Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sa vaata, et sa oma lootusi liialt kõrgele ei sea, nii Ojamaa 90 minuti suhtes kui ka meeskonna võimaluste suhtes valiktsüklis. Kui Ojamaa tõesti järgmine mäng 90 minti mängib, aga floppab või kui koondis valiktsüklis põrub, siis võib lihtsalt jube valus olla ja kirumist jälle oi kui palju.
See on selline sõbralik soovitus, äkki juhtub sama nagu kossukoondisega lihtsalt, et lootused jube kõrged, aga välja tuleb täpselt nii nagu alati.
Kes see mängud nii varajasele kellaajale paneb? 5nda kuupäeva mäng on tõesti pühapäev ning normaalne variant, kuid teisipäeval ja reedel? Kella nelja ajal on enamus inimesi tööl ning isegi mina ei jõuaks koolist kuidagimoodi 4-ks Kadriorgu. Minusilmis pole siis imestada, kui rahvast vähe on.
Kahjuks on see viimane võimalik algusaeg, kuna pimedaks läheb lihtsalt.
Kes see mängud nii varajasele kellaajale paneb? 5nda kuupäeva mäng on tõesti pühapäev ning normaalne variant, kuid teisipäeval ja reedel? Kella nelja ajal on enamus inimesi tööl ning isegi mina ei jõuaks koolist kuidagimoodi 4-ks Kadriorgu. Minusilmis pole siis imestada, kui rahvast vähe on.
lipud kaasa ,sallid kaela ja laulud suhu nii nagu A-koondise mängule. Siis on poistel natuke rohkem eneseusku. Olles väga optimistlik ei julge ma edasipääsu siiski loota. Nii sohu on meie jalgpall vajunud viimasel ajal .
Leave a comment: