Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Brasiilia maavõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Brasiilia staarid saabuvad Eestisse kui lihtinimesed

Mis eralennuk? Või isegi tšarterreis? Kaka & Co saabub täna Tallinna täiesti tavalise kodaniku kombel. Ent siin muundutakse kuningakassideks.

Kui tavaliselt kasutavad isegi brasiillastest mitu klassi madalamad meeskonnad otsereise, siis viiekordsete maailmameistrite koondis teeb üllatava erandi. Eestisse jõutakse mitmes jaos – suurem seltskond tuleb Frankfurdist -, kuid täiesti tavaliste liinilendudega.

"Siin kogunevad nad lennujaama vipialasse ja sealt sõidutab buss nad otse hotelli," sõnas jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht.

Ehk: lennujaamast algab luksus ja privaatsus. RadisonBlu hotellis on staaridele kinni pandud oma korrus, kuhu pääseb vaid spets-kaartidega. Mitmes, ööbimiskoha esindaja Bastian Gaerner ei avalda.

"Üht sviiti kasutavad nad massaažitoa ja teist puhkeruumina. Neil polegi vaja muid korruseid külastada – ka söömine on korraldatud sinna," lausub Gaerner.

Siiski rõhutab ta: brasiillased pole nõudnud midagi erilisemat kui teised Eestit väisanud vutikoondised. Ühes tehakse isegi järeleandmine: "Hispaanial, Portugalil ja Türgil oli kaasas oma kokk. Brasiillased saatsid menüü ja teatasid, et usaldavad täielikult meid."

Kuulsate külaliste Tallinnas liikumise ja turvamise eest vastutab siinne alaliit. "Aga siin pole midagi erilist – ihukaitsjaid nad ei vaja," avaldas Uiboleht. Kui kohvimaa pojad peaks soovima mängu eel või järel minna tutvuma Tallinna huviväärsustega, ollakse valmis abistama.

Ühe erandi Brasiilia leer siiski tegi: homme kell 16 algavale ja poolteist kuni kaks tundi kestvale treeningule ei lubatud eraldi pileteid müüda. Küll saab sinna tasuta ülehomse mängu pääsme ettenäitamisel. "Eraldi autogrammide jagamist ei ole ette nähtud – on puhtalt nende endi otsustada, kas annavad või ei anna."
    http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
    Klavani debüüt Meistrite liigas!

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
      Kuulasin just Kalle Muuli sügavamõttelist seisukohta R2 saates Olukorrast Riigis. Näppu vibutati näiteks Eesti jalgpalli allakäigu suhtes: kunagi ju olevat kõik mängud välja müüdud (näitena toodi Hollandi mäng), nüüd aga peab Brasiilia mängu piletid alla hindama, mis näitab katastroofilist huvi langust, mis omakorda teadagi seletatav taseme langusega.
      ma küll olen selle saate suhteliselt järjepidev kuulaja, ent millegipärast ma ei suuda väga tihti Muuli seisukohtadega end samastada. ta vahel lihtsalt ei tea, millest ta räägib ja siis kukub lahmima. põhimõttelisi erinevusi antud võrdluse juures on selliste järelduste tegemiseks liialt palju. huviga ootan hetke, mil saan veebist üle kuulata ja Samosti seisukohti kuulata. kes ei tea, siis saadet saab järelkuulata R2-e kodulehelt. Tänud viite eest igatahes Gallacher

põhimõtteliselt olen nõus osalise, mitte kogu, kriitikaga selle pileti hinna allalaskmise suhtes, ent usun et asja pehmendab oluliselt tõik, et staadion tulebki täis. kõik märgid seda näitavad.

ühe turundsliku/kommunikatsioonilise flopi võib päästa sellest tulenev tagajärg. kokkuvõttes usun, et Brasiilia tulekuga saavutatakse siiski turunduslik suurvõit (aluseid selle hindamiseks on erinevaid), kuigi vahepeal tundus asi käest minemast. ootan põnevusega mängu ja järelkajasid

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
        ma küll olen selle saate suhteliselt järjepidev kuulaja, ent millegipärast ma ei suuda väga tihti Muuli seisukohtadega end samastada. ta vahel lihtsalt ei tea, millest ta räägib ja siis kukub lahmima. põhimõttelisi erinevusi antud võrdluse juures on selliste järelduste tegemiseks liialt palju. huviga ootan hetke, mil saan veebist üle kuulata ja Samosti seisukohti kuulata. kes ei tea, siis saadet saab järelkuulata R2-e kodulehelt.
        Olen ka tihtipeale mõelnud, et Muuli seisukohad on kuidagi vildakad Samostiga võrreldes. Viimasel ajal pole saadet kuulanud, aga eks nüüd siis peab kuulama. Siiski üllatav, et Muuli sellist juttu räägib. Probleem on ju ikkagi kõrges hinnas ja ka masus. Koondise tase nüüd langenud küll ei ole, seda võiks endine amatöörtegevjalgpallur siiski taibata. Isegi, kui nüüd Postimehes töötad.

