Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpalli Liit - Eesti 0:5 Pohlak

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Blanpa Vaata postitust

Argument noted.
    Eesti loto teeb ikka taustakontrolli oma mängijatele ja sõltlased seal mängida ei saa. Epicbet ka? Pole ine et sinna siis mingid lihtsameelsed on reklaamnäoks pandud.
    Epicbetis ka sõltlased mängida ei saa.

Aga tänud tasuta reklaami eest mu tööandjale.
    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

See on väga hea märk, kui Aivari leer ei taha sisusse süveneda ja pommitab vastasleeri inimesi läbi nende töökohtade. Väga ilus! Järelikult on tabatud õigeid nuppe.
      Instagram

Twitter

Kommentaar

Avaldage siis parem, mida klavan epicbetile kokku lubas oma valimiskampaania toetamise eest?
        See on ka ilus.

Mõistan. Teie leeril ongi raske mõista, et keegi võib südamest, mitte tasu (pallikottide) eest kedagi või kellegi ideid toetada.

Instagram

Twitter

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust

Oh kuidas ma vihkan, kui targemana paista tahavad indiviidid labaste võrdlustega midagi öelda tahavad.

Flora sai vahepeal enneolematu raha Konverentsiliiga alagrupiturniirist ja selle asemel, et klubi kui organisatsioonina samm edasi teha, kolistati räigelt ämbreid ja "põlvkondade vahetuse" sildi all pandi säästurežiim peale. Ja need inimesed meid kohe kindlasti kuhugi ei vii. 30 aastat üritavad. Aeg on teiste jaoks.

Ja ma ei räägi sellest, et tahaks teada, kuhu ja mis alustel FIFA ja UEFA rahad lähevad.
          Ma muidugi tõin ekstra välja, et AS Pohlak pole hetkel jutuks. Aga keda see ikka huvitab. Ajakirjanduslik tase?

Ja ma veel kirjutasin, et rahast tulenev pole see, mis paneb palli omaks võtma ja söötma.

Loed ehk uuesti? Ja ära ole ajakirjanik?
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Ma muidugi tõin ekstra välja, et AS Pohlak pole hetkel jutuks. Aga keda see ikka huvitab. Ajakirjanduslik tase?

Ja ma veel kirjutasin, et rahast tulenev pole see, mis paneb palli omaks võtma ja söötma.

Loed ehk uuesti? Ja ära ole ajakirjanik?
            Süvene veidi probleemi. Me ei räägi ammu enam söötmisoskusest, vaid elementaarsest juhtimisest, mida pole.
            Instagram

Twitter

Kommentaar

blanpa mingi uibolehe varikas w

Kommentaar

Algselt postitas DICKtaator Vaata postitust

Millegipärast minu vastus sinule ennem kustutati. Kes sa tont oled et siin teistele soovitad jalga puhata . Hammas puudu ülekaaluline flora fänn? Situ pihku!
                Kusjuures ma veel mõtlesin, et kas kirjutada juurde, mida "puhka jalga" võiks antud kontekstis tähendada. Kuid siis otsustasin, et eks inimesed vaja mõtlemiseks võimakust.

Muide Flora mind ei koti. Mitte ükski Eesti klubi ei koti. Minugi poolest võiks kõik tootvale tööle saata. Nii oma 10-15-st aastat pole kottinud - parim, mis meil on, on neljas liiga, tatilapakad ja naiste jalka. Sealt saab vähemalt ehedat tahet ja lõbu.

Igatahes edu suurtes ja väikestes asjades.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Süvene veidi probleemi. Me ei räägi ammu enam söötmisoskusest, vaid elementaarsest juhtimisest, mida pole.
                  Mida sa juhid?

Kommentaar

Ja too siis välja palun klavani juhiomadused või saavutused juhtivatel positsioonidel.. erinevate intekate jm põhjal tundub et tal juhiomadused täitsa puuduvad. See, et tegelane liverpoolis mängis, ei tee temast juhti. Pigem oli naljanumber seal. Samuti kalevis või koondises.. ei hakka tema söödusokusest isegi rääkima.

