Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

13.10.2004 Läti - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'13.10.2004 Läti - Eesti\'

minu arust võiks hiljemalt reedeks paika panna, millal ja kust rongkäiku alustatakse ning kust see kulgeb. kas rauno poolt pakutud plaan sobis ja kas viime teeme siis teoks? sest nädalavahetusel on raudselt kõik huvilised netis ja oleks vahva, kui vastav asi ka suurtematel lehekülgedel (soccernetis) ära saaks märgitud. siis teatakse ja ei ole sellist asja, et lõpuks igaüks ikka omal käel kohale vansib. sama asi nende õhtupallide, rahade ja balloonidega.

ja veel, nimelt on üle üks mängu pilet külalismeeskonna toetajate sektoris (v) - andke märku, kui soovi on. pt või mikk@nufc.pri.ee. 55541880 on ka võimalus...

Kommentaar

Jahipasun? You gotta be kidding, right? See kakofoonia mis tekib nende koordineerimata tuututamisest, on lihtsalt kohutav müra. Jah, lihtsalt müra. Plaksutage kasvõi rütmis või midagi, aga jumala eest mitte need pasunad. Tuleb meelde Skonto-Barca 1997. Lähen ja oksendan.
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

Algselt postitas jansa

...värvilised sherpentiinid(sinised, mustad ja valged), vetsupaberirullid....
        Need, kes 1997 mingeid paberirulle staadionil loopisid, said vahelejäämise korral miilitsatelt peksa. Lihtsalt teadmiseks.
        “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
        The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Jaan
          Jahipasun? You gotta be kidding, right? See kakofoonia mis tekib nende koordineerimata tuututamisest, on lihtsalt kohutav müra. Jah, lihtsalt müra. Plaksutage kasvõi rütmis või midagi, aga jumala eest mitte need pasunad. Tuleb meelde Skonto-Barca 1997. Lähen ja oksendan.
          Täpselt! Skonto-Barca mängust ma rääkida ei oska, küll aga Levadia kohtumistest, kus need pasunaga vennad hea meelega vaikselt teineteisele suhu topiks. Ei poolda minagi, parem lehvitame lippe, laulame ja plaksutame. Üks pasun 100 kohta oleks juba liig, rääkimata 50-st jubedusest 1000-le.

Ja muideks - Indrek, see sinu sõber Urmas võiks minuga ühendust võtta - kui ma teda laupäevaks kätte ei saa, olen sunnitud kellegi asemel võtma. Mobiil ei vasta jne. Oleks tore teada, kas mees on tulemas....

Kommentaar

Niih!! Ma vaatan ,et rongikäigust tahab ikka enamus osa võtta ,sellepärast ei tohi seda mitte kuidagi ära jätta. Raunol oli väga hea plaan ja selle järgi peakski toimima, Ilmselt tuleb Eesti kirjutavas pressis fännide sõidust mitu pikemat artiklit ,katsume oma plaanid ka seal avalikustada. Usun ,et ka soccernet toetab meid uudistes. Nüüd oleks vaja mõelda ,et mis kell alustada ,et jõuaks rahulikult õlut juua ,staadionile,õhupallid täis ja lipud tribüünile jne.
            Pakkuge ,mis kell võiks rongikäiguga alata?
            FCF Forever

Kommentaar

14? 15? Pikk see rongkäik planeeritud on? Kaua aega see võtab? S

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

oih uups palun vabandust herr Jaan... ma teine kord sadan sulle privaat teate kui midagi siia ülesse riputan... ah et kohe oksendama ajab..hull lugu..
                RummaBastards!

Kommentaar

hmm... p6mst on sedasorti pasun ju suht anonüümne riistapuu ja rütmipillina teda kasutada ei saa, vastupidiselt trummile ja fanfaarile (v6i muule sedasorti \"pärispasunale\"). kardan ka, et olukord, kus terve tribüün on varustatud sedasorti \"isetulistajatega\", muudab üldise atmosfääri kõvasti kehvemaks. hirmutav näide saku suurhall ja suvaline eesti korvpallikoondise mäng. suuremal osal rahvast on miskised papist plärud hambus ja käib pidev pinin, hoolimata sellest kes parasjagu ründab või kaitseb. piinlik on...

olen seda meelt, et jalgpallifänni põhiline \"atribuut\" oleks tema suu. Trummid ja pasunad ja sedasorti abivahendid olgu mõistlikus kasutuses, st et igale idioodile neid kätte ei anta, nagu ei tohi lolli kätte usaldada tulirelvi, pisargaasi ega lipuvardaid.

tänan tähelepanu eest!

aiFo.

Jalgpallihaigla liige
                  Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

... nagu ma siin eelpool mainisin siis ilmselt meid nende pasunatega statkale ei lastagi..vähemalt Eestis korjatakse need kindlasti turvade poolt ära kuna mine tea äkki tahad vastast sellega loopida jne vms. - mõnesmõttes ka õige sest mõni kloun võib vihahoos seda tõesti ka teha...
                    Mina nägin selle pasuna kasutamist rohkem rongkäigus ja linnapääl...ja kui statkale pääseks siis ühiskasutamisena näiteks standardolukordades(vastase pennal, karistuslöögi ajal, foulide ajal vms. mida seni vilega/karjumisega segatakse), meie värava puhul..jne.
                    aga Ok, las olla need pasunad - ma sellepärast ei viicigi lihtsalt enam tegeleda selle fänni ninni-nänni orgunnimisega sest nagu sa alati midagi teed või väljapakud siis on 100% mingid kõrge eneseteadlikusega kriitikud kes ideed maha materdavad..ise mitte midagi tehes..

P.S. loodan et Jaak-poisil läks nüüd südameiiveldus üle ja saab terveks ikka

Peace!
                    RummaBastards!

Kommentaar

Kojamees korjab Jalgpallihaigla Bona bussidest õhupallide raha kokku.

Rauno, sina kui rongkäigu projektijuht, pane plaan üles! Start Vabaduse samba juurest jne. Mis kell? (Bussid tuleks ka sinna parkida, mitte staadioni juurde). Kui pikk see jalutusmaa (kilo)meetrites on?
                      poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Algselt postitas Poborsky

Rauno, sina kui rongkäigu projektijuht, pane plaan üles! Start Vabaduse samba juurest jne. Mis kell? (Bussid tuleks ka sinna parkida, mitte staadioni juurde). Kui pikk see jalutusmaa (kilo)meetrites on?
                        Hmm... soovitavalt võiks suured bussid ikkagi suht staadioni lähedal olla, et pärast mängu muretult minema saaks. Loodetavasti on lätlastel niipalju taipu, et eestlastele miski oma ala organiseeritakse sarnaselt Poolale 2 aastat tagasi. <aga parkimise koha pealt valitseb hetkel vist suur teadmatus.
                        Jalgpallihaigla liige
                        Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Algselt postitas Poborsky

Kojamees korjab Jalgpallihaigla Bona bussidest õhupallide raha kokku.

Väga hea Poborsky ,seda vastust ma ootasin ja ootan ka teiste busside pealikelt samasugust vastukaja ,et saaksin edasi tegutseda. Ka väikeste busside pealikud võiksid juba sõites raha korjata,et kulud kaetud saaksid. Tegin väikse rehkenduse ja otsustasin korjatava rahaühiku viiele(5.-) kroonile vähendada,sellepärast ,et 5.- on ilus paras raha. Võtan siis õhupalle küll natuke vähem ja balloone väiksemaid aga mitu tükki. Mis Piraajad teevad ,kas toetavad ja kas kellelgi on EÜS -iga kontakte. Väiksed bussid andke märku ja sõiduautod samuti.
                          Kes kolmap. Nõmme Keskusest väljuvad nendega õiendan ise.
                          aiFo tegutse sina Tartu bussides siis.
                          Ühesõnaga ärge alt vedage ,ostan praegu oma raha eest välja ja Riias või peale mängu kodus klaarime.
                          Ja Onu Ott ,sinult paluks üks vinge lugu Eesti fännide dessandist Riiga.
                          FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas jansa

oih uups palun vabandust herr Jaan... ma teine kord sadan sulle privaat teate kui midagi siia ülesse riputan... ah et kohe oksendama ajab..hull lugu..
                            Iroonia on kohatu, vaadates kasvõi seda, et Aifogi on kohe järgmises postituses minuga nõus.
                            The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Algselt postitas jansa

Iroonia on kohatu, vaadates kasvõi seda, et Aifogi on kohe järgmises postituses minuga nõus.
                              Ärge sõbrad tühjast tüli tekidage. Las olla pealegi ka pasunad ,kindlasti keegi soovib osta.
                              FCF Forever

Kommentaar

jahipasunad vähe mõttetud jah.. a ex igaüx talitab oma soovide ja rahakoti järgi.. mina näitex olen siiamaani A. Le Coq Arenal hakkama saanud väikeste \"mini-pasunatega\" (tavaline lastemänguasi sünnipäevadel lärmi tegemiseks 3.- maksab) mida, uskuge või ei, on isegi teleülekandes kuulda
                                kunagi plaan kindlasti osta karmimad riistapuud.. a sis ikka muusikariistad, mitte lihtsalt müratekitajad
                                õhupalle tahan kindlasti, ka säraküünlad poleks liiast (näiteks õhtul peale võitu põletada)

Kommentaar

Working...
                                X