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
          Kas Eesti koondise trenni ka arenal näha saab?
          Täna kell 11.
          DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
          Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Tekkis selline mõte, et Eesti jalgpall 100 sünnipäeva raames võiks enne Brasiilia mängu avavilet mälestada minutilise leinaseisakuga kõiki kunagisi Eesti jalgpalliga seotuid mehi, kes on tänapäevaks meie seast lahkunud, eriti aga neid, kelle jalgpallurikarjäär jäi ajaloo keerdkäikudele tõttu pooleli või lõppes tänu Eesti koondises esinemisele fataalselt.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
              Tekkis selline mõte, et Eesti jalgpall 100 sünnipäeva raames võiks enne Brasiilia mängu avavilet mälestada minutilise leinaseisakuga kõiki kunagisi Eesti jalgpalliga seotuid mehi, kes on tänapäevaks meie seast lahkunud, eriti aga neid, kelle jalgpallurikarjäär jäi ajaloo keerdkäikudele tõttu pooleli või lõppes tänu Eesti koondises esinemisele fataalselt.
              Mina arvan, et jalgpalli sünnipäeva tippsündmus võiks olla siiski rõõmus ja pidulik üritus ning sellele kunstlikult musta tooni lisada pole mingit vajadust.
              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

kas keegi teab, et kas ETV kodukalt saab m2ngu kaeda v6i mitte? steiv?

Kommentaar

ETV otste saab ikka kaeda.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                    Olen ka tihtipeale mõelnud, et Muuli seisukohad on kuidagi vildakad Samostiga võrreldes. Viimasel ajal pole saadet kuulanud, aga eks nüüd siis peab kuulama. Siiski üllatav, et Muuli sellist juttu räägib. Probleem on ju ikkagi kõrges hinnas ja ka masus. Koondise tase nüüd langenud küll ei ole, seda võiks endine amatöörtegevjalgpallur siiski taibata. Isegi, kui nüüd Postimehes töötad.
                    Kui mõelda selle peale, kellega endine amatöörjalgpallur koos mängis ja kust ta tõenäoliselt siiamaani jalgpalli kohta arvamusi saab, siis pole tema negatiivses seisukohavõtus mitte midagi üllatavat.

Kommentaar

ega see ETV alvarezile sinna Hiinasse vist väga ei levi.

samas, tuhande striimi maa ju siiski. isegi myp2p lubab neid juba praegu tükki neli, mõne vast ikka käima saad.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                        ega see ETV alvarezile sinna Hiinasse vist väga ei levi.

samas, tuhande striimi maa ju siiski. isegi myp2p lubab neid juba praegu tükki neli, mõne vast ikka käima saad.
                        Kõike võib juhtuda.

Kommentaar

Algselt postitas alvarez Vaata postitust
                          kas keegi teab, et kas ETV kodukalt saab m2ngu kaeda v6i mitte? steiv?
                          minu esmase info kohaselt pealt olema nii ETV saidil kui ETV spordi saidil, no pmst sama stream.

Kommentaar

Algselt postitas EMHI
                            Kolmapäevast- reedeni vallutab Põhjamaad lääne poolt saabuv madalrõhuala. Pilvine, sajune ja tuuline ilm(tuule suund edelast loodeni) annab päevamaksimumiks vaid 17…20 kraadi.
                            Teeme nüüd koos ühe suure energiaringi ja hoiame selle kräpi siit neljapäeva hommikuni eemal
                            Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

kui endal piletit pole, siis nagu ei olegi võimalik treeningut vaatama minna?

Kommentaar

Algselt postitas jansa1717 Vaata postitust
                                kui endal piletit pole, siis nagu ei olegi võimalik treeningut vaatama minna?
                                Ei ole jah.

Kommentaar

Working...
                                X