Kohtunikul on küll kõrvade vahel ainult tuul vist.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Brasiilia maavõistlus
Collapse
X
-
Portugali viik oleks võinud sama jätku saada, kuna sisselastud värav oli siiski selgelt meie endi kingitus, kui Bärengrubi väga lohakas sööt võimaldas brassidel skoorida.
Tervikuna Seleccao jättis ikka üsna halli mulje maailma 1 koondise kohta. Eelmise aasta oktoobris kui hispaanlased samal positsioonil olid ja maarjamaal pallisid, tegid La Furia Roja poisid ikka kordades tugevama partii. Oma osa võib olla ka sõprusmängus, kuid brassid jätsid mitmeid võimalusi kasutamata, samas kui hispaanlased lõid oma kolm kolli nö poolvõimalustest (standardolukordadest kaks).
Sinisärkide poolel olid väga head Jääger ja eriti Puri, kelle mitmed petted ja läbisööstud olid maailma klassi väärilised.
Ka Pareiko oli hea, kuna väravas temal mingit süüd polnud. Esimesel poolajal oli terav ka Lindpere, kuid teisel kadus pilti ära.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas rauno Vaata postitustkurb ,et selline pilt läheb 150 riiki... ei tea kas olen ma liiga kriitiline kuid mulle tundub ,et ülekande rezii puldi taga tehakse mingit imeasja...
kordused olukordadest kohe peale olukorda kui mäng edasi läheb.. ja kordust näidatake vähemalt 3x kuigi ühest piisab,taustaks Kaljuveeri kommentaarid :"eesti ründab,ei auti läks".. korduseid peaks näitama siis kui mäng seisab mitte siis kui pall kiirelt platsil ringi käib ning mingid täiesti imelikud suured plaanid nii et raske aru saada mis platsil toimub... a noh eks kogemust on vähe kuid võrreldes rus vs arg mängu ülekandega on ikka väga suur vahe kvaliteedis...
ootan aega kui ka meil ülekannet jalgpallist tehakse proffesionaalselt... kuigi jätkan edaspidi mängude vaatamist staadionilt...
loodame,et poisid lisavad midagi juurde ja vastavad väravaga ja ei vaju äraAlgselt postitas Nohik Vaata postitustMis mottes? See, mis telesse läheb?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Matchy Vaata postitustKui panna Viikmäe ja Vosko kahekesi ette, siis ega ründajatelt väravat loota ei ole.
Aga Puri ja Jääger super head seal äärel.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas Matchy Vaata postitustKui panna Viikmäe ja Vosko kahekesi ette, siis ega ründajatelt väravat loota ei ole.
Aga nad suudavad pikki palle võita, minu arust oleks parim rünne Vosko ja Oper
Kommentaar
-
Kurat, See voskoboinikov on lammas. Sellised olukorrad ja alati eksib või ei jõua. mis tast sinna Koondisesse võtta kui ta hakkama ei saa:@sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas suusasaabas Vaata postitusttea kas nädala pärast puri uues klubis või..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar