Jalgapalliliidu reklaamitulu (s.o. sponsortulu) 2008. aastal 6 950 301 krooni ehk 444 205 eurot, 2023. aastal 797 949 eurot. Keskmiselt aastas (CAGR) kasvanud 3.98%. Samal ajal on Eesti majandus nominaalselt (sisaldab inflatsiooni) kasvanud 5.7% aastas. Ehk Klavani kriitika on igati õigustatud, et kuskilt ei ole näha, et enda tuludega oleks Jalgpalliliit tegelenud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - Eesti 0:5 Pohlak
Collapse
X
-
Algselt postitas Fed Vaata postitustHaha-haha, Pohlakul ikka vanad trikid. FC Viljandi juhatuse liige Aivar Lillevere (kes on Klavani esimene treener olnud ja muidu kogu aeg FC Viljandit üldkogul esindanud) on aprillis selle juhatuses Pelle Pohlakuga asendatud.
https://ariregister.rik.ee/est/compa...ng-FC-Viljandi
- Likes 1
Kommentaar
-
Tallinna Kalev pidanuks eelmisel hooajal alla vajuma - vaid kinnitab seda sel hooajal. Paide Linnameeskond peaks vist mingi teist (või kolmandat) hooaega esikohale mängima - reaalsuses kolmandale-neljandale. Need inimesed peaksid siis nüüd innovatiivselt, data põhiselt ja kõiki kaasates Eesti jalgpalli tõstma tuhast?
Ma ei räägi AS Pohlakust - see on teine teema.
Ma räägin sellest, et Pohlak meid palli surmama ja söötma küll ei õpeta. Selle jaoks pole isegi kunstmuru-halli-väljakaut vaja. Rääkimata murust. Arvutist jne. Selle tarbeks on vaja vaid pea persest välja tõmmata - mõtlemise kiirust on vaja arendada (selgelt sellega ei tegeleta). Kiire mõtlemine annab ka jõudu väljakul joosta, võidelda.
Seni, kuni meite jalkas on välised faktorid olulised, mängime vaid lolli.
Selles rant'is on Süüdi PSG - ilus on vaadata, kui pall ja mängiajd nõtkelt liiguvad.
Lühidalt - puhake jalga.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTallinna Kalev pidanuks eelmisel hooajal alla vajuma - vaid kinnitab seda sel hooajal. Paide Linnameeskond peaks vist mingi teist (või kolmandat) hooaega esikohale mängima - reaalsuses kolmandale-neljandale. Need inimesed peaksid siis nüüd innovatiivselt, data põhiselt ja kõiki kaasates Eesti jalgpalli tõstma tuhast?
Flora sai vahepeal enneolematu raha Konverentsiliiga alagrupiturniirist ja selle asemel, et klubi kui organisatsioonina samm edasi teha, kolistati räigelt ämbreid ja "põlvkondade vahetuse" sildi all pandi säästurežiim peale. Ja need inimesed meid kohe kindlasti kuhugi ei vii. 30 aastat üritavad. Aeg on teiste jaoks.
Ja ma ei räägi sellest, et tahaks teada, kuhu ja mis alustel FIFA ja UEFA rahad lähevad.
- Likes 3
Kommentaar
-
Tähelepanek:
Kui see väide paika peab, et Pohlaku tüürimisel on liit ajanud kahe miljoni eest toetust ja laenu segamini, siis see just ei viita, et meil siin asju parimal võimalikul moel aetakse, kui pehmelt väljenduda. + Flora ise pole ka just parim näide jätkusuutklikkust majandamisest ja teistele eeskujuks olemisest.
Klavan oma tiimiga samaväärselt või isegi väiksemini pange paneks, siis sellega vabandataks välja, et miks mitte tema poolt hääletada. Pohlaku puhul pigistataks aga lihtsalt silm kinni ja leitakse, et normaalne (maksimaalselt ilmuks nupuke, mis suurt pilti ei muuda) ja osutatakse hoopis sellele, et miks oponent hüpoteetiliselt veel halvem oleks.
- Likes 3
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustTähelepanek:
Kui see väide paika peab, et Pohlaku tüürimisel on liit ajanud kahe miljoni eest toetust ja laenu segamini, siis see just ei viita, et meil siin asju parimal võimalikul moel aetakse, kui pehmelt väljenduda. + Flora ise pole ka just parim näide jätkusuutklikkust majandamisest ja teistele eeskujuks olemisest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blanpa Vaata postitustNaljakas kui hasartmängu propagaator käib teistele moraali kohta targutamas, endal käed verised
Ja kui ei näe, siis kas seda oma "käed verised" torget ise kahepalgeliseks ei pea? Või oled põhimõtteline hasartmänguvastane, kes ei tolereeri seda mingilgi kujul?
Hetkel mul jääb kahtlus ja sellest torkest mulje natuke nagu Ukraina vs Venemaa puhul mõnel meeldib käsitleda mõlemat osapoolt justkui 'võrdsena', sest 'mõlemad tapavad' inimesi ju... Samas kui etteheited lendavad vaid Ukraina suunas.
(Ehk siis võime isegi hetkel kõrvale jätta, et kihlveokontoril ja kihlveokontoril võib vahe olla, ent üks kihlveokontoriga seotud inimene peab olema vait, aga samas teisel juhul, kus keegi teine saab teisest kihlveokontorist raha ja loeb moraali, siis see ei häiri)
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTallinna Kalev pidanuks eelmisel hooajal alla vajuma - vaid kinnitab seda sel hooajal. Paide Linnameeskond peaks vist mingi teist (või kolmandat) hooaega esikohale mängima - reaalsuses kolmandale-neljandale. Need inimesed peaksid siis nüüd innovatiivselt, data põhiselt ja kõiki kaasates Eesti jalgpalli tõstma tuhast?
Ma ei räägi AS Pohlakust - see on teine teema.
Ma räägin sellest, et Pohlak meid palli surmama ja söötma küll ei õpeta. Selle jaoks pole isegi kunstmuru-halli-väljakaut vaja. Rääkimata murust. Arvutist jne. Selle tarbeks on vaja vaid pea persest välja tõmmata - mõtlemise kiirust on vaja arendada (selgelt sellega ei tegeleta). Kiire mõtlemine annab ka jõudu väljakul joosta, võidelda.
Seni, kuni meite jalkas on välised faktorid olulised, mängime vaid lolli.
Selles rant'is on Süüdi PSG - ilus on vaadata, kui pall ja mängiajd nõtkelt liiguvad.
Lühidalt - puhake jalga.
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas Blanpa Vaata postitustNaljakas kui hasartmängu propagaator käib teistele moraali kohta targutamas, endal käed verised
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Naljakas, kui sa asja arutlemise asemel keskendud isikule endale.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Naljakas, kui sa asja arutlemise asemel keskendud isikule endale.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar