Algselt postitas pedro
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 koondis
Collapse
X
-
-
Algselt postitas pedrosorri veelkord, kui närvidele käin.
See on selline sõbralik soovitus, äkki juhtub sama nagu kossukoondisega lihtsalt, et lootused jube kõrged, aga välja tuleb täpselt nii nagu alati.
Leave a comment:
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustSee asi hakkab jah juba prevertsesse faasi jõudma.
Leave a comment:
-
Algselt postitas willane Vaata postitustpedro, puhka nüüd ka selle Ojamaa kiitmisega. sul selline vaimustus, et lausa imal juba.
küll igaüks oskab ise järeldusi teha. tänud
Leave a comment:
-
pedro, puhka nüüd ka selle Ojamaa kiitmisega. sul selline vaimustus, et lausa imal juba.
küll igaüks oskab ise järeldusi teha. tänud
Leave a comment:
-
Kas Ojamaa U-21 eest Balti turniiril kokku umbes 20 min ei mänginud? Sellest taastub isegi mu vanaema ära.
edit: ok, las ta olla, niigi vana ja läbinämmutatud värk
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKahjuks on see viimane võimalik algusaeg, kuna pimedaks läheb lihtsalt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKes see mängud nii varajasele kellaajale paneb? 5nda kuupäeva mäng on tõesti pühapäev ning normaalne variant, kuid teisipäeval ja reedel? Kella nelja ajal on enamus inimesi tööl ning isegi mina ei jõuaks koolist kuidagimoodi 4-ks Kadriorgu. Minusilmis pole siis imestada, kui rahvast vähe on.
Leave a comment:
-
Sama jama, elan veel Tallinnast 100km eemal ja saan ainult tulla vist 5nda oktoobri mängule.
Leave a comment:
-
Kes see mängud nii varajasele kellaajale paneb? 5nda kuupäeva mäng on tõesti pühapäev ning normaalne variant, kuid teisipäeval ja reedel? Kella nelja ajal on enamus inimesi tööl ning isegi mina ei jõuaks koolist kuidagimoodi 4-ks Kadriorgu. Minusilmis pole siis imestada, kui rahvast vähe on.
Leave a comment:
-
Ajage jah kõva rahvas kokku, päris lahe oleks siis.
Ise proovin kõikidel mängudel kohal olla.
Leave a comment:
-
lipud kaasa ,sallid kaela ja laulud suhunii nagu A-koondise mängule. Siis on poistel natuke rohkem eneseusku. Olles väga optimistlik ei julge ma edasipääsu siiski loota. Nii sohu on meie jalgpall vajunud viimasel ajal .
Leave a comment:
-
Ohoh, loen siin ja hakkan mõtlema, et tuleks ka isegi vaatama! Ei ela küll Tallinnas aga keda see heidutab, Ojamaad tahaks ka näha.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: