Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Brasiilia maavõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

müüa üks pilet Brasiilia mängule. Koht on C6 sektor 12 rida koht 254. Hind 400kr. kes huvitatud kirjutage kaidoest@hotmail.com.

Kommentaar

pilet on leidnud juba uue omaniku.

Kommentaar

Algselt postitas jansa1717 Vaata postitust
        kui endal piletit pole, siis nagu ei olegi võimalik treeningut vaatama minna?
        Ma olen nii aru saanud jah. Ja kui tohib mainida, siis on jällegi tegemist eriti haige süsteemiga.
        Üks asi on see, et inimestel lihtsalt pole raha, et osta endale mängupiletit, aga ilmselt ei tulnud vutiliit selle pealegi, et on kindlasti olemas sada muud erinevat pöhjust, miks ei saa üks vöi teine inimene mängule minna. Oletame, et peab näiteks tööl olema vöi söidab keegi välismaale vöi mis iganes muu pöhjus - selle ajuvaba piletisüsteemiga vöetakse nüüd nendelt vöimalus näha pallivölureid vähemalt trennigi tegemas. Hea populariseerimine Kingitus köigile Eesti spordisöpradele.

Kommentaar

..krt, küll võib küll üks number palju vinguda ...
          RummaBastards!

Kommentaar

No küll see EJL müüks ka homme hea meelega kasvõi kahekümneviieka eest staadioni täis, aga kui ikka brassid ütlesid, et ei soovi nii, siis mis parata.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

jansa, ma saan aru, et brasiilia on su pikaaegne lemmik ja puha, aga proovi asju laiemalt näha.
              Muidu - edu fännibussile ja mängule!

Kommentaar

kohutav :S

Kommentaar

SupporterGrupi Suppperpakkumine

Kaubanduslik teadaanne!

Eesti-Brasiilia maavõistluse mängusall -

- mängumärk, mida salli külge nõeluda -

- ja sinimustvalged täispuhutavad bängbängid, mida üksteise vastu kena kokku peksta

KÕIK KOLM TOODET KOKKU VAID 125 EEK

Saadaval enne mängu fännibussis ja ümber staadioni asetsevates SupporterGrupi müügitelkides, kus muuhulgas müüakse ka mitmesugust muud fännikraami, millest ühtkomateist näha ka SG veebisaidil.
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kui mul on 2500 kr maksev pilet kas see 400 kroonise pileti värk kehitb ka sellele? (+ ka tasuta pilt peetavale sõprusmängule ja 5 krooni maksev pilet)

Kommentaar

Algselt postitas v50 Vaata postitust
                      Kui mul on 2500 kr maksev pilet kas see 400 kroonise pileti värk kehitb ka sellele? (+ ka tasuta pilt peetavale sõprusmängule ja 5 krooni maksev pilet)
                      Ei. See kehtib ainult 1500.- pileti ostnutele, kes vastu kotte said selle piletisüsteemiga.
                      FC Flora

Kommentaar

Täitsa sitasti ju siis

Kommentaar

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

«Kindlasti ei tohi proovida hümni laulmisel uut ja põnevat lähenemist. Tuleks ikka minna mööda head vana kinnitallatud traditsioonilist rada,» lausus mullu oma hümniinterpretatsiooniga mõnede jalgpallisõprade pahameele ära teeninud laulja.

ai see on liiga hea

Kommentaar

Müüa 2 piletit Brasiilia mängule, hind 700 kr tükk. Kontakt monikave@tlu.ee.

Kommentaar

Hei..

Oskab keegi öelda millised taevakanalid peale ETV seda veel üle kannavad. Kasvõi Brasiilia kanalid, kuna siin USA-s ma ETV-d ei näe
                                vabakutseline.. Mängin seal kuhu kutsutakse :P.

Kommentaar

Working...
                                X