Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Brasiilia maavõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mul on tõesti Huntide fännigrupeeringu eestvedajana hea tunne selle meeldiva lahenduse üle!
    Et kui me alati kõik piletid kohe ära ostame ning ei pea paljuks võimalusel aastas korra ka välismängudel kohal olla, siis on antud lahendus tõesti meile ilusaks tänuks!
    Aitäh EJL! Ja seda suurem heameel on meil meie sõprade üle, kes nüüd 400.- eest pileti saavad!
    Aga omavahel öeldes, te õige vittu ei taha kerida või?

Kommentaar

Selle kohta ütleks ainult üht: EPIC FAIL!

See otsus on kõige halvem üldse, mida teha sai. Järgmine kord ei osta keegi enam pileteid varakult ära. Oodatakse mängupäeva, et küll siis langema hakkab ja näed, langebki! Lausa poole võrra! Pikemas perspektiivis pidanuks EJL oma süsteemis lõpuni kindlaks jääma. Nüüd tekib olukord, kus puudub Liidu vastu igasugune usaldus. Miks varem osta ja topelt maksta? Ehk siis varem ostnutele ei kehti mitte mingisugune eelis nagu tavaliselt kombeks on vaid tuleb topelt maksta! Ulme!

Kommentaar

See mäng oli juba eos epic fail.

Kommentaar

mida viriseda? kui kõik oleks oodanud seda hetke, et hind lastakse alla, siis oleks mäng ka ilmselt ära jäänud...

kõik kes seda mängu tõsiselt näha tahavad ostavad selle pileti igaljuhul, olenemata hinnast ... see, et nüüd naabrimees selle odavamalt saab, ei morjenda mind absull! parem naudin seda, et mäng toimub täismajale kui poolikule...

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
            Selle kohta ütleks ainult üht: EPIC FAIL!

See otsus on kõige halvem üldse, mida teha sai. Järgmine kord ei osta keegi enam pileteid varakult ära. Oodatakse mängupäeva, et küll siis langema hakkab ja näed, langebki! Lausa poole võrra! Pikemas perspektiivis pidanuks EJL oma süsteemis lõpuni kindlaks jääma. Nüüd tekib olukord, kus puudub Liidu vastu igasugune usaldus. Miks varem osta ja topelt maksta? Ehk siis varem ostnutele ei kehti mitte mingisugune eelis nagu tavaliselt kombeks on vaid tuleb topelt maksta! Ulme!
            See "uudis" oli nii etteaimatav, et võinuks selle peale raha panustada.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Mäletan kuskilt minevikust intervjuud kus Hr Aivar Pohlak ütles, et seda ei saa me teha et laseme pileti hinnad alla. See polevat aus nende vastu kes ostsid kalli pileti.
              Pohlakule võiks antud saavutuse eest medali või isegi ordeni anda. Veel parem riputada tänutäheks üles suur loosung, analoogne nagu Poomi ja Reimi ärasaatmismängul oli, mis siis ilusasti ka teleekraanil eetriaega saaks.

Kommentaar

Eestlased on virisemiseks loodud.

Kommentaar

kas pohlak saab see aasta jalgpalli jobu ja geeniuse auhinnad mõlemad?

Kommentaar

Õnnitlused

Head sajandat vutiaastat, kallid jalgpallisõbrad!
                    Ikka teie, EJL.

Kommentaar

Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
                      kas pohlak saab see aasta jalgpalli jobu ja geeniuse auhinnad mõlemad?
                      Tundub küll nüüd suht ise ka mängule minemas
                      Algselt postitas Tofoa
                      Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

Algselt postitas omanik Vaata postitust
                        mida viriseda? kui kõik oleks oodanud seda hetke, et hind lastakse alla, siis oleks mäng ka ilmselt ära jäänud...

kõik kes seda mängu tõsiselt näha tahavad ostavad selle pileti igaljuhul, olenemata hinnast ... see, et nüüd naabrimees selle odavamalt saab, ei morjenda mind absull! parem naudin seda, et mäng toimub täismajale kui poolikule...
                        Sellega olen nõus, et tõeline fänn on peaaegu iga hinna eest kohal ja ega see rahakaotus nüüd mind isiklikult ka ei morjenda. Aga loe mu eelmist postitust ja saad aru, et mina isiklikult olen kergelt ärritunud, et üks mees oma sõnu sööb. Ja tundub, et enamusele siinolijatest just see hinge purebki, et eelkõige fännidele peaks olema tagatud soodustused ja muud hüved. Loodame, et vahetult enne mängupäeva veel hindasid ei alandata, muidu on asi ikka päris absurd.

Kommentaar

Ja toimub siis ikka kohe täismajale või? Tuletaks meelde, et need 1500/750 piletid on otsatribüünidele. Ärge tulge nüüd ütlema, et külje peale on kõik 2500sed välja müüdud, eks. Saab siis ilmselt lahedat pilti näha, kus otsatribüünid pilgeni täis ja külje peal augud haigutavad. Kui neid just tõesti kahekümne neljandal tunnil sõdurpoiste või koolilastega tasuta täitma ei hakata, nagu keegi siin eespool soovitas. Või noh, alati saab ju 2500 pealt ka tonnile lasta näiteks. Nii lugupidamise mõttes.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Ah mingu putsi see karvane Pohlak raisk. tra ega sa kuskil egiptuse turul ei ole, et umbes langetad hindu nüüd. täiesti perses, tunnen kaasa neile kes neid pileteid ligi 5 ostis. Õnneks ma piirdusin 2ega. vittu küll, ei või ju lastekodulastele vms anda.

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                              Ah mingu putsi see karvane Pohlak raisk. tra ega sa kuskil egiptuse turul ei ole, et umbes langetad hindu nüüd. täiesti perses, tunnen kaasa neile kes neid pileteid ligi 5 ostis. Õnneks ma piirdusin 2ega. vittu küll, ei või ju lastekodulastele vms anda.
                              Raha ei haise!

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                                Ja toimub siis ikka kohe täismajale või? Tuletaks meelde, et need 1500/750 piletid on otsatribüünidele. Ärge tulge nüüd ütlema, et külje peale on kõik 2500sed välja müüdud, eks. Saab siis ilmselt lahedat pilti näha, kus otsatribüünid pilgeni täis ja külje peal augud haigutavad. Kui neid just tõesti kahekümne neljandal tunnil sõdurpoiste või koolilastega tasuta täitma ei hakata, nagu keegi siin eespool soovitas. Või noh, alati saab ju 2500 pealt ka tonnile lasta näiteks. Nii lugupidamise mõttes.
                                Minu 1500.- maksev pilet oli küll külje peal, mingi C3 või B3 vist.

Kommentaar

Working...
                                X