Algselt postitas kesa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Ungari (12.oktoober 2012, Tallinn)
Collapse
X
-
-
Algselt postitas BlueSupport Vaata postitustEbaprofessionaalsus oleks see kui Rüütli poleks Saagi koondisse kutsusnud ja mees oleks terveks saanud ootamatult kiiresti - nagu teada on peab ju kutsed saatma 14 päeva enne mängu sest pärast seda võib klubi sellele veto panna. Täpselt sama on külma ilmaga välja minnes riietusi - pane alati soojalt riidesse sest kui palav hakkab saab alati ära võtta samas kui juurde ei saa kusagilt võtta.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Mind valdab hämming segadus ja silmade virvendus kui ma nägin, et Neemelo on jälle koondisies. Mis Rüütlil nüüd küll juhtus, et ta nõnda tegema peab:s
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMind valdab hämming segadus ja silmade virvendus kui ma nägin, et Neemelo on jälle koondisies. Mis Rüütlil nüüd küll juhtus, et ta nõnda tegema peab:s
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMind valdab hämming segadus ja silmade virvendus kui ma nägin, et Neemelo on jälle koondisies. Mis Rüütlil nüüd küll juhtus, et ta nõnda tegema peab:s
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustSry, aga tundub, et sa oled vahepeal ära budulojustunud.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustmis mina jälle ette jäin?? ma koguaeg neemelo fänn olnud.Juba TVMK päevilt
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustmis mina jälle ette jäin?? ma koguaeg neemelo fänn olnud.Juba TVMK päeviltära nüüd pahanda muidugi.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
No see et ta EML kõmmutab ei näita just, et ta meeletult arenenud oleks või mis? Tvmks ka kõmmutas, oli koondises ja välja tuli enamus ajast mitte väga positiivne tulemus. Ja praegusel ajal voiks olla ründajad natuke rohkem oskajad kui ainult palli maha võtta ja siis mingi neemeloolik liigutus teha. pigem võtta mõnd noort Anier vms. Müts maha kui ta ungarlaste vastu mehi ette võtab lööb väravaid ja on muidu muhe.
Ilmselt seda ei juhtu
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustNo see et ta EML kõmmutab ei näita just, et ta meeletult arenenud oleks või mis? Tvmks ka kõmmutas, oli koondises ja välja tuli enamus ajast mitte väga positiivne tulemus. Ja praegusel ajal voiks olla ründajad natuke rohkem oskajad kui ainult palli maha võtta ja siis mingi neemeloolik liigutus teha. pigem võtta mõnd noort Anier vms. Müts maha kui ta ungarlaste vastu mehi ette võtab lööb väravaid ja on muidu muhe.
Ilmselt seda ei juhtu
reaalselt võttes on siiski valida neemelo, vosko ehk ka post ja nende vahel on see juba maitse asi.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas metssiga Vaata postitustmitte et tahaks tuua kohatuid võrdlusi maailmas tegutsevate ründajatega( taseme vahe on ilmselgelt liiga suur), ent kõik ründajad ei pea mägijaid nö 1-1le ette võtma et väravani jõuda. muidu võiksime hea portsu mehi nii lähemast ajaloost või ka praegusest ajast ja ka tulevikust kohe mõtetuteks kuulutada. ja ärme selle anieri jutuga üldse hakkagi.
reaalselt võttes on siiski valida neemelo, vosko ehk ka post ja nende vahel on see juba maitse asi.
No Anieri asemel kedagi teist Rättel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar