine? Kus kuradi kohast see jutt üleüldse võetud on, et ta miskeid palle koondise eest üleval hoidnud või maha võtnud on. Ja pealelööke ka ilmselt baranka. Ei ole kellegi silmad sellist asja veel meie koondises näinud et Ahjupera kuskilt otsast kasulik oleks.

Kommentaar

(Mul on see tunne, et Ahjupera lööb oma esimese ära see mäng)
      Algselt postitas alehis
      "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
      Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
        (Mul on see tunne, et Ahjupera lööb oma esimese ära see mäng)
        Enne saab surnult nussi.

Kommentaar

Algselt postitas baller Vaata postitust
          Enne saab surnult nussi.
          No kes mida soovib
          Algselt postitas alehis
          "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
            No kes mida soovib
            Pisikese ääremärkusena olgu öeldud, et see musta huumori valdkonda kuuluv irvitav lause kõlab originaalis tegelikult nii: "Enne saab surnult sooja nussi". Olgem täpsed.
            Kapten Trumm

Kommentaar

LHV Jalgpallikaardi omanikule täispilet -10% soodsam!
              Soodustus kehtib kaardi pöördel oleva numbri sisestamisel (numbrite ette sisestada "j" täht) internetipoes
              või kaardi esitamisel Piletilevi müügipunktis.

Soetasin endale täna pileti, kuid seda alet mulle ei tehtud. Mässasime küll seal selle va müüatädikesega mingi 10 minutit, kuid too pöördel olev kood ei töötanud või ma ei tea, mis jama oli. Milline see kood üldse välja näeb ja kus see täpsemalt asub?

Kommentaar

See "j" täht asub all vasakus nurgas barcode'ina. Kõige all ja kõige vasemal.
                Algselt postitas alehis

Kommentaar

Aa, tänud!

Kommentaar

Välja arvatud mingi "tark" soomalene, siis seekord on enne koondise mängu suht vaikne foorumis. Endal on mõnus sipelgas juba kõhus
                    Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Vaikus enne tormi?

Kommentaar

Ma arvan, et eelmised kaks mängu on lihtsalt igasugu sisetunnete ja eelaimduste hoogu maha võtnud. Lisaks pole Ungari teab-mis atraktiivne vastane kah.

Aga tavapärane ootusärevus on niikuinii sees =)

Kommentaar

rüütli mainis rääkides eestlaste vigastustest, et kõik kellega muret oli, on terved, ometi kõik ei alusta.... tundub natuke kahtlane värk, sest nimekirjas olid oper, dmitrjev, teniste ja klavan. klavan mängib ilmselgelt....

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                            rüütli mainis rääkides eestlaste vigastustest, et kõik kellega muret oli, on terved, ometi kõik ei alusta.... tundub natuke kahtlane värk, sest nimekirjas olid oper, dmitrjev, teniste ja klavan. klavan mängib ilmselgelt....
                            mis siin ikka, kõige tõenäolisem et ei alusta, on jälle Dmitrijev, eelistades Vunki. Või ehk istub pingil ka Teniste...
                            Koondise põhimängija

Kommentaar

Ärge maha lööge, aga ma arvan, et Oper istub ja tema asemel alustab Ahi.

Kommentaar

eino mis siin maha lüüa, kui on nii, siis on nii.

Kommentaar

Working...
                                X