Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Brasiilia maavõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jeerum! Jõhker ju!

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
      Rauno Volmarile võiks nende kolme pildi eest aasta parima spordifotoseeria auhinna kohe kätte anda. Superhästi tabatud olukord:

3x © Rauno Volmar/EPL
      Soovitan oodata esmaspäevast Päevalehte, kus minu suhteliselt nigela intervjuu kõrval on Volmari täiesti kenjaalne pilt Jüri Pihlist sotside peakontoris.

Kommentaar

DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
        Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Aa see huumor tuli seoses mänguga meelde, et need kes näiteks said 400eekuga pileti eks. Oleks ju saanud täiesti vabalt sektori kus maksik pilet 2500.- (varupingi taha jne.) sest neid turvasid ju ei olnud ega midagi.

Kommentaar

mängu parim moment Päris mõnus vaadata kuidas kaka sinna pikali nutma jäi.

Kommentaar

Algselt postitas BCfey Vaata postitust
              Tõusis aga kohutavalt respect Eesti koondislaste ja fännide vastu .
              Novot ja see oli ka sajandi mängu eesmärk, ma arvan.

Loodetavasti ei tehta sest piletijamast enam suurt juttu, sest juubeliüritus möödus ju üsna meeldivalt, Eestile sai korralikult reklaami tehtud ning selle reklaami vilju saame lähiajal ehk veel nautida. Teadmine, et makstud raha eest jõudis info Eesti olemasolust ja meie sitkest mängust miljoniteni, võiks ju ka piletiraha pärast kiunujaid rahustada.
              Which ship has never docked at Liverpool?
              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Mulle meeldis kõige rohkem melu mis toimus enne mängu ja mängu ajal.

Kommentaar

Ükski kohtunik ei lase mitte kunagi Eestil Brasiiliat või Lätil Saksat võita, löögu või saksa kaitsja trahvikastis läti kesktormajale rusikaga näkku...

Kommentaar

Algselt postitas sicmic Vaata postitust
                    Eestile sai korralikult reklaami tehtud ning selle reklaami vilju saame lähiajal ehk veel nautida. Teadmine, et makstud raha eest jõudis info Eesti olemasolust ja meie sitkest mängust miljoniteni, võiks ju ka piletiraha pärast kiunujaid rahustada.
                    See on küll õige jutt.
                    Eriti lahe on saada emaile nii Chicagost kui ka TelAvivist ja Ammanist oma sõpradelt. Mängu vaadati nii USA-s kui ka Jordaanias ja Iisraelis

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                      See on küll õige jutt.
                      Eriti lahe on saada emaile nii Chicagost kui ka TelAvivist ja Ammanist oma sõpradelt. Mängu vaadati nii USA-s kui ka Jordaanias ja Iisraelis
                      Sen ,ära rohkem peale võta ,muidu hakkavad polüneesiast hottendotid sulle varsti e-maile saatama
                      FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                        Sen ,ära rohkem peale võta ,muidu hakkavad polüneesiast hottendotid sulle varsti e-maile saatama
                        Just võtsin sinu ja levadia terviseks, vaatasin emaili, polnud rsk pölüneesiast midagi.

Edit. 1 känguru saatis ka praegu tervitused
                        Kängurud vaatasid ka mängu.

Kommentaar

Vaatasin lõpuks mängu salvestuse ära.
                          Milline faking pasunakoor! Nagu oleks Suurhallil katus pealt ära võetud
                          Tervest staadionist ma ei räägigi, see on vist lootusetu, aga Lõunatribüün tuleks küll nendest plastikpasunatest kuidagi puhtaks rookida. aiFo tõstatas selle teema juba millalgi 4-5 aastat tagasi, aga tundub, et olukord on aja jooksul ainult hullemaks läinud, pealegi on primitiivsed väiksed torbikud asendunud kraadi võrra valjemate undajatega.
                          Veel hakkas silma asjaolu, et lippe ja bännereid on värava taga kuidagi väheseks jäänud. Esimesena torkas pähe Tembu orgunnitud Poomi lipp, mis võiks minu arvates küll residendina igal koondisemängul kohal olla.

Mängust endast on siin niigi palju juba räägitud ja midagi uut mul lisada ei ole.
                          Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Ma panin tähele, et esmakordselt oli istmetele pandud need trioeti pulgad mis täis sai puhuda. Üsna normaalne liigutus tegelikult, etemad ikka kui need pasunad.

Kuigi - eriti šheff oleks, kui nüüd kõik kambakesi mõtleks mõnusad ja väga laheaad uued laulud valmis, ning võiks mõneks mänguks panna samuti istemetele sarnased asjad, ainult laulude sõnadega. Kindlasti laulaks rohkem kaasa inimesi.

Kommentaar

Mina avaldasin oma mitte kohale ilmumisega protesti kalli piletihinna üle.

Kommentaar

Lõiguke Jumala sulest Eesti Päevalehes:

Panin toru hargile ja sõin kaks apelsini. Meel ei olnud enam nii must, mõtlesin, et tühja kah – kui proua Saagim näppaski Püha Vaimu kirikust mõne armulauakarika või ninasarviku sarve, siis mis seal ikka. Kas mul kraami vähe? Terve maailm on minu oma, kõik linnud, loomad, merekalad ja sitikad on minu loodud ja kui tahtmine tekib, siis loon igasugu imevigureid juurdegi. Näe, ükspäev tuli tuju, võtsin tavalise kaka, panin talle jalad alla ja saatsin Eestisse jalgpalli mängima! Küll kõik eestlased rõõmustasid! Lihtne ja väike ime, aga kui palju see inimlastele rõõmu teeb!

Kommentaar

Working...
                                X