Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Brasiilia maavõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minu hinnangul natuke liiga palju nuttu ja hala. Ehk peaksid õnnetud olema need, kes ostsid 2500 eeguse pileti. Mina tegin seda lähtudes kaalutlusest, et kui piletid enivei 1500 ja 2500, ehk mõlemad suhteliselt kallid, siis võtta juba rohkem maksev (kui nii kui nii ebamõistlikutl palju maksan), aga paremale kohale. Ilmselt võrdlusmomendis 750 vs 2500 poleks ma hakanud kallimat piletit ostma.
    Aga noh,vähemalt saab ehk tribüünidele rohkem rahvast ja parema meeleolu

Kommentaar

Algselt postitas Edson Vaata postitust
      Jalkaliidul oli valida:
      - mäng pidada pooltühajde tribüünide ees --> jama atmosfäär ja suur finantskrahh
      - lasta piletihinda alla --> vihased kallima pileti ostjad, parem atmosfäär ja natuke väiksem finantskrahh

Kompromiss, et lasta piletihinda alla ja varasemad piletiostjad saavad tulevasele sõprusmängule tasuta, tundub üpris mõistlik. Väga häid valikuid ju polnud. Miks peab räuskama ja virisema alati? Minu arust tegi EJL antud oludes mõistliku otsuse.
      Jäi mainimata variant, et EJL oleks enne esialgse piletihinna määramist kasutanud hallollust ning saanud aru, et tänases majandusseisus ei suudeta selliste hindadega staadionit välja müüa. Kõik, mis nüüd takkajärgi toimub, on lihtsalt tõmblus, mis ei tekita just usaldust selle organisatsiooni vastu.

Kuna ma ise ei saa töökohustuste tõttu mängul olla ning pole ostnud ei kallist ega odavat piletit, siis saan võtta seisukoha neutraalselt positsioonilt: ma pole pappi tuulde lasknud ega ka võitnud. Seega ei räägi raha, vaid kaine (kuigi natuke kurb) meel.

Kommentaar

Jalkaliidul oli valida:
        - mäng pidada pooltühajde tribüünide ees --> jama atmosfäär ja suur finantskrahh
        - lasta piletihinda alla --> vihased kallima pileti ostjad, parem atmosfäär ja natuke väiksem finantskrahh

Kompromiss, et lasta piletihinda alla ja varasemad piletiostjad saavad tulevasele sõprusmängule tasuta, tundub üpris mõistlik. Väga häid valikuid ju polnud. Miks peab räuskama ja virisema alati? Minu arust tegi EJL antud oludes mõistliku otsuse.
        Ma toon sulle oma näiteks enda olukorra ja mõtle ,kas mul on põhjust rahuloluks või mitte.
        Ostsin viis piletit a/ 1500 eek/tk.- endale , naisele ja tütrele + kahele tuttavale ,kes elavad välismaal.
        Välismaa tuttavad pole veel pileteid välja ostnud ja nüüd ,kui teada said ,et hind on nüüd poole odavam siis teatasid viisakalt ,et nad loobuvad kallimatest. Naist mingid sõprusmängud samuti ei huvita ja tütar läheb varsti välismaale õppima-tööle ja sõprusmänge ei näe. Hakkan neid sõpakate pileteid kusagil müüma ,et need tuhanded tagasi saada ,mis ma kaotasin ja mille eest ma saaks rahulikult Hispaaniasse mängule sõita.
        Mille üle ma siin õnnelik peaks olema !?!
        FCF Forever

Kommentaar

Jalkaliidul oli valida:

Sinu jutus on mitu päris olulist viga. Esiteks: tasuta sõprusmängu ei olnud algses teates ja tekkis tõenäoliselt ainult vastukaja tõttu. Teiseks: tribüünid saanuks täita ajateenijate, paljulapseliste perede ja/või lastekodulastega ning keegi poleks virisenud.

