Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 koondis
Collapse
X
-
VASTANE ON SIIS u-23 KOONDIS, KELLE TULEMUSED KOHALIKUS LIIGAS ON PÄRIS HEAD, KA SELLE YANKINI NIME LEIDSIN SEALT. Tekst tuli vales kirjas, aga olgu.
-
ja nüüd arvake ära mis lehel nn. live-i näab, flora või ejl-i omal?
igal juhl edasi näeme
Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]
Leave a comment:
-
Algselt postitas pedroOlen täiesti kindel, et Taar on kaitsev poolik tänases mängus. Sinu jutu järgi olen purjus, aga ikka tean sinust rohkem nagu näha.
Arvan tõesti, et Prosa oleks ääres parem kui Subbotin.
ta lõi,ta lõi
Leave a comment:
-
Algselt postitas pedroAnier koondise eest enne ka tipus olnud, aga ikka nr 10 särki kandnud.
Peab ütlema, et päris hea koosseis tegelikult. Ma paneksin Subbotini asemel Prosa äärde küll.
Albert ja kaitsev poolik?
Prosa ja äärepoolik?
No Henrik sai nr. 10 kuna ta ju on kunn. Derbys ja puha.
Leave a comment:
-
EESTI U-19: 1-Jüris Sahkur, 2-Andrei Veis, 4-Aleksei Jahhimovitš, 5-Artjom Artjunin, 3-Meelis Peitre, 6-Albert Taar, 7-Igor Subbotin, 8-Martin Tšegodajev, 9-Rauno Alliku, 10-Henrik Ojamaa, 11-Henri Anier.
Varus: 12-Mait Toom, 13-Kaspar Kaldoja, 14-Marek Kaljumäe, 15-Sander Sinilaid,
16-Deniss Jõgiste, 17-Albert Prosa, 18-Maksim Paponov.
Huvitav koosseis. Kelle ta siis keksväljale pannud on. Mõtlen kahte keskmist. Pole ju põhis ühtegi nn puhta kujulist keskpoolikut või mis?
Leave a comment:
-
Algselt postitas pedrohärra urmar. äkki oskad öelda, kas homset U19 mängu Flora lehel reaalajas võimalik jälgida?
aitäh
Leave a comment:
-
Algselt postitas willane Vaata postitustjah, Anier ja Ojamaa on meie tulevased koondislased. aga sa ütled seda igal sammul ning 37-l erineval moel.
me ei ole lollid, saame ka vähemate kordadega su mõtetest aru
Leave a comment:
-
Algselt postitas pedroMinu viimane postitus ei sisaldanud kordagi Ojamaa kiitmist.
Arvan, et tean ise, millal millestki puhkan ning keda ja kui palju kiidan. Selleks ju see foorum ongi minu arvates. Sorri, kui see sind häirib, kuid kavatsen edaspidigi oma arvamust avaldada just seal, kus ise tahan ja just nii palju, kui ise tahan. Leian, et Anier ja Ojamaa on hetkel meie jalgpalli suurimad tulevikulootused. Mõlemad on tublid poisid ning tahet on neil kõvasti ja leian, et nad väärivad hetkel kiitust. See on muidugi minu arvamus. Ma ei palugi, et sa minuga siin nõustuksid
Aga aitäh oma arvamuse avaldamise eest. Tee sina aga oma järeldusi
me ei ole lollid, saame ka vähemate kordadega su mõtetest aru
Leave a comment:
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitust.. ütleb inimene, kes tegi Anti Seenest teema.Ära nüüd kõike kah mäleta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas pedroon jah vaba värk. aga järele mõeldes on päris imelik, et Bernhardti ajal pole Ojamaa ühegi koondise eest kogu mängu mänginud, aga inglismaa reservi- ja akadeemialiigades koguaeg 90 minutit nii eelmisel kui ka sel hooajal.
aga olgu. vabandan, kui jälle kellegi närvi ajan
homme siis näeme, kas Frank laseb tal korra ka terve mängu mängida või jälle on olukord, kus 90min mängivad ründajatest ainult Anier ja Alliku.
sorri veelkord, kui närvidele käin.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: