Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Aga jah, need pasunad võiks ka perse panna. Kui Eesti koondis väljakule saabus ja see pasuna-jama hakkas oli tunne nagu vilistataks Eesti koondist välja.
Mis sa arvad et Savipäts sinna niisama kätlema pääses - uus tabloo on samahästi kui olemas. Aga jah, suht häbi sellise tablooga brasside vastu mängida telepildiga 150sse riiki.
Mina sain aru niiviisi, et Vabariigi President sõbralikult keeldus kutsest ja Peaminister oli puhkusel ning seetõttu sai kutse Linnapea. Kuidagi propagandistlikult ta seda küll ei kasutanud. Ja see tabloo jõuab ju ka ainult nendeni, kes statal, sest teised näevad kordusi ja nii. Rumal jutt seega.
Üleüldse võiks kohaliku poliitika asemel mõelda sellele, et meie mehed mängisid mitmesaja miljoni vaataja ees ja said sellega täitsa hästi hakkama. Meie järgmistel vastastel midagi lihtsat küll ei ole ning Eestile sai korralikult reklaami tehtud.
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Several Brazilian players, including Kaka and Luis Fabiano, complained that the Northern Europeans were "very violent", and tried to "purposely" injure them.
Kuule, sa Aramis oled muidu mõistlik mees. Milleks nüüd selline jutt siis? Isuga mängivaid brasse küllap ikka oled näinud. Muidu.
Sul on brasiiliast hea arvamus. Mul pole. Olen lives näinud nende võitu MMil Horvaatia üle ja ma ei näinud siis midagi enamat. Vähemat ete küll ei tule.
Mis puutub nende juttu suvepuhkuselt naasmise kohta, siis nojah võibolla küll, et füüsise osas pole 100% peal praegu.
Mina sain aru niiviisi, et Vabariigi President sõbralikult keeldus kutsest ja Peaminister oli puhkusel ning seetõttu sai kutse Linnapea. Kuidagi propagandistlikult ta seda küll ei kasutanud. Ja see tabloo jõuab ju ka ainult nendeni, kes statal, sest teised näevad kordusi ja nii. Rumal jutt seega.
Üleüldse võiks kohaliku poliitika asemel mõelda sellele, et meie mehed mängisid mitmesaja miljoni vaataja ees ja said sellega täitsa hästi hakkama. Meie järgmistel vastastel midagi lihtsat küll ei ole ning Eestile sai korralikult reklaami tehtud.
Ma ei saa täpselt aru, mida sa teed, aga ma soovitaks sul külastada ükskõik mis riigis mingit normaalset staadioni. Või veel parem, saad aega astu läbi Kadriorust. Seal on ka mingi selline asi ülal, mis peaks olema statkal. Saviets on nali, mida alati tehakse ja need inimesed, keda need kuidagi puudutavad pole normaalsed inimesed.
Selle PAreiko kohta veel et ajab närvi küll kui minigd ülbed Brassid Sind jalgadega toksivad sealjatagant kui kohtunike ei näe ja muud moodi pedereerivad.
Üldiselt mulle meeldis mäng aga kohtati oli natuke piinlik vaadata. See kuidas Pareiko seal kolm korda ülbitsema hakkas. Miks? Sõprusmäng siiski, sai väike müksu mis siis? Vaja hakkata taidlema ja mängu ilu sellega rikkuma. Muidu olid meie mehed tublid.
Kommentaar