Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• urmar
    replied
    VASTANE ON SIIS u-23 KOONDIS, KELLE TULEMUSED KOHALIKUS LIIGAS ON PÄRIS HEAD, KA SELLE YANKINI NIME LEIDSIN SEALT. Tekst tuli vales kirjas, aga olgu.

Leave a comment:

• elx
    replied
    ehk katsetavad ka u-19 vastu mingeid päris noori

Leave a comment:

• elx
    replied
    ja nüüd arvake ära mis lehel nn. live-i näab, flora või ejl-i omal?

igal juhl edasi näeme
    Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    And........

1:1

Leave a comment:

• Piaoviaopiuviao
    replied
    Algselt postitas pedro
    Olen täiesti kindel, et Taar on kaitsev poolik tänases mängus. Sinu jutu järgi olen purjus, aga ikka tean sinust rohkem nagu näha.
    Arvan tõesti, et Prosa oleks ääres parem kui Subbotin.
    ma tahaks su nägu praegu ausalt näha,ausalt
    ta lõi,ta lõi

Leave a comment:

• Mondotek
    replied
    And Õudzamaa Scores!!

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas pedro
    Anier koondise eest enne ka tipus olnud, aga ikka nr 10 särki kandnud.
    Peab ütlema, et päris hea koosseis tegelikult. Ma paneksin Subbotini asemel Prosa äärde küll.
    Oled sa purjus?
    Albert ja kaitsev poolik?
    Prosa ja äärepoolik?
    No Henrik sai nr. 10 kuna ta ju on kunn. Derbys ja puha.

Leave a comment:

• Mondotek
    replied
    Sest ta on tipuründaja, ehk nr 11 ja Ojamaa ründaja all nr 10.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    EESTI U-19: 1-Jüris Sahkur, 2-Andrei Veis, 4-Aleksei Jahhimovitš, 5-Artjom Artjunin, 3-Meelis Peitre, 6-Albert Taar, 7-Igor Subbotin, 8-Martin Tšegodajev, 9-Rauno Alliku, 10-Henrik Ojamaa, 11-Henri Anier.
    Varus: 12-Mait Toom, 13-Kaspar Kaldoja, 14-Marek Kaljumäe, 15-Sander Sinilaid,
    16-Deniss Jõgiste, 17-Albert Prosa, 18-Maksim Paponov.

Huvitav koosseis. Kelle ta siis keksväljale pannud on. Mõtlen kahte keskmist. Pole ju põhis ühtegi nn puhta kujulist keskpoolikut või mis?

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algus on siis täpsustatud andmeil 18:30 meie aja järgi.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas pedro
    härra urmar. äkki oskad öelda, kas homset U19 mängu Flora lehel reaalajas võimalik jälgida?
    aitäh
    Küllap ikka midagi sinna tuleb. Kuna üldsuse huvi on olemas, siis tuleb teha.

Leave a comment:

• KalleKama
    replied
    Algselt postitas willane Vaata postitust
    jah, Anier ja Ojamaa on meie tulevased koondislased. aga sa ütled seda igal sammul ning 37-l erineval moel.
    me ei ole lollid, saame ka vähemate kordadega su mõtetest aru
    Minuarvates on just hea, kui keegi räägib pikalt ja kokkuvõtvalt oma jutu, on huvitavam lugeda . Enamus lehtedelt võib lugeda sellist teksti nagu nt : mida sa paugud jne .. foorum ongi koht , kus oma mõtet jagada .

Leave a comment:

• willane
    replied
    Algselt postitas pedro
    Minu viimane postitus ei sisaldanud kordagi Ojamaa kiitmist.
    Arvan, et tean ise, millal millestki puhkan ning keda ja kui palju kiidan. Selleks ju see foorum ongi minu arvates. Sorri, kui see sind häirib, kuid kavatsen edaspidigi oma arvamust avaldada just seal, kus ise tahan ja just nii palju, kui ise tahan. Leian, et Anier ja Ojamaa on hetkel meie jalgpalli suurimad tulevikulootused. Mõlemad on tublid poisid ning tahet on neil kõvasti ja leian, et nad väärivad hetkel kiitust. See on muidugi minu arvamus. Ma ei palugi, et sa minuga siin nõustuksid
    Aga aitäh oma arvamuse avaldamise eest. Tee sina aga oma järeldusi
    jah, Anier ja Ojamaa on meie tulevased koondislased. aga sa ütled seda igal sammul ning 37-l erineval moel.
    me ei ole lollid, saame ka vähemate kordadega su mõtetest aru

Leave a comment:

• molbert
    replied
    Algselt postitas magnisco Vaata postitust
    .. ütleb inimene, kes tegi Anti Seenest teema.
    Ära nüüd kõike kah mäleta.

Leave a comment:

• Mondotek
    replied
    Algselt postitas pedro
    on jah vaba värk. aga järele mõeldes on päris imelik, et Bernhardti ajal pole Ojamaa ühegi koondise eest kogu mängu mänginud, aga inglismaa reservi- ja akadeemialiigades koguaeg 90 minutit nii eelmisel kui ka sel hooajal.
    aga olgu. vabandan, kui jälle kellegi närvi ajan
    homme siis näeme, kas Frank laseb tal korra ka terve mängu mängida või jälle on olukord, kus 90min mängivad ründajatest ainult Anier ja Alliku.
    sorri veelkord, kui närvidele käin.
    Aga, miks sa arvad, et Ojamaa üldse ees mängib? Ma pakun, et ta mängib äärepoolikus ja Anier Alliku ees.

Leave a comment:

Working...
X