Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kes kohal käis, see kuulis, et lätlased olid pigem venelased. ei tea, kas nad üldse läti keelt oskavad. kahtlen väga.
nõme oli neid kuulata ja samas hea meel, et meil asjad nii pole.
Ega ausaltöelda meie U-19 parem pole. Töö väljakul käib põhiliselt vene keeles!!!
Mõni meie poiss oli platsil päris asjalik. Kuid kahjuks oli ka tühje kohti.
Kuuevarbalised lõid mõlemad väravad justkui ei millestki.
Kuid seda pean tunnistama sinisärklased võitlesid
kes kohal käis, see kuulis, et lätlased olid pigem venelased. ei tea, kas nad üldse läti keelt oskavad. kahtlen väga.
nõme oli neid kuulata ja samas hea meel, et meil asjad nii pole.
Mul on üks sõber, elab mu läheduses ka, kes peaks mängima veel noortekoondises, 91 on sündind nii et kas ongi vist U18 koondises, või igatahes mingi aeg oli. Ta mängib FC Flora 2. võistkonnas ja minu teada teeb ta 5 korda nädalas trenni
Mul on veidi veider küsimus, kuid peaks olema mõnele inimene lihtne vastata.
Mitu tundi teevad nädalas trenni poisid, kes mängivad Eesti U-16 ja U-18 koondises?
Eksamiperioodi tõttu edasi lükatud Eesti – Läti U-17 noormeeste Balti turniiri kohtumine peetakse reedel, 11. juulil kell 18:00 Tallinnas A. Le Coq Arena harjutusväljakul.
Leave a comment: