Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Brasiilia maavõistlus
Collapse
X
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustKas Eesti koondise trenni ka arenal näha saab?
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustma aravan, et ikka, see peaks algama pärast brasiilaste trenni.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustPärast Portugali koondise trenni istusin mina küll ainsa kõrvalise isikuna koondisetrennisoli vist 70000 piletit
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustLugesin selle kuu Jalkat ja sain nii aru, et Arena kõrval näeb mängu ka suurelt ekraanilt. Vastab tõele?
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustEi tea kas mängu ajal sajab või ei saja? Ei usalda eriti seda Eesti ilma ennustamist.RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustTavaliselt on saatjateks 7-9 aastased. Mõni saatja võiks olla mängijast pikem kah
Kommentaar
-
Kuulasin just Kalle Muuli sügavamõttelist seisukohta R2 saates Olukorrast Riigis. Näppu vibutati näiteks Eesti jalgpalli allakäigu suhtes: kunagi ju olevat kõik mängud välja müüdud (näitena toodi Hollandi mäng), nüüd aga peab Brasiilia mängu piletid alla hindama, mis näitab katastroofilist huvi langust, mis omakorda teadagi seletatav taseme langusega.
Ehkki ma olen nõus, et Pohlak näitas end Brasiilia mängu taustal pisut jobuna küll...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar