Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 koondis
Collapse
X
-
ennast panna mängija olukorda ja kui sellist jahu pähe aetakse koguaeg, et väga tehnilised tugevad, v6imsad...loomulikult tekivad alaväärsuskomleksid
-
frank on supper mees, väga hea treener, oskab poisse motiveerida....silma jäi see, et kuidas ta ytles enne mängu, et nad ei ole midagi nii tugevad, me saame vastu...mida meie a koondise treenerid koguaeg enne mängu meestele ajavad, et vastane on väga tugev ja hirmuäratav...sellepärast meie a koondislastel jalg värisebki koguaeg et neile enne mängu raiutakse pähe et , tehakse vastasest maailmameister , olgu selleks kasv6i fääri saared...siit tulebki see vahe. ok vastast ei saa ka alahinnata kuid ei tasu ka liialt yles pushida....see minu arvamus
Leave a comment:
-
Ülevaade + kommentaarid + pildid + statistika.
Superelamus igatahes. Mida kauem sellist pauku oodata tuleb, seda magusam. Noorte järjekindel põrumine on tekitanud piisavalt ebausku, et ka pärast sellist võitu kipud end pilvedest alla kiskuma ja mitte liialt edasipääsu lootma.
Tundub, et Bernhardt on mängijates just sellist võitjamentaliteeti äratamas, millest nii puudust on tuntud. Missuguse isuga joosti rünnakule ka veel kõige raskematel hetkedel ning rassiti kaitses... usutakse endasse ning seatakse kõrgeimaid sihte. Olin skeptiline, kui sakslane juba kevadel U19-koondise võimalikust edasipääsust rääkis. Ning vahetult enne turniiri lubada favoriitide vastu ründavalt mängida ja mõlemalt suurelt punkte võtta... no peab ikka mune jaguma. Ja vaata, mis välja tuli.
Loodame, et füüsis peab vastu ning järgmistes mängudes näidatakse sama agressiivset mängu. Muidugi ei saa ühe mängu põhjal ka liigseid järeldusi teha. Neli pealelööki väravale ja neli väravat... iga päev niimoodi ei joppa. Aga võit oli igal juhul teenitud, sest üks surus oma tahtmise teisele nii selgelt peale.
Leave a comment:
-
Suht yks ainsaid eestlasi, kes asja tõsiselt võtab ja viitsib ennast vormi ka viia ja tahab tulemusi. tribling ja koll, mida suudab eestlastest vaid ainult Oper vast. Eesti võidab Horvaatiat suurelt ja ikka leitakse põhjust kobiseda. Veidi arusaamatu see. Aga tubli, Eesti jalgpallile kindlasti suur võit ja annab lootust, et meie koondis kunagi jõuab ka tasemele, kus ta kunagi oli!(mitte peksupiss, vaid vastane, keda kõik peaks kartma yllatusvõimelisena(H)Loomulikult polnud see ainult Ojamaa võit vaid kogu koondis mängis hästi, aga tema kritiseerimine ilmselgelt vale!
Leave a comment:
-
kusjuures kui aus olla siis , hetkel nii väga see a koondis enam ei huvitagi, minu arust need mehed on ennast juba ammendanud ja arengut nagu ei toimu enam seal, aga ootan huviga mis saab nii 3-4 aasta pärast kui need samad mehed meie a koondist esindavad...siis v6ib oodata juba tulemusi maailma klassist, need poisid teevad veel tegusi...kannatust ja eesti pääseb veel suur turniirile
Leave a comment:
-
Sellised Eesti noortemeeskondade võidud on lisaks kõigele ka heaks eelduseks, et ka tavainimest hakkab kohalik klubivutt huvitama. Need noored on just needsamad, kes nädalast-nädalasse meie kohalikul pallimurul togivad. Selleks ei pea tooma siia musti mehi (ainuüksi sellepärast, et nad mustad on), piisabki ainuüksi sellest, et näidata kõigile, meil siin maarjamaalgi noori mängijaid, kes mängida oskavad ja kelle arengul hea silma peal hoida.
Rohkem, rohkem, on selliseid võite tarvis!
Leave a comment:
-
Aru ma ei saa, mida siin vinguda on. Mida te Ojamaalt nii väga siis nõuate? Ainukesed hetked, kus ta tagasi lonkis olid olukorrad, kus ta oli teinud 2-3 spurti nii edasi kui ka tagasi. Lõpmatult nii töötada on võimatu. Siin öeldi et Ojamaa ei teinud kaitsetööd, no mille pärast ta nii madalal siis mängis. Lihtsalt ta toetas kaitsva poolepealt ka keskvälja.
Aga muidu supermäng ning ülepikaaja on taas tekkimas lootus, et meil siin Eestiski ehk vutt areneb. Selleks on vaja aga põhilised jõud kiiremas korras välismaale saada. Sellel turniiril silmajäämine on juba poolvõitu, seega loodan et poisid läbi ei põle ja näitavad ka teiste vastu sama isukat mängu.
Leave a comment:
-
Poisid, kas peame pidu?
"Et vutiõhtu iseäranis omapärane saaks, võis Eesti lubada endale erilist luksust: kõik kolm väravalööjat vahetati välja. "Eduseis oli kindel, andsime neile puhkust," põhjendas Bernhardt.
Ja veel: neid mänge on vaatamas kuulsa Londoni Arsenali skaut."
Leave a comment:
-
Algselt postitas pedroÜtle mulle, mis positsiooni mängis täna Albert Taar.
Kumb meist ikkagi siis purjus oli?
Mis Ojamaast ja kiirusest siis mina pole väitnud,et ta aeglane on. Ma väitsin, et ründajale ja äärepoolikule vajalikku plahvatust temas ma täna ei täheldanud.
Ja teie hullupööra jooksmist ma ka ei täheldanud. Tegi tõesti tihti kõrgpressingut, kuid täheldasin ka esimesel poolajal tema loidu tagasi jooksmist.
Üldiselt ma ei rõhutaks seda Ojamaad niipalju. Mängu võti oli treeneripingil ja meie korralik kaitseliin. Teisel poolajal oli see lausa kuue liikmeline, kui Subbotin assisteeris Sinilaidu ikka väga madalalt.
Täna oli meil super päev, kuid teisipeäval algab kõik jälle nullist.
Sina kes oled armunud Zauri 90 gruppi püüa sinised päikeseprillid eest ära võtta ja asju laiemalt näha.
Leave a comment:
-
olge vait, ojamaa on kunn.
mõttetu tühi vaidlus, tüüp ilmselgelt oli füüsiliselt heas vormis, jooksis kiiresti ja töötas palju.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustAga tema polegi väga selline ründajatele järgi jooksija. Massiga mängib kaitses, ega ta ilma asjata ka U19 koondise 24 minuti kestvusjooksus viimase nelja seas polnud.
Leave a comment:
-
Vabandust, ma siis rohkem ei lähe - äkki satun taas mönele valele mängule.
Leave a comment:
-
Kuigi jah tean, et kui valesti ennast treenida võib saavutada lihased ja kaotada kiiruse. Kuid õigeid lihas kiude õigesti treenides mõjub jõusaal lkiirusele positiivselt.
Leave a comment:
-
Aga tema polegi väga selline ründajatele järgi jooksija. Massiga mängib kaitses, ega ta ilma asjata ka U19 koondise 24 minuti kestvusjooksus viimase nelja seas polnud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: