Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Ungari (12.oktoober 2012, Tallinn)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Seda oligi oodata, imelik, et Rüütli asjaga kursis polnud.
    Kummaline pealiskaudsus.
    Ebaprofessionaalsus oleks see kui Rüütli poleks Saagi koondisse kutsusnud ja mees oleks terveks saanud ootamatult kiiresti - nagu teada on peab ju kutsed saatma 14 päeva enne mängu sest pärast seda võib klubi sellele veto panna. Täpselt sama on külma ilmaga välja minnes riietusi - pane alati soojalt riidesse sest kui palav hakkab saab alati ära võtta samas kui juurde ei saa kusagilt võtta.
    http://ufa-gruztaxi.ru/16154

Kommentaar

Algselt postitas BlueSupport Vaata postitust
      Ebaprofessionaalsus oleks see kui Rüütli poleks Saagi koondisse kutsusnud ja mees oleks terveks saanud ootamatult kiiresti - nagu teada on peab ju kutsed saatma 14 päeva enne mängu sest pärast seda võib klubi sellele veto panna. Täpselt sama on külma ilmaga välja minnes riietusi - pane alati soojalt riidesse sest kui palav hakkab saab alati ära võtta samas kui juurde ei saa kusagilt võtta.
      Eks siis oleks sama olnud - kummaline pealiskaudsus. Kunagi vist oli selline lugu. Kesa mäletab seda kindlasti.

Kommentaar

Mind valdab hämming segadus ja silmade virvendus kui ma nägin, et Neemelo on jälle koondisies. Mis Rüütlil nüüd küll juhtus, et ta nõnda tegema peab:s

Kommentaar

Neemelo on jumalasta äss olnud see hooaeg.

Kommentaar

Leeduga mängus oli ta ründajatest üks parimaid. Ise imestasin kui kutsuti Ahjupera ning Neemelo jäi kutsumata.

Kommentaar

Et keegi sellist statistikat Meistriliiga klubide kohta polegi veel teinud.

Mehi eesti klubidest rahvuskoondises:
              Nõmme Kalju - 3
              FC Levadia - 1
              FC Flora - 0

Iseloomustaks justkui hästi ka seda hooaega

P.S. Neljast Eesti Meistriliiga mehest kolm on kaitsjad...

Kommentaar

Andres Operil on väravaid koos üks rohkem, kui kogu muul koondisel kokku.

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
                  Mind valdab hämming segadus ja silmade virvendus kui ma nägin, et Neemelo on jälle koondisies. Mis Rüütlil nüüd küll juhtus, et ta nõnda tegema peab:s
                  neemelol on vähemalt oma trump olemas, ta oskab palli alla võtta ja hoida. selles ei ole põhjust kahelda, olgu ta muidu kuda on tehnika ja jaksamise poole pealt. seegi on tal aegamisi etemaks läinud. ma ei väida et tegemist oleks põhimehe kohta vääriva mehega, oh ei. aga oma roll võib tal teatud hetkedel täitsa olla. erinevalt saagist, kest on selline ei liha ei kala mees, ei kiirust, ei osavust, ei pea mängu või palli hoidmise oskust. keskpärane ja alla selle kõigis elementides. ei näe hetkel küll mis see otsus nii vale peaks olema.

Kommentaar

Sry, aga tundub, et sa oled vahepeal ära budulojustunud.

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
                      Sry, aga tundub, et sa oled vahepeal ära budulojustunud.
                      mis mina jälle ette jäin?? ma koguaeg neemelo fänn olnud.Juba TVMK päevilt
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                        Rahu, sinust ei olnud ju juttu, kahtlustati sinu stiili lihtsalt.

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                          krt hea et väätsa võrkpalli päevilt juba pold fänn ära nüüd pahanda muidugi.

Kommentaar

No see et ta EML kõmmutab ei näita just, et ta meeletult arenenud oleks või mis? Tvmks ka kõmmutas, oli koondises ja välja tuli enamus ajast mitte väga positiivne tulemus. Ja praegusel ajal voiks olla ründajad natuke rohkem oskajad kui ainult palli maha võtta ja siis mingi neemeloolik liigutus teha. pigem võtta mõnd noort Anier vms. Müts maha kui ta ungarlaste vastu mehi ette võtab lööb väravaid ja on muidu muhe.

Ilmselt seda ei juhtu

Kommentaar

No see et ta EML kõmmutab ei näita just, et ta meeletult arenenud oleks või mis? Tvmks ka kõmmutas, oli koondises ja välja tuli enamus ajast mitte väga positiivne tulemus. Ja praegusel ajal voiks olla ründajad natuke rohkem oskajad kui ainult palli maha võtta ja siis mingi neemeloolik liigutus teha. pigem võtta mõnd noort Anier vms. Müts maha kui ta ungarlaste vastu mehi ette võtab lööb väravaid ja on muidu muhe.

Ilmselt seda ei juhtu
                              mitte et tahaks tuua kohatuid võrdlusi maailmas tegutsevate ründajatega( taseme vahe on ilmselgelt liiga suur), ent kõik ründajad ei pea mägijaid nö 1-1le ette võtma et väravani jõuda. muidu võiksime hea portsu mehi nii lähemast ajaloost või ka praegusest ajast ja ka tulevikust kohe mõtetuteks kuulutada. ja ärme selle anieri jutuga üldse hakkagi.
                              reaalselt võttes on siiski valida neemelo, vosko ehk ka post ja nende vahel on see juba maitse asi.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                                mitte et tahaks tuua kohatuid võrdlusi maailmas tegutsevate ründajatega( taseme vahe on ilmselgelt liiga suur), ent kõik ründajad ei pea mägijaid nö 1-1le ette võtma et väravani jõuda. muidu võiksime hea portsu mehi nii lähemast ajaloost või ka praegusest ajast ja ka tulevikust kohe mõtetuteks kuulutada. ja ärme selle anieri jutuga üldse hakkagi.
                                reaalselt võttes on siiski valida neemelo, vosko ehk ka post ja nende vahel on see juba maitse asi.
                                kindlasti ei pea 1on1mehed olema aga no elementaarne rahvusvaheline tase võiks olla. et suudaks näoga värava poole pöörata, pilk yles korra ja mõistlik jätk kui pole kiirust antud. ning Neemelo ei ole nii hea koha valikuga, et kiirusega vajaka jäänud osa tasa teha.
                                No Anieri asemel kedagi teist Rättel.

Kommentaar

Working...
                                X