320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas zaz Vaata postitust
    Horvaatide nr 10 oli teisel poolajal päris osav ja jalad kõhu alt välja võtnud... Siis oli veidi probleeme küll paremal äärel. Ja keskväljal ehk oli see veits kummaline et Ojamaa keskpoolikut mängis?

    Ja krt?! Miks te Franki kiidate, mida tema tegi? Istus loo˛is (nagu Levada istub Levadia mängudel) blond mimm kõrval ja kõik. Treeneritöö tegi ära siiski Lelov. Või on ametlikult Frank peatreenerina kirjas? Sellisel juhul on asi imelik...
    U21 koondist juhendades sai keelu.

    Kommentaar


      OK zaz,tegid oma nalja ära Aga ,kuisa juhuslikult ei tea siis Frankil oli täna mängu juhendamise keeld ,mille ta sai hiljuti U-21 mängul. Arvestan sellega ,et sinule ma vist selliseid jalgpallitõdesid enam seletama ei pea ,et treeneritöö tehakse ikkagi 99% enne mängu aga mitte mängu ajal. Juhendada võib ka tribüünilt läbi abitreenerite ,kui muud võimalust ei ole.
      FCF Forever

      Kommentaar


        jeap, tunnistan teadmatust! jalgpallitõdesid vist jah seletama ei pea, aga kindlasti ei tasuks alahinnata ka Lelovi panust!
        olgem kristlased, vabandused on esitatud

        Kommentaar


          Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
          Loodame, et Ojamaa Belgia vastu kollast ei saa.Kui saab jääb kasasthani vastu mäng ära tal.Täna sai kohtuniku loomingu tulemusena kollase.
          Kui vastasele tallad ees sisse söidad, siis pole kohtunikul vaja eriti mingit loominugt rakendada - tuleb lihtsalt meelde tuletada reegliraamatust loetut, ehk et kollane. Lihtne! Loll viga Ojamaa poolt.

          Kommentaar


            Henrik ütleb:
            "suur tänu toetuse eest staadionil, fännide ees oli ikka hoopis teine asi mängida, loodame et fännid ka teisip2evaks staadionile j6uavad.
            "
            Mehed, poisid! Nagu keegi juba varem ütles, siis ajame ennast ikkagi teisipäevaks ka kohale, koolist poppi ja tööjuurest vabaks. Vähemalt on hea põhjus selleks, ja meie poisid vajavad seda!
            KÕIK VEAME ENNAST KOHALE KA TEISIPÄEVAL!

            Kommentaar


              Ojamaa kollane ei olnudki nii loll ,kui Anieri oma. Järgmises mängus peab siiski sellega arvestama ,et meil on 4 meest kollastega ,neist kaks väga vajalikud . Kui juhuslikult ptui,ptui,ptui ,peaks teisipäevane perse minema ja üks meie tähtedest saab kollase siis vigade paranduses Kasahhide vastu läheb ilma nendeta raskeks.
              FCF Forever

              Kommentaar


                Algselt postitas pedro
                ojamaa näitas väravaga ja mitme triblingu ning rünnakualustamise oma taset, kuid meeskonna jaoks kõige tähtsam oli minu arvates tema pidev võitlemine iga palli pärast. meenub olukord, kuidas ta kaotas palli, kuid koheselt jooksis tagasi ning paari meetri pärast libistas palli endale tagasi. poiss mängis südamega ning mingit staaritsemist ei olnud.võitis kõik peapallid ning kahevõitlused.
                Krt ma vaatasin vist mingit teist mängu. Hmm... imelik.
                Polnud just harv juhus, kui Ojamaa vöitluse poolikuks jättis. Igaljuhul iga palli pärast ta küll vöitlusse ei tormanud. Ma hindaks nö Eesti poisse palju körgemalt kui toda inglise poissi. Ja kaitsesse ta ka väga appi ei jooksnud. Pigem jöudsid kaitsesse appi nr 9 ja 11 kui Ojamaa. Rünnakul oli ta tublipoiss, aga jalgpallis tuleb kaitsetööga ka tegeleda. Tsipa meenutab ta Tarmo Kinki, kes teab küll kui hea ta rünnakul on, aga kaitsetöö pole tema tugevaim külg. Paraku, aga on Eesti mäng selline, kus kaitsetöö on ikka maruoluline.
                Jaaaa - tehnika on tal hea, aga üle kiita ka väga ei maksaks. Ja seda tema värav, koos kogu eeltööga oli ilus - ei vaidle vastu.

                Poisidplikad ma tean küll milline kaunis söim mind nüüd tabab, aga saage üle - kinnisilmi kiitmine on suht loll kui labaselt öelda.

                Kommentaar


                  Ojamaa ja Kingiga sarnane mhh... olen ma pime või loll aga mina nende mängus küll mingit sarnasust ei leia.
                  Ega keegi siin ei kiidagi pimesi aga kuulge noor daam( yheksa) sa vaatasid vist tõesti mingit muud mängu ,kui ei märganud seda kuidas Ojamaa kaitset aitas,muust tööst rääkimata.
                  FCF Forever

                  Kommentaar


                    Algselt postitas pedro
                    tegelikult istub ta pidevalt varus ning on rasvunud ja aeglane(nagu sa ütlesid).
                    selliste steitmentidega Sa endale au ei tee, kallis foorumlane. Kui sa viitsiksid lugeda siis saaksid täpselt aru, mida PraS ja kuidas mõtles... See et laiaks on läinud oli näha ju kõigile, kui seejuures kiiruslikud omadused (mis ründajal ja eriti ka äärel) päris olulised on, säiluvad siis ju suurepärane!
                    Aga kui tõesti probleeme pole, eks siis ole asi selles, et meil polda harjunud sellega et poisid nii palju treeningutega tegelevad ja sellest nad siin ka enamasti väiksed nupsikud on
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

                    Kommentaar


                      Ja jube kui paks Artjunin veel on

                      Kommentaar


                        Bolt ja teised sprinterid on ka oma lihasmassi ju miinimumi viinud, sest muidu kaob nende kiirus või mis?

                        Kommentaar


                          Aga tema polegi väga selline ründajatele järgi jooksija. Massiga mängib kaitses, ega ta ilma asjata ka U19 koondise 24 minuti kestvusjooksus viimase nelja seas polnud.
                          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

                          Kommentaar


                            Kuigi jah tean, et kui valesti ennast treenida võib saavutada lihased ja kaotada kiiruse. Kuid õigeid lihas kiude õigesti treenides mõjub jõusaal lkiirusele positiivselt.

                            Kommentaar


                              Vabandust, ma siis rohkem ei lähe - äkki satun taas mönele valele mängule.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Evu Vaata postitust
                                Aga tema polegi väga selline ründajatele järgi jooksija. Massiga mängib kaitses, ega ta ilma asjata ka U19 koondise 24 minuti kestvusjooksus viimase nelja seas polnud.
                                Eestis ilmuvas jalgpalli ajakirjas oli juttu, et ta vastupidavuslike võimete poolest Premier league tasemel.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X