Kommentaar

Ja too siis välja palun klavani juhiomadused või saavutused juhtivatel positsioonidel.. erinevate intekate jm põhjal tundub et tal juhiomadused täitsa puuduvad. See, et tegelane liverpoolis mängis, ei tee temast juhti. Pigem oli naljanumber seal. Samuti kalevis või koondises.. ei hakka tema söödusokusest isegi rääkima.
                      Väga hea, et seda välja tood, sest ma eelistan, kui nii suurt organisatsiooni juhib juhatus ja üks vend ei pane soolot.
                      Instagram

Twitter

Kommentaar

Väga hea, et seda välja tood, sest ma eelistan, kui nii suurt organisatsiooni juhib juhatus ja üks vend ei pane soolot.
                        Jess! Ja mis on klavani eeldueseks, et ta peaks seda juhtima? Vasta palun eelmisele küsimusele

Kommentaar

Jess! Ja mis on klavani eeldueseks, et ta peaks seda juhtima? Vasta palun eelmisele küsimusele
                          Klavan ja ta tiim on korraldanud 3 viimase kuu jooksul üle ühe suure ürituse. Kaasanud 10+ uut ja energilist inimest enda projekti. Eeldused on olemas. Õnneks ei taha Klavan seda üksi türannilikult juhtida, see on kõige parem eeldus.
                          Instagram

Twitter

Kommentaar

Telekavaataja, räägi palun enda motiividest. Oled päris mitu aastat, enam-vähem täistööajaga toimetades, rünnanud Eesti rahvuslikku jalgpalli. Väga-väga osavalt kusjuures. See jutt, et teed seda vabatahtlikuna töö kõrvalt, see ei saa tõsi olla, maht on selleks ebareaalselt suur. Varem kui Sind Telegramis jälgisin, siis aeg-ajalt kasutasid enda postitustena ka teiste kirjutatud tekste (Sinu kirjakeel on hästi eristatav).
                            Nagu kirjutasin, ründamine on olnud väga osav. Justkui kaasa mõeldes ja toimetades jne, kuid sõltuvalt kanalist eri viisil rõhutades, et eestlased-eestimaalased seda mängu ei oska. Nagu CIA külvas Vietnamis ülemõõdulisi kondoome, et kohalike meeste enesekindlust nõrgestada. Väga sarnasel ideoloogial on põhinenud ka Sinu tegevus.
                            Kokku on see päris suur kulu, kes on seda finantseerinud ja miks ta on seda teinud?

Kommentaar

Mis selle Epicbeti taust muidu on? Keegi teab, mis maalt omanikud?

Kommentaar

Algselt postitas trk Vaata postitust
                                Telekavaataja, räägi palun enda motiividest. Oled päris mitu aastat, enam-vähem täistööajaga toimetades, rünnanud Eesti rahvuslikku jalgpalli. Väga-väga osavalt kusjuures. See jutt, et teed seda vabatahtlikuna töö kõrvalt, see ei saa tõsi olla, maht on selleks ebareaalselt suur. Varem kui Sind Telegramis jälgisin, siis aeg-ajalt kasutasid enda postitustena ka teiste kirjutatud tekste (Sinu kirjakeel on hästi eristatav).
                                Nagu kirjutasin, ründamine on olnud väga osav. Justkui kaasa mõeldes ja toimetades jne, kuid sõltuvalt kanalist eri viisil rõhutades, et eestlased-eestimaalased seda mängu ei oska. Nagu CIA külvas Vietnamis ülemõõdulisi kondoome, et kohalike meeste enesekindlust nõrgestada. Väga sarnasel ideoloogial on põhinenud ka Sinu tegevus.
                                Kokku on see päris suur kulu, kes on seda finantseerinud ja miks ta on seda teinud?
                                Ma igatsen sind. Ka Tribüünis tagasi. Astu teinekord läbi. Oli naljakas, kus sa püüdsid iga Aivariga seotud postituse all teda välja vabandada.
                                Instagram

Twitter

Kommentaar

Working...
                                X