Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Brasiilia maavõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Sa pead ikka soe peast olema kui sa ütled et melo tackle ja kruglovi tackle oli 1-1le, ühele oli millisekund hilinemine teisel sekund ja jalg kõrgle õhus! rõhutan õhus! Alves lõi Kruglovi näkku! Kruglov ei reageerinud sellele! Kallistasid Luisaoga, kellel oli kollane all! Sai Kruglov kollase ja Alves kollase aga kuhu jäi Luisao?? Mille eest Kruglov sai teise kollase?
    Kruglov sai ühe kollase vea eest ja teise kollase sai ta puhtalt selle pärast, et kohtunik lasi mängul üle kätte minna. Postitaja kes väitis oma postis, et kõik brasside kossi libistamised karistati ära siis julgen ma vastupidist väita. Kaka seljatagant libistamisi ei karistatud isegi kollase kaardiga, anti ainult vea märgiks vile ja oligi kõik. Melo viga oli raudselt punase kaardi koht, Puri oli tast juba möödas ja tema hüppab nahaalselt jalgadesse, aga ei saa isegi kollast kaarti.

Kommentaar

Tarmo, palun ära enam Voskot koondisesse võta

Kommentaar

Algselt postitas Sunderland Vaata postitust
        Puri oli tast juba möödas ja tema hüppab nahaalselt jalgadesse, aga ei saa isegi kollast kaarti.
        Kollase vist siiski sai.

Kommentaar

Mina ei saa aru kuidas üldse saavad sellised mehed nagu Vosko koondisesse. Vähemalt minu jaoks ta pole millegi erilisega silma jäänud.

Kommentaar

jah, kollane (kuigi oleks väärinud punast)

87. min: Felipe Melo tõmbab Sander Puri pikali ning teenib kollase kaardi
            http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
            Klavani debüüt Meistrite liigas!

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
              Mina ei saa aru kuidas üldse saavad sellised mehed nagu Vosko koondisesse. Vähemalt minu jaoks ta pole millegi erilisega silma jäänud.
              sama küsimus mida sa teed jalgpallifoorumis kui sa jalgpallist üldse ei jaga?

Kommentaar

Algselt postitas stark Vaata postitust
                KES TAHAB TERVET MÄNGU UUESTI VAADATA SIIS PALUN..

(osade kaupa)
                Sweet ! ! ! ! !

Kas Komentaator ütleb 0:55, kurva ? (kes ei tea siis Kurva on Poola keeles lits )

Kommentaar

Keegi võiks siis highlights video ka teha ja youtube panna.

Kommentaar

No tegelikult on Vosko päris tubli, kui jätta arvestamata, et ta jääb peale kukkumist liiga kaua kohtunikku silmitsema, selle asemel, et edasi võidelda või vähemalt sulust välja joosta.. nohjah, see kõik tema tegemised ju nullibki.
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Lambiahv Vaata postitust
                      Keegi võiks siis highlights video ka teha ja youtube panna.
                      panen varsti üles midagi

Kommentaar

foorumid: tegelt ütles ta Lenna Kuurmaa, aga üsna kiiresti.

Kommentaar

Kehva pildina ka siis see Purile sisse sõitmine.

Paraku muidugi kui see kruglovi situatsioon üle vaadata, ei pandud seda tähele, et kohe peale Kruglovi viga äsas brass talle vastu pead.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Algselt postitas stark Vaata postitust
                            sama küsimus mida sa teed jalgpallifoorumis kui sa jalgpallist üldse ei jaga?
                            ma küsin sama asja sinult

Sellist võimalust, nagu Voskol oli, annab perse keerata. Aga ilmselt jääb ta pikaks ajaks koondisesse, sest pole lihtsalt paremaid vendi sinna võtta.

Kommentaar

Seejutt, mida seltsimees Kaljuveer rääkis, et Brasiilia jalgpall on rõõmus ja lõbus sambajalgpall on jama. See mida nägite, see ongi selline nende kodune jalgpall, kui ikka vastane ei meeldi siis kossisõidud, küünarnukid ja muu kasutusse. Brasiilia stiil lihtsalt. Ja hea, et eestlased põnnama ei löönud ja vastu hakkasid, kuigi samas Piiroja on kapteniks pisut närviline. Selle asemel, et Pareiko ja ühe brassi (oli vist Luisao) vahelist arusaamatust rahulikult klaarima minna, tahtis ise kähmlema minna. Seetõttu tuleb abikapten Gilberto Silvale au anda, et pigem tema lahendas riiu.
                              Ja kes eelnevalt Lindpere siunasid, et see midagi asjaliku ei teinud, siis just tema toorevõitu mäng, rikkus heas mõttes brasside tuju. Muidu oleks nad tõesti meie kulul sambat tantsinud.
                              Aga viis pluss mehed olid Puri ja Vassiljev ja kui Bärengrubi kärn maha arvata, oli kaitse ka asjalik.
                              Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                                ma küsin sama asja sinult

Sellist võimalust, nagu Voskol oli, annab perse keerata. Aga ilmselt jääb ta pikaks ajaks koondisesse, sest pole lihtsalt paremaid vendi sinna võtta.
                                Vosko on tubli tegelt , võitleb olukorrad lõpuni vähemalt.

ee..
                                mis tsirkust viikmäe tegi?

Kommentaar

Working...
                                X