Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Keiss
    replied
    Kirjutan alla.

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Kindlalt esimene variant.
    Ma pakun ,et mõlemad variandid sobivad. Oleme oma tulemustega tagasi seal ,kust me kunagi iseseisva Eesti jalgpalliga alustasime suure saksa jalgpalligeeniuse juhtimisel. Ma ei saa aru ,kelle jaoks me Pro-litsensiga treenereid koolitame ,kui mingi kuradi bundesliga pallipoiss siin puid ja maid kamandab. Igas teises riigis oleks treener juba ammu selliste tulemuste peale kinga saanud meil venitatakse ikka viimaseni ja siis minnakse lõpuks suure riiuga laiali . Tuletage mellde milliseid lakse on noored sakslase käpa all sel hooajal saanud . Mina saadaks ta kohe minema otsigu lolle mujalt näiteks Kasahastanist

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    Teine 5-0 tala siis.Kas poisid on kehvad või tuleks hakata peatreenerit vahetama?
    Kindlalt esimene variant.

Leave a comment:

• Keiss
    replied
    0 - 5 mis seal toimub?

Leave a comment:

• budu
    replied
    Teine 5-0 tala siis.Kas poisid on kehvad või tuleks hakata peatreenerit vahetama?

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Mängust aga nii palju ,et esimene poolaehg oli OK. Aga kohtunik oli niivõrd pede ,et mul hakkas vihast pea valutama Sakslasi hoiti nagu sitta pilpa peal. Meie poisid olid poole väiksemad ,kuid võitlesid vapralt . Mis teha aga jõu vastu tõesti täna ei saanud.

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Täna U -17 mängul käies ma veel suurt jalgpallibuumi ei kohanud. Samad vanad tuttavad nagu ikka, inimesed ,kes vaatamata sitale ilmale ja ajale on alati kohal ja seda aastaid . Kahju ,et neid inimesi ei osata hinnata ja tähele panna . Korraga tuli meelde Pahvi tänane jutt Postimehes .Krt. tal vist on mõnes asjas isegi õigus.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Mis sa halad vales teemas, otsi ikka halamisteema üles. Tead ju väga hästi, et protokollid ilmuvad tavaliselt järgmisel päeval. Kui muidugi suudad sellist asja meelde jätta.

Leave a comment:

• Amadeus
    replied
    huvitav et u17 pole isegi sedavõrd oluline, et mingisugunegi protokoll ejl kodukale tekiks. vabandust, protokoll on, aga sellesse ei ole mitte midagi sisse kantud. Juhuks kui seda muudetakse ja siis öeldakse, et mina udu ajan kopeerin amteliku protokolli alt kogu info, mis seal on.

Eesti - Belgia 1:3 (0:2)

Põhikoosseis
    Vahetusmängijad
    Treener

Mäng: 03.05.2011 17:00, A. Le Coq Arena Harjutusväljak Pealtvaatajaid: 54
    Kohtunik: Jaan Roos
    Abikohtunikud: Neeme Neemlaid, Silver Kõiv
    Delegaat:
    Vaatleja:

Leave a comment:

• asdf
    replied
    Video Eesti U-17 koondise väravatest sel EM-valikturniiril: http://www.youtube.com/EJLTV

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Hea töö Albert, hea töö!

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas lennu Vaata postitust
    Sääritsale on mokka mööda erinevad naiste alad nagu iluvõimlemine, -uisutamine, ka naiste võistkonnaspordialad; ... Austria mängu päeval oli toimetaja vist Säärits ja lõppes naiste Meistriliiga hooaeg ja nii lihtne see ongi.
    Olen ka seda tähele pannud. Nüüd Soccerneti uudist lugedes Ave Pajo kohta tekib lihtsalt huvi - kas eile oli ka toimetajaks Säärits?

Leave a comment:

• lennu
    replied
    Algselt postitas Kalp Vaata postitust
    Pigem tahaks teada,miks ERR Eesti-Austria mängult pilti ei tootnud?Tehti mingi järeldus esimesest kaotusest ja otsustati võttegrupp Levadia-Lootose naiste mängule saata?Saksamaaga mängu kajastati korralikult-kõik väravad,intervjuud...
    Regulaarse ETV spordisaate jälgijana oled sa ilmselt tähele pannud, et saate teemad sõltuvad sageli üsna tugevalt toimetajast. Osilale meeldib kergejõustik, ujumine jalgpall; Sääritsale on mokka mööda erinevad naiste alad nagu iluvõimlemine, -uisutamine, ka naiste võistkonnaspordialad; Kuusele suusatamine, sõudmine, ratsutamine, orienteerumine; Ojangule auto-moto jne. Ehk siis Saksamaa U-17 on oma tulemuste ja treeneri pärast kindlasti seksikam kui Austria ja ametis oli vist Osila; Austria mängu päeval oli toimetaja vist Säärits ja lõppes naiste Meistriliiga hooaeg ja nii lihtne see ongi.

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Küllap nad homme kohal on aga viik Austriaga oli tõesti päris kõva üllatus .Omalgi jäi see mäng nägemata ,mitte küll usu puudusest aga pigem laiskusest ikka. Aga homset mängu tahan küll näha .

Leave a comment:

• Kalp
    replied
    Pigem tahaks teada,miks ERR Eesti-Austria mängult pilti ei tootnud?Tehti mingi järeldus esimesest kaotusest ja otsustati võttegrupp Levadia-Lootose naiste mängule saata?Saksamaaga mängu kajastati korralikult-kõik väravad,intervjuud...

Leave a comment:

Working...
X