Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Holland (06.09.2013)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Andres.
    replied
    ÕL: Van Persie ja Robbeni fännid tervitasid Hollandi koondist (1:12)

lol, or smth

-e- Hehe, nojah, Delfit ma ei vaadanudki.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    Olgem siiski realistid.
    me mängime Hollandiga, kes on võitnud kõik 6 senipeetud mängu
    aga kui me näitame ilusat mängu ja Hollandil juhtub kehv päev olema, siis on kõik võimalik
    kui palju pealtvaatajaid on oodata?
    No Kaljuveer ütles spordiuudistes, et täismaja, 11000.

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Nüüd Rüütli räägib mitu päeva,et tal on olemas mehed,kellega rünnakule minna.Veits imelik jutt,sest need mehed on olnud kogu aeg olemas ,aga ta ise istutas nad pingile ja toppis idioodi järjekindlusega Ahjupera ja Voskot ette.Ja nüüd minnakse ründama viimaste aastate tugevaima vastase vastu,samas kui kõik viimase 2 aasta mängud on jätnud suht sita mängupildi mulje.Mulle tundub ka ,et homseks köetakse põhjendamatut eufooriat üles. Tore,kui ma eksiks .

Leave a comment:

• Christus
    replied
    ma pakun 2:1 hollandi kasuks, võib-olla 2:2 viik

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Olgem siiski realistid.
    me mängime Hollandiga, kes on võitnud kõik 6 senipeetud mängu
    aga kui me näitame ilusat mängu ja Hollandil juhtub kehv päev olema, siis on kõik võimalik
    kui palju pealtvaatajaid on oodata?

Leave a comment:

• erxu
    replied
    ma tunnetan, et homme võib suur põrumine tulla.. kuidagi liigne enesekindlus väljendub igalpool.

Leave a comment:

• alfabeet
    replied
    Koondise tase tõuseb üleüldist jalgpalli infrastruktuuri parandades. thats it

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Algselt postitas dnb Vaata postitust
    deem, see saade on vist parim vutiteemaline saade ever, või vähemalt mina midagi paremat pole kuulnud. (ilma sarkasmita)
    Absoluutselt! Kena nostalgia tollest kohtumisest ja fänlusest ka omajagu juttu, millest nii mõnegi järelduse võiks teha

Leave a comment:

• atsetoon
    replied
    kui lühikest aega tagasi see oli, kui terve seesama foorum oli kiunu täis, et Lindpere koondisesse ei tulnud?
    Luts??? Minu arvates 100% avansiga koonisesse kutsutud mees. Ta on Rootsi liiga keskmiku vahetusmees, kellest vastasmeeskondade fännid naljakaid jutte räägivad..
    Ja koduliiga parimad pojad: Dmitrjev, Vunk ei vääriks märkimistki.
    Ühesõnaga Lindpere on sitt aga kedagi teist ju tegelikult ei ole võtta, sest ülejäänud kutid ei suuda piisavalt tagasi töötada, vist?

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Algselt postitas midfielder Vaata postitust
    Tänane Kuku raadio saade vahetund Postimehega oli vutiteemaline.

http://podcast.kuku.ee/2013/09/04/va...ga-2013-09-04/
    deem, see saade on vist parim vutiteemaline saade ever, või vähemalt mina midagi paremat pole kuulnud. (ilma sarkasmita)

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Keegi mäletab kui palju Itaalia vastu rahvast kohale tuli ?
    Sellega oli segadus, EJL väitis 9550, osad välismaised saidid 8000-8600, mis on tõenäolisem, tühje pingiridasid oli päris palju.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Kui su jutus on sees, et Luts on tast parem, siis pole enam ükski su arvamus väärt lugemist. Arvamused arvamusteks, aga see on lihtsalt liialt naeruväärne.

Lisaks, et viimases hollandi mängus, oli parim vahetusmees Lindpere, mitte Kurglov

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Keegi mäletab kui palju Itaalia vastu rahvast kohale tuli ?

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    ole hea meenuta mõnd koondise mängu eriti viimasel ajal kus härra oleks silmapaistev olnud positiivses võtmes, ahjupera võib ka klubi eest taguda, samuti vosko, mis sest kasu on?
    aga eks sa imetle oma karkjalga edasi, paraku on mehel, kui parimad päevad ka olid, ammu seljataga ja koondises palun väga, äärele ei sobi mees üldse sest seal loeb kiirus ennekõike, võime mehi ette võtta, neile ära teha, eesti puhul ka kõvasti tagasitöötada, kruglov, luts on tast igast asendist üle, keskel mängides siis nr 10 kohapeal, kuhu teda vägisi topitakse ei ole vist mõtet isegi sinule öelda kes parem on (kuigi ega kostja ei tao jah väravaid ja sööte klubis, nagu lindpere seda tegema su jutujärgi pidi), alumise poolikuna on lindpere aga eriti saamatu ja ega teda sinna topitagi õnneks, meenub kord kui arno ta sinna panni ja kohe ka välja võttis... oli küll ammu, aga näitaja seegi.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    oli see iroonia nüüd? või ehk seletad mullegi, milles ta plussid seisnevad, et ma õnnelik peaks olema?
    Lindpere niisama assiste jaganud enda klubikarjääris? Hea silm ja head tsenderdused, vahest tuleb ka endal löök välja. Kes temast paremini sobiks sinna siis sinu arvates?

Leave a comment:

Working...
X