Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Holland (06.09.2013)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• martn26
    replied
    It seems to me that the more of us are Doss Junior and Henrik Ojamaa, the better the present. We wonder Lado Dwaliszwilego form. Leaving him outside the warehouse, it was not a punishment, not anything like I used to do. He is a long time not playing as much as he can. Similarly, the situation is in the case of Helio Pinto, who simply can not form. It also does not mean that we should say that it is a failed transfer. We count on him, and we believe that will help us.

Väike lõik ühest artiklist, mida peatreener perale kaotust andis.

Leave a comment:

• antz-
    replied

pv: 8550 Eesti - Brasiilia

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Minuarust ei olnud brasside vastu üle 8000 seal vaatamas. Aivar astus ämbrisse tookord.

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Kui ma ei eksi, siis Iirimaa vastu Põhjatribüüni all polnud lisasektorit/lisasektoreid. Sellel korral on.
    Olid küll - http://www.soccernet.ee/public/gallery/1321055008.jpg

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Mis valemiga sellest mängust mitte üle 3 väravalist pakki saada?

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Mälujärgi nii Itaalia, Hispaania, Inglismaa, Horvaatia, Venemaa (2007), Iirimaa, Portugali ja Lätiga oli 9500-11 000
    Veidi imelik, et mõnel mängul neist läkski kirja pealtvaatajate numbriks koguni 11 000.
    Pole see täismaja nii haruldane midagi

Brasiilia mäng oli kaugel täismajast. Vist veidi üle 8000.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas lrak Vaata postitust
    aga vat ma ei saagi aru, miks iirimaa mängu ajal 9 692 kohta ja nüüd siis 10 450 kohta. Kerged 760 kohta lihtsalt tekkisid juurde üleöö? Et ega staadion ju suuremaks läinud pole. Neid lisatribüüne ka enne paigaldatud ju. Ja oli ka Iirimaa mängu ajal minu mäletamistmööda. Ja Iirimaa mäng oli ju palju suurema kaaluga kui nüüd Hollandi mäng. Millest selline ligi 500-700 kohaline kõikumine tuleneb?
    Kui ma ei eksi, siis Iirimaa vastu Põhjatribüüni all polnud lisasektorit/lisasektoreid. Sellel korral on.

Leave a comment:

• lrak
    replied
    Algselt postitas dnb Vaata postitust
    Piletid on kõik kohtadega ja loogiline, et kõik piletiostjad kohale ei tule.
    pole juttugi olnud, et pole kohtadega. ega see mingi kalju euroopa liiga mäng pole

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Piletid on kõik kohtadega ja loogiline, et kõik piletiostjad kohale ei tule.

Leave a comment:

• lrak
    replied
    Algselt postitas Marts Vaata postitust
    Iirimaaga play-off minumeelest, kus ka endal oli au viibida.

e: Pealtvaatajaid: 9692 (lisatribüünid kasutusel)
    aga vat ma ei saagi aru, miks iirimaa mängu ajal 9 692 kohta ja nüüd siis 10 450 kohta. Kerged 760 kohta lihtsalt tekkisid juurde üleöö? Et ega staadion ju suuremaks läinud pole. Neid lisatribüüne ka enne paigaldatud ju. Ja oli ka Iirimaa mängu ajal minu mäletamistmööda. Ja Iirimaa mäng oli ju palju suurema kaaluga kui nüüd Hollandi mäng. Millest selline ligi 500-700 kohaline kõikumine tuleneb?
    Natuke järele mõeldes: palju räägitud ju sellest ka, et need kes kutsetega kutsutakse ei ilmu kohale ja seetõttu on mõned kohad tühjad. Et see iirimaa khta 9692 ilmselt siis piletite arv, millega reaalselt ka väravatest läbi käidi. Kui minu teooria tõele vastab, siis ilmselt mistery solved

Leave a comment:

• erxu
    replied
    Jaja see mäng juba meelest läinud, seal sai ka ise kohal oldud ja tung piletile oli võimas.

Leave a comment:

• Marts
    replied
    Iirimaaga play-off minumeelest, kus ka endal oli au viibida.

e: Pealtvaatajaid: 9692 (lisatribüünid kasutusel)

Leave a comment:

• erxu
    replied
    Millal viimati nii täis staadion üldse oli? Inglismaaga kohtumise ajal? Minuteada ammu-ammu pole juba täiesti täismaja olnud.

Võib-olla Brasiiliaga oli aga see oli nii "kunstlikult" täis kuidagi ja vägisi kohale aetud.

Leave a comment:

• Wikat
    replied
    Algselt postitas lrak Vaata postitust
    http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=66644125
    kui palju see a le coq siis rahvast mahutab? kui ilma lisatribüünita (neid lisatribüüne ju tegelikult kaks, üks ühelpool, teine teislpool väljaku otsas värava taga kui olen õigesti aru saanud) paisati müüki 9700 piletit siis koos tribüünidega on palju? mingine 10 300?
    10450 peaks olema siis lõplik arv. 750 lisakohta pandi juurde.

Leave a comment:

• Olkor
    replied
    ostis pileti lisatribüünil, loodan, et selgelt näha))))

Leave a comment:

Working...
X