Praegune mudel pole tõesti nii hull, kuid see tekkis siiski hiljem.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kunn.
            Mis puudutab neid sõpru välismaalt, siis saan ma aru. Mis aga naist ja tütart, siis mitte. Ostsid pileti 1500 eest. Mõlemile. Et saaksid mängule. Saavad? Saavad. Ma ei näe probleemi.
            Endal ka juba kevadest pilet olemas. See 1500ne. Kas olen vihane? Kade? Ei. Lihtsalt keegi ei osanud unes ette näha, et jalgpall on nagu soojamaareisid, kus viimase hetke pakkumised oluliselt odavamad. Nüüd tuli välja, et nii on. Loodetavasti Tohlak ja Co endale sellega ise näppu ei lõiganud.
            Aga kade ma küll ei ole nende peale, kes saavad nüüd 750ne eest.
            See sõprusmängu pileti jutt on muidugi iba. Tahaks näha sõprusmängu, mis 400 maksab. Ennemalt oleksin olnud rohkem õnnelik, kui priipääse meistriliiga kõikidele mängudele. Oleks ennast hakanud ka kohaliku liigaga kurssi viima.
            keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
              Pohlak ütles mingis intervjuus ilusti: "Eestlane istub parem oma kalli piletiga tribüünil üksi, kui laseb enda ümber odavama piletiga pealtvaatajaid."
              Pohlak ütles just vastupidi: "et ega eestlased nüüd nii väiklased ka ei ole, et istuks pigem pooltühjadel tribüünidel kui laseks enda kõrvale odavamalt pileti hankinud inimesi."

Kommentaar

Algselt postitas vibu Vaata postitust
                Kunn.
                Tahaks näha sõprusmängu, mis 400 maksab.
                Näiteks: Eesti - Portugal, Eesti - Brasiilia, Eesti - Prantsusmaa...

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                  Minu hinnangul natuke liiga palju nuttu ja hala. Ehk peaksid õnnetud olema need, kes ostsid 2500 eeguse pileti. Mina tegin seda lähtudes kaalutlusest, et kui piletid enivei 1500 ja 2500, ehk mõlemad suhteliselt kallid, siis võtta juba rohkem maksev (kui nii kui nii ebamõistlikutl palju maksan), aga paremale kohale. Ilmselt võrdlusmomendis 750 vs 2500 poleks ma hakanud kallimat piletit ostma.
                  Aga noh,vähemalt saab ehk tribüünidele rohkem rahvast ja parema meeleolu
                  Mul kh 2500ne pilet ja pärast eilset juba kahetsen et sai kallim pilet ostetud kuna oleks 1100.-(1500-800+400) eest saanud kahele koondise mängule ja teise pileti brasside mängule.

Kommentaar

1500 kroonise pileti omanikuna ma küll mingi pettumust ei tunne selle hinna alandamise pärast. See et 400 krooniga saab veel ühe osta on päris hea käik ja 5 kroonised piletid + tasuta pilet on veel eriti head boonused.

Kommentaar

Artur
                      1) peamine pahameel oli enne toda tasuta sõprusmängu pileti uudist.
                      2) vutiliit tömbas endale oma käitumisega lihtsalt vee peale, olenemata sellest, et nüüd proovitakse tühimikke mätsida.

Ja üleüldse kuhu jäi see paljuräägitud lähivälismaal piletite müümine? Absoluutselt geniaalne PR-töö jalkaliidu poolt.

Aga üldiselt ei tahaks öelda, aga siiski "I told you so!". St niipea kui need piletihinnad välja kuulutati ütlesin, et selline hind on idiootsus. Leidus küllaga vastuvaidlejaid, et see on ikkagi Brasiilia ja see on oma hinda väärt ning staadion müüakse igaljuhul välja.

Kommentaar

Rikuti ka lastekodulaste rõõm ära. Need nagad oleks saanud rahulikult selle 1500-se pileti eest saanud endale suitsu- ja joogiraha teha.

Kommentaar

Tsirkus Barcelona!
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Otsatribüünid täis ja keskelt tühi? Pohlakule see ei meeldiks. Lasku siis kallimad piletid kh odavamaks. Saaksin mina kh aasta lõpus mängule.

Kommentaar

kui mul 1500 kr pilet ostetud kas ma siis pean uuue pileti ostma ?????

Kommentaar

Algselt postitas CRonaldo17 Vaata postitust
                                kui mul 1500 kr pilet ostetud kas ma siis pean uuue pileti ostma ?????
                                jah pead küll

Kommentaar

Working...
                                X