Jeerum! Jõhker ju!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Brasiilia maavõistlus
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustRauno Volmarile võiks nende kolme pildi eest aasta parima spordifotoseeria auhinna kohe kätte anda. Superhästi tabatud olukord:
3x © Rauno Volmar/EPL
Kommentaar
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustTõusis aga kohutavalt respect Eesti koondislaste ja fännide vastu.
Loodetavasti ei tehta sest piletijamast enam suurt juttu, sest juubeliüritus möödus ju üsna meeldivalt, Eestile sai korralikult reklaami tehtud ning selle reklaami vilju saame lähiajal ehk veel nautida. Teadmine, et makstud raha eest jõudis info Eesti olemasolust ja meie sitkest mängust miljoniteni, võiks ju ka piletiraha pärast kiunujaid rahustada.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustEestile sai korralikult reklaami tehtud ning selle reklaami vilju saame lähiajal ehk veel nautida. Teadmine, et makstud raha eest jõudis info Eesti olemasolust ja meie sitkest mängust miljoniteni, võiks ju ka piletiraha pärast kiunujaid rahustada.
Eriti lahe on saada emaile nii Chicagost kui ka TelAvivist ja Ammanist oma sõpradelt. Mängu vaadati nii USA-s kui ka Jordaanias ja Iisraelis
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustSee on küll õige jutt.
Eriti lahe on saada emaile nii Chicagost kui ka TelAvivist ja Ammanist oma sõpradelt. Mängu vaadati nii USA-s kui ka Jordaanias ja IisraelisFCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSen ,ära rohkem peale võta ,muidu hakkavad polüneesiast hottendotid sulle varsti e-maile saatama
Edit. 1 känguru saatis ka praegu tervitused
Kängurud vaatasid ka mängu.
Kommentaar
-
Vaatasin lõpuks mängu salvestuse ära.
Milline faking pasunakoor! Nagu oleks Suurhallil katus pealt ära võetud
Tervest staadionist ma ei räägigi, see on vist lootusetu, aga Lõunatribüün tuleks küll nendest plastikpasunatest kuidagi puhtaks rookida. aiFo tõstatas selle teema juba millalgi 4-5 aastat tagasi, aga tundub, et olukord on aja jooksul ainult hullemaks läinud, pealegi on primitiivsed väiksed torbikud asendunud kraadi võrra valjemate undajatega.
Veel hakkas silma asjaolu, et lippe ja bännereid on värava taga kuidagi väheseks jäänud. Esimesena torkas pähe Tembu orgunnitud Poomi lipp, mis võiks minu arvates küll residendina igal koondisemängul kohal olla.
Mängust endast on siin niigi palju juba räägitud ja midagi uut mul lisada ei ole.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Ma panin tähele, et esmakordselt oli istmetele pandud need trioeti pulgad mis täis sai puhuda. Üsna normaalne liigutus tegelikult, etemad ikka kui need pasunad.
Kuigi - eriti šheff oleks, kui nüüd kõik kambakesi mõtleks mõnusad ja väga laheaad uued laulud valmis, ning võiks mõneks mänguks panna samuti istemetele sarnased asjad, ainult laulude sõnadega. Kindlasti laulaks rohkem kaasa inimesi.
Kommentaar
-
Lõiguke Jumala sulest Eesti Päevalehes:
Panin toru hargile ja sõin kaks apelsini. Meel ei olnud enam nii must, mõtlesin, et tühja kah – kui proua Saagim näppaski Püha Vaimu kirikust mõne armulauakarika või ninasarviku sarve, siis mis seal ikka. Kas mul kraami vähe? Terve maailm on minu oma, kõik linnud, loomad, merekalad ja sitikad on minu loodud ja kui tahtmine tekib, siis loon igasugu imevigureid juurdegi. Näe, ükspäev tuli tuju, võtsin tavalise kaka, panin talle jalad alla ja saatsin Eestisse jalgpalli mängima! Küll kõik eestlased rõõmustasid! Lihtne ja väike ime, aga kui palju see inimlastele rõõmu teeb